Μαγιό ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣΠροτεινόμενα

ΗΟΤ και TOP! Η Ιωάννα Μπούκη με το μαγιό του καλοκαιριού…χωρίς ρετούς

Φυσικά με μαγιό της τελευταίας μόδας ή έτσι τουλάχιστον μας φαίνεται αφού δεν έχουμε καταπιαστεί ποτέ με το θέμα, αλλά μιλάμε εμπειρικά!

Η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ σε αποκλειστικές φωτογραφίες από νεροτσουλήθρες της Πάρου. Πήγαν φυσικά με τα δυο τους παιδιά, έμειναν μέχρι αργά το απόγευμα (έφτασαν γύρω στις 2.00) και ξόδεψαν πολύ ενέργεια στο “πάνω – κάτω”.

 

Πως γίνεται ενώ γράφουμε για τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ιωάννα Μπούκη να βάζουμε εμβόλιμα θέμα για την Σκορδά; Διαβάστε: 

αστεράτου, Μελιτά: Αυτές ήταν καινούργια πρόσωπα και τις εξαφανίσανε. Πως έκριναν ότι δεν κάνουν; Αφού πάντα και λίγο χώρο είχαν και λίγο χρόνο στην εκπομπή και μαζί με άλλους έβγαιναν. Ποιος από κείνους που έδωσαν την ευκαιρία σε αυτά τα φρέσκα πρόσωπα, μπορεί να πει πως δεν την άρπαξαν; Τις βγάζει η Φαίη λίγο στην εκπομπή της και μόλις δει πως έχουν κάποιο γκελ, τις εξαφανίζει.
Δεν είναι καλύτερη η Μαντώ Γαστεράτου από τη Φαίη Σκορδά; Για να το πούμε κι αλλιώς: Είναι καλύτερη η Σκορδά από τη Γαστεράτου; Σε τι; Στο χαμόγελο; Στον τρόπο ομιλίας, στη εμφάνιση; Απαντήστε σε αυτό το απλό και λογικό ερώτημα…

Tags
Back to top button
Close