Ιωάννα Παλιοσπύρου: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!

Ιωάννα Παλιοσπύρου: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ! “Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Για εμένα είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν”.
“Όπως υπογράμμισε η φωτογράφος, ένα από τα πρόσωπα που έχει φωτογραφίσει είναι και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, την έχει απαθανατίσει και χωρίς την προστατευτική της μάσκα και πρόσθεσε ότι είναι υπέροχη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!
Ιωάννα Παλιοσπύρου: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε!

Η Ολυμπία Κρασαγάκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου
Η Ολυμπία Κρασαγάκη σημείωσε “είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με animal print look σε θεατρική πρεμιέρα

Για εμένα είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν”.

Όσον αφορά τις αγαπημένες της συνεργασίες, η φωτογράφος επεσήμανε «ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός, επαγγελματίας.

ΑΓΩΝΙΑ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ”Το τελευταίο χειρουργείο δεν πήγε καλά”

Είναι πολύ άνετος, γιατί και ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία. Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος”.

ΑΓΩΝΙΑ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ”Το τελευταίο χειρουργείο δεν πήγε καλά” Ηκάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με τον Ιορδάνη Παπακυριακού βρέθηκε σε μια εκδήλωση του «Make a wish» το Σάββατο 12/3 και εκεί συνάντησε την Αννίτα Ναθαναήλ.

Edit

Η Αννίτα Ναθαναήλ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη στηρίζει με κάθε τρόπο. Η ίδια ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το τελευταίο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την Αννίτα Ναθαναήλ να απαντά πως δεν πήγε καλά.ΑΓΩΝΙΑ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ''Το τελευταίο χειρουργείο δεν πήγε καλά''

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε!

«Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Ήταν το 11ο χειρουργείο. Δυστυχώς και στην ιατρική γίνονται λάθη και δεν μπορούν σε περιπτώσεις, όπως της Ιωάννας να πάνε όλα καλά. Η Ιωάννα είναι μάχιμη, πολύ δυνατό παιδί και θα το ξεπεράσει και αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.Όσα σχολίασε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Την Αννίτα Ναθαναήλ συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες κι απάντησε για το σχόλιο που είχε κάνει στο Twitter σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που συμμετέχει στο Survivor. Η ίδια είχε σταθεί στη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού κι ότι δεν θα έπρεπε να διαφημίζεται μια τέτοια σχέση.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Επίθεση με βιτριόλι

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συμβάν περαιτέρω. Εκείνη τη στιγμή κακώς ενδεχομένως σχολίασα κάτι τέτοιο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανα σκεπτόμενη σαν μάνα. Είμαστε σε μια ελεύθερη κοινωνία κι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που αισθάνεται κι επιθυμεί στην προσωπική του ζωή» ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με animal print look σε θεατρική πρεμιέρα

«Εγώ θα έλεγα στην κόρη μου κάνε ότι θέλεις αλλά μην προάγεις αυτός που εν πάση περιπτώσει είναι δική σου επιλογή» συμπλήρωσε η Αννίτα Ναθαναήλ.