freegossip.gr

News, Lifestyle

img
freegossip.gr

News, Lifestyle

Ιωάννα Παλιοσπύρου ΒΙΟΓΡΑΦΙKO: Ήλικία, ΥΨΟΣ, σπουδές,…Τα πάντα για το κορίτσι που έγινε γνωστή από την επίθεση με ΒΙΤΡΙΟΛΙ! Η συνέντευξη φώτισε τις δύσκολες ώρες που ζεί η Ιωάννα, αλλά και η προηγούμενη ιστορία της Παλιοσπύρου έχει ενδιαφέρον. Αφού η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση νέας γυναίκας, που παλεύει σκληρά για να φτιάξει τη ζωή της, σπουδάζοντας και δουλεύοντας σκληρά. Χωρίς οικονομική βοήθεια από την οικογένειά της- που όμως την λατρεύει- καταφέρνει να φτιάξει μια όμορφη ζωή, έως ότου ζεί το απόλυτο δράμα.

ΣΟΚ! Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι είναι ΧΩΡΙΣ την ΜΑΣΚΑ!!!

Άριστη μαθήτρια, έφυγε από το Λουτρό Αμφιλοχίας και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει και να βελτιώσει τη ζωή της.

Πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, το οποίο τελείωσε αμέσως.

Η οικογένειά της δεν ήταν ευκατάστατη και κάποια περίοδο η ίδια χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα στην Αθήνα, μακριά από τους δικούς της, όπως είπε η ίδια στη συνέντευξή της στον Alpha.

Επίθεση με βιτριόλι: Βγήκε απο το χειρουργείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου η νέα φωτογραφία της

Κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της και αμέσως άρχισε να εργάζεται ως λογίστρια σε εταιρείες και με στόχο να ζήσει μια καλύτερη ζωή και να υλοποιήσει να όνειρά της που ήταν να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον κόσμο.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

Όπως κάθε κορίτσι στην ηλικία της, η Ιωάννα πίστευε ότι είχε αφήσει πίσω της τα δύσκολα χρόνια των σπουδών και των πρώτων χρόνων στην Αθήνα, και περίμενε να ζήσει με λαχτάρα όσα θα της έφερνε η ζωή.

 

Αυτό που σίγουρα δεν φανταζόταν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της, ήταν ότι ένα πρωινό ενώ θα πήγαινε στη δουλειά της, θα δεχόταν μια επίθεση μίσους, με οξύ σε τόσο μεγάλη ποσότητα που έχει καταστρέψει όλο το πρόσωπο και τον κορμό της.

 

Ήταν το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, όταν ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας, μια γυναίκα που φορούσε περούκα με μαύρα μαλλιά και μάσκα στο πρόσωπό της για να μην είναι αναγνωρίσιμη ( η Εφη Κακαράντζουλα), την περίμενε κρυμμένη στην είσοδο της πολυκατοικίας και υλοποίησε το απεχθές σχέδιό της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου για κατηγορούμενη: Από όλα όσα έχω τραβήξει, εκείνη έμεινε απαθής, δεν έσκυψε καν το κεφάλι και έμεινε ατάραχη.

Κατέστρεψε για πάντα το πρόσωπο της Ιωάννας και την υπέβαλε σε έναν ατελείωτο γολγοθά προκειμένου να ζήσει κάποια στιγμή σαν φυσιολογικός και λειτουργικός άνθρωπος.

 

Βέβαια, η ίδια ξέρει ότι δεν θα δει ποτέ ξανά τον εαυτό της ίδιο με το παρελθόν στον καθρέφτη και αυτό είναι κάτι που την πονάει πολύ.

Όπως είπε και η ίδια στη συνέντευξή της, όταν αρχικά είδε το πρόσωπό της μετά τα πρώτα χειρουργεία, έψαχνε πίσω από αυτή την εικόνα, να βρει την Ιωάννα που ήξερε. Μέχρι που κατάλαβε ότι αυτή η εικόνα δεν θα ερχόταν ποτέ πίσω.

“Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις και τα συναισθήματα που είχα στο μυαλό μου όταν είδα τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία. Κατάλαβα πόσο πολύ κοντά έφτασα στον θάνατο. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου δεν είχα δει καθόλου την εικόνα μου.

Κάθε φορά που έπρεπε να κάνω αλλαγή στις γάζες στο σώμα μου, γύριζα αλλού το κεφάλι μου για να μην το αντικρίσω. Ένιωθα πάντα ότι δεν είμαι έτοιμη να το αντικρίσω.

Λίγες μέρες πριν βγω μου έδειξε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από τα χειρουργεία για να μπορέσει να μου εξηγήσει και να κατανοήσω τι έχει γίνει, τι είναι αυτό που θα αντικρίσω. Έγινε πολύ σταδιακά και πολύ προσεκτικά και ήταν πάρα πολύ δύσκολο

Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να αντιληφθώ ότι είναι αυτή η εικόνα που αντικρίζω. Στην αρχή έψαχνα να βρω τον εαυτό μου κάτω από αυτή την εικόνα. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι δεν θα την ξαναδώ”.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :