ΗΡΩΑΣ ο Διονύσης Σχοινάς! Έτσι ΕΣΩΣΕ τη ΖΩΗ της Καίτη Γαρμπή και του γιου τους!
ΗΡΩΑΣ ο Διονύσης Σχοινάς! Έτσι ΕΣΩΣΕ τη ΖΩΗ της Καίτη Γαρμπή και του γιου τους! Τροφή για σκέψη όσα είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια. Τροφή για σκέψη όχι σ΄ένα, αλλά σε πολλά πράγματα.. Διαβάζοντας απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη της, θ’ αναρωτηθείς όχι ως περος την αντίδραση του Διονύση Σχοινά που παοδέιχτηκε
καταλυτική, σωτήρια, ηρωική. Αναρωτιέσαι τι έζησαν αυτοί οι άνθρωποι, τι έζησε η οικογένεια αυτή που φυσικά δεν την λήστεψαν επειδή κάποιοι ληστές στοχοποίησαν τυχαία το σπίτι τους επειδή ήταν στα βόρεια προάστια.

Τιο θέμα είναι πως η τραγουδίστρια, ως μέτρο πρόληψης είπε ότι έχουν 24 φύλαξη από εταιρεία σικιούριτι και πλεόν δεν είναι τόσο ανυποψίαστοι…
Το ερώτημα εδώ – επειδή και η ίδια πρέπει να προσέχει ωπς επικοινωνεί τις απόψεις της – είναι αν το μέτρο…καταστολής, είναι το σώστό. Μήπως αυτό τελικά δίνει θάρρος στους εγκληματίες;
Τι συνέβει όμως; Πριν από 4 χρόνια άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της όταν ήταν μέσα ο σύζυγός της και ο γιος τους Δημήτρη όπου τους έδεσαν και τους άρπαξαν χρήματα.
«Η παρουσία του Διονύση ήταν καταλυτική εκείνη τη στιγμή για να μείνω ψύχραιμη. Το ότι ο Διονύσης το χειρίστηκε σωστά, με έκανε να τον δω σαν γίγαντα. Θα μπορούσε να έχει κάνει λάθος και τώρα να μην υπήρχε κανείς από εμάς. Σε τέτοιες περιπτώσεις νιώθεις ότι σε ξεφτιλίζουν μπροστά στην οικογένεια σου.

Εκείνος ήταν πολύ ψύχραιμος, παρόλο που τον είχανε δέσει. Ο Διονύσης τους είπε ότι θα τους δώσει ό,τι θέλουν. Εκείνη τη στιγμή του είπα ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου που δεν έκανε κάποια μαγκιά και επέλεξε να μας προστατεύσει. Ήξερα πόσο άσχημο είναι να τραβάει τέτοιο βιασμό μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του.
«Επειδή η πίστη μου είναι βαθιά, δεν έβαλα στο μυαλό μου τίποτα κακό. Θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν. Ίσως αυτό ήταν και ένα μάθημα για εμάς για να μην είμαστε χύμα και άνετοι. Δυστυχώς από τότε έχουμε εικοσιτετράωρη φύλαξη. Δεν είναι ωραίο αλλά είναι απολύτως απαραίτητο πλέον. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να μετακομίσουμε. Στον έναν από του τρεις ληστές, πριν φύγει του είπα να μη με δέσει σφιχτά ή να μας δέσει όλους μαζί για να είμαστε μαζί.

Πιστεύω ότι αυτή τη δύναμη εκείνη τη στιγμή μου την έδωσε ο Θεός. Όταν συνειδητοποίησα τι έχει συμβεί, κατέρρευσα και τώρα που το λέω ανατριχιάζω.
Διονύσης Σχοινάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές
Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν μπορεί να μπει μέσα σ’ ένα σπίτι με όπλο και να αρχίσει να απειλή, άρα εκείνη την ώρα μιλάς με έναν τρελό, δεν μπορείς να διακινδυνεύσεις τη ζωή σου. Δεν τους βρήκανε ποτέ και δεν ασχολήθηκαν ποτέ», περιέγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
