Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι δεν θα παρευρεθεί η κατηγορούμενη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι δεν θα παρευρεθεί η κατηγορούμενη

Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα», είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της δίκης, έφτασε στα δικαστήρια. «Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα» είχε εξηγήσει την ανάγκη της να είναι παρούσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της, περπάτησε από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με πολύ μεγάλη δυσκολία, πολύ αργά και με τη βοήθεια των δικηγόρων της. Εκεί περίμενε να συναντήσει τη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.
Η γυναίκα που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο χωρίς ποτέ να εξηγήσει το γιατί, η 37χρονη Έφη, όμως, αποφάσισε να μην την “αντιμετωπίσει”. Να κάνει χρήση του δικαιώματος που της δίνει ο νόμος και να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάθισε μέσα στην αίθουσα μαζί με την μητέρα της και μόλις διαβάστηκε η δήλωση της κατηγορουμένης ότι δεν θα παραστεί σήμερα στο δικαστήριο, ήταν απογοητευμένη.

https://freegossip.gr/