Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, 11:30

Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα ήθελαν να υπάρχει ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στον Μάριο Χεζόνια και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

 Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής είχε δείξει το ενδιαφέρον του στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, γεγονός που έγινε αντιληπτό τόσο από την ίδια όσο και από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου, αν και έχει ερωτηθεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της για τον Μάριο Χεζόνια, κάθε φορά αποφεύγει να απαντήσει, χωρίς έτσι να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει όσα λέγονται και γράφονται. Ωστόσο, σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον περασμένο Ιούνιο είχε δηλώσει για τον Μάριο Χεζόνια: «Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναΐκου για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί». 

Εδώ και μερικές ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια. Όχι, όμως, από τον δικό της λογαριασμό, αφού δεν τον είχε ακολουθήσει ποτέ, αλλά από τον λογαριασμό της σκυλίτσας της, της Μπαλού.

Να σημειωθεί, πως ο Μάριο Χεζόνια δεν ακολουθεί κανέναν στο Instagram. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

freegossip.gr