Ιωάννα Τούνη! Εκανα ΒΛΑΚΕΙΑ! Δεν επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου

Ιωάννα Τούνη! Εκανα ΒΛΑΚΕΙΑ! Δεν επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου Πλήρωσα εννοείται. Είχα 50 ευρώ οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα «σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε τα ρέστα ούτε την απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα

Ιωάννα Τούνη σχέση: Η καταγωγή, η ηλικία, το καυτό Instagram, τα κιλά και το ύψος

«Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και media και είδα πόση έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό και τώρα νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω.

Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα.

“ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ” Χοντρό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο!!!

Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα το έκανα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα. Τέλος πάντων, όντως μου ζητήθηκαν επιπλέον 40 ευρώ.

Βόμβα! Μαυρα σύννεφα στην ΣΧΕΣΗ της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Θυμίζουμε πως η ίδια μέσα από το Instagram της αποκάλυψε πως στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης της ζήτησαν να πληρώσει 40 ευρώ λόγω του υπέρβαρου της βαλίτσας της γεγονός που την εκνεύρισε με αποτέλεσμα να τους «πετάξει 50 ευρώ και να φύγει», όπως η ίδια περίγραψε.