freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση: 30 Μαρτίου 1989 στην Αθήνα (ηλικία 33 χρονών)
Ύψος: 1.6m
Ερμηνευτική ηλικία: 18 – 27 ετών
Σύντομο Βιογραφικό
Η Ισιδώρα Δωροπούλου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1989 (ηλικία 33 χρονών) στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν (έτος αποφοίτησης 2009). Έχει επίσης κάνει σπουδές κλασσικού χορού, Φλαμένκο και τραγουδιού.

Παραστάσεις “Θεέ μου τί σου κάναμε” σκηνοθεσία Λ.Λαζόπουλος (ρόλος Έλενα). “La Nonna” σκηνοθεσία Δ.Πιατάς (ρόλος Μάρτα). “Το σοκολατόδεντρο” Θέατρο Μικρό Παλλάς, σκηνοθεσία Σ.Στάγκος (Σταχτοπούτα και Χιονάτη). “Το ημερολόγιο της Αννας Φράνκ” θέατρο Άνεσις σκηνοθεσία Ρ.Εσκενάζυ (ρόλος Μάργκο). “Το Αμάρτημα της μητρός μου” Θέατρο τέχνης σκηνοθεσία Κ.Καπελώνης. “Οι Ηθοποιοί” Θέατρο Τέχνης σκηνοθεσία Θ.Γράμψας. “Η Βασίλισσα του Χιονιού” Θέατρο τέχνης (ρόλος Γκέλντα) σκηνοθεσία Θ.Γράμψας.

Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ιέρεια στην Αφή φλόγας του Μαραθώνα 2010-2013. Τηλεόραση “Κάρμα” ANT1 σκηνοθεσία Ρέυνα Εσκενάζυ (ρόλος Άλκηστη).

Κινηματογράφος Παν-Δη-Μια σκηνοθεσία Δ.Πιατάς (χορεύτρια).

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μη σκοτώνεις τη μαμά (2018), Οι Μάγισσες του Σάλεμ (2021), FUGA (2016), Θεέ μου, τι σου κάναμε; (2015).

“Κάθε ρόλος είναι μια πρόκληση. Έχει τη δική του μοναχική διαδρομή”

Το μικρό θέατρο Κεραμεικού παρουσιάζει από τις 28 Φεβρουαρίου, την κοινωνική σχεδόν «ανθρωποφαγική» κωμωδία οικογενειακής αλληλεγγύης και αμοιβαίας τρυφερότητας, «Οι Lyons» του Nicky Silver, σε σκηνοθεσία Ρέινας Σ. Εσκενάζυ.

Στην παράσταση που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παρακολουθήσουμε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Lyons μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου όπου αντί να γιατρέψουν τα τραύματά τους, τα σκαλίζουν κι άλλο και αλληλοσπαράζονται με χιουμοριστική διάθεση μεν αλλά και με λύσσα σαν να μην υπάρχει αύριο. Πράγμα που για τον πατριάρχη ισχύει. Δυστυχώς!

Η Ισιδώρα Δωροπούλου που υποδύεται την Φράνκι, την κόρη της οικογένειας, μιλά στο Infowoman.gr για το ρόλο της, για τη συνεργασία της με τους θεατρικούς γονείς της, Παύλο Ευαγγελόπουλο και Νικολέτα Βλαβιανού, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Οικογένεια Lyons. Mια δυσλειτουργική οικογένεια. Ο ρόλος σας φέρνει μπροστά μας ένα κορίτσι από μια…καλή οικογένεια που έχασε τον δρόμο του; αλκοόλ, κακοποίηση από τον σύζυγο, εγκατάλειψη, μεγάλωμα δυο παιδιών μονογονεϊκά. Καθημερινές ιστορίες όλων των ανθρώπων, των ανθρώπων της διπλανής πόρτας ή και της δικής μας. Πόσο σας δυσκόλεψε αυτός ο ρόλος; Μιλήστε μας και για το έργο …είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε στην Ελλάδα( σωστά;).

Η οικογένεια LYONS του Nicky Silver είναι ένα έργο που ανεβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε το 2011 σε off-Broadway και το 2012 στο Broadway. Όλα διαδραματίζονται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύεται ο πατέρας με καρκίνο σε τελικό στάδιο. Και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, συναντιούνται εκεί, μα αντί καταφέρουν να επουλώσουν τα τραύματά τους, αλληλλοσπαράζονται. Βαθιά μόνοι και οι τέσσερις τους, έχουν την ανάγκη να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον, ωστόσο οι εγωισμοί τους και η έλλειψη ενσυναίσθησης δεν τους το επιτρέπουν.

Ισιδώρα Δωροπούλου: Κάθε ρόλος είναι μια πρόκληση. Έχει τη δική του μοναχική διαδρομή
Πως προσεγγίσατε την ηρωϊδα σας, την Φράνκι; Eιναι θύμα των γονιών της; κυρίως της μητέρας της; Τους συγχωρεί στο τέλος;

Κάθε ρόλος είναι μια πρόκληση. Έχει τη δική του μοναχική διαδρομή, η οποία ακολουθείται παράλληλα με τις διαδρομές των υπόλοιπων χαρακτήρων. Σκοπός αυτής της διεργασίας είναι να δημιουργήσεις το ρόλο μέσα από τη σχέση του με τους άλλους χαρακτήρες. Αυτό είναι το στοίχημα στο θέατρο και ιδιαιτέρως σε αυτό το έργο, ένα έργο που στηρίζεται απόλυτα στις ανθρώπινες σχέσεις. Υποδύομαι τη Φράνκι, τη κόρη της οικογένειας Lyons. Έχει δυο παιδιά, ένα διαζύγιο λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι αλκοολική από τα 16 της χρόνια.

Η Φράνκι μεγάλωσε σε μια οικογένεια πλούσια ναι μεν, μα απόλυτα δυσλειτουργική δε. Τα μέλη αυτής της οικογένειας δεν ανέπτυξαν ποτέ ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ τους. Η Φράνκι συγκεκριμένα δεν γνώρισε ποτέ μέσα από την οικογένεια τί σημαίνει υγιής σχέση, αγάπη, σεβασμός και μέσα σε όλα αυτά, υποσυνείδητα, έπεισε τον εαυτό της ότι δεν της αξίζουν. Ο πρώην άντρας της την κακοποιούσε σωματικά κι εκείνη όχι μόνο κατηγορεί τον εαυτό της αλλά τον θέλει πίσω στη ζωή της!

Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο χαρακτήρας της Φράνκι, όπως και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, έχει πολλές ποιότητες και επίπεδα τα οποία με τη βοήθεια της Ρέυνας Εσκενάζυ, προσπαθώ να αγγίξω με προσοχή και σεβασμό. Κι αυτό, γιατί δυστυχώς, στο πρόσωπο της Φράνκι θα δούμε πολλές γυναίκες που ενώ είναι τα θύματα, πείθουν – πολλές φορές από άμυνα απέναντι σε αυτό που τους συμβαίνει- τον εαυτό τους για το αντίθετο.

Πιστεύω στη Φράνκι. Θα συγχωρέσει καταρχάς τον εαυτό της και μέσα από αυτό θα έρθει και η λύτρωσή της.

Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ένα μεγάλο ”πρόβλημά” που αντιμετωπίζουμε, είναι ότι γελάμε πάρα πολύ
Πως είναι η συνεργασία με τους κ. Ευαγγελόπουλο και Βλαβιανού δυο ηθοποιούς που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της υποκριτικής;. Τι παίρνετε απ΄ αυτούς;

Η συνεργασία μας είναι ευχάριστη και διέπεται από σεβασμό και ευγένεια. Ένα μεγάλο ”πρόβλημά” που αντιμετωπίζουμε, είναι ότι γελάμε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των προβών και διακόπτουμε συνέχεια!

Δύσκολοι καιροί για το θέατρο; Πως αντιμετωπίσατε προσωπικά την περίοδο της καραντίνας;

Η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη, με αποκορύφωμα φυσικά τη δεύτερη καραντίνα. Μου έλειπε πολύ το θέατρο, η αίσθηση της ελευθερίας τα πιο απλά και καθημερινά που τα πίστευα για δεδομένα. Αυτό που ζήσαμε ήταν άγριο και αν και ήταν αναγκαίο για το κοινό καλό, φοβάμαι ότι είχε στους περισσότερους από μας μακροχρόνιες ψυχολογικές επιπτώσεις. Θα χρειαστεί χρόνος και ωριμότητα για να επανέλθουμε.

Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το θέατρο έχει πληγεί σοβαρά από αυτή τη κατάσταση. Με επιμονή και υπομονή όμως, πιστεύω ότι όλα από δω και μπρος θα πάνε καλύτερα για όλους μας. Και φυσικά, πρέπει πάντα να θυμίζουμε στον κόσμο ότι το θέατρο είναι ο πιο ασφαλής κλειστός χώρος.

Έχετε κλείσει κάποια νέα δουλειά για την περίοδο του καλοκαιρού;

Το καλοκαίρι, θα παίξω στον Ματωμένο Γάμο του Federico Garcia Lorca σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και Πρωτότυπη μουσική του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Η παράσταση θα περιοδεύσει στην Ελλάδα.

Παναγιώτης Σουρέλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σάσα Ντάριο βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έλενα Κώνστα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Εμβολιάστηκε γνωστή ηθοποιός – «AstraZeneca σε ευχαριστώ»

Η γνωστή ηθοποιός εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού και ένιωσε πολύ χαρούμενη και ελεύθερη πλέον να κυκλοφορήσει χωρίς φόβο.

Μετά το εμβόλιο πόζαρε για μια φωτογραφία την οποία πόσταρε στη συνέχεια στο facebook με την εξής λεζάντα: «Μπρος ολοταχώς για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι και για έναν ακόμα πιο ξέγνοιαστο χειμώνα! AstraZeneca σε ευχαριστώ».

Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ισιδώρα Δωροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο λόγος για την Ισιδώρα Δωροπούλου που αποφάσισε πως έπρεπε να εμβολιαστεί και το έκανε. Την Ισιδώρα Δωροπούλου την είχαμε γνωρίσει μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάρμα».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner