Hit enter after type your search item

Ισίδωρος Σταμούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 1958 Ηλικία 64 ετών Απόφοιτος Ανώτερης Δραματικής Σχολής Εθνικού Θεάτρου Ο Ισίδωρος Σταμούλης έγινε γνωστός ως «Μανώλης» στη πετυχημένη σειρά «Ντόλτσε Βίτα». Ο ηθοποιός είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του και είναι αδελφός του Οδυσσέα Σταμούλη. Απέχει από την τηλεόραση αλλά στο θέατρο η μία δουλειά διαδέχεται την άλλη.

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει:

Σελίδα περιεχομένου Έτος Κανάλι
Όλα τα κακά της μοίρας μου 1994|1994 Mega
Η Ελίζα και… Οι Άλλοι 1992|1992 Mega
Η Καλή … Πεθερά 1993|1993 ΑΝΤ1
Ημέρες οργής 1991|1991 ΕΤ1
Κρεσέντο 2000|2000 Star

Ντόλτσε βίτα 1995|1995 Mega
Οδός Παραδείσου 7 2006|2006 Alpha
Οι τρεις χάριτες: Εργαζόμενο κορίτσι 1991|1991 Mega
Ρεζερβέ 2004|2004 Alpha
Στο Παρά 5 (2005) 2005|2005 Mega
Τα εφτά κακά της μοίρας μου 1991|1991 Mega

Ισίδωρος Σταμούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες έχει παίξει:

Σελίδα περιεχομένου Έτος
Το μήλο μέσα στο κεφάλι σου 2007

Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός;

«Ναι, και προσπαθώ να κερδίσω και ευκαιρίες, αν δεν μου δίνουν οι άλλοι. Αρρωσταίνω, δεν μπορώ να κρατηθώ όρθιος, πονάει το στομάχι μου, φτάνω σε σημείο να μην κοιμάμαι και χωρίζω, εννοώ από τις σχέσεις. Είχα κατηγορηθεί ότι ήμουν πολυγαμικός στις σχέσεις, την κύρια σχέση δεν την άφηνα ποτέ.

Ισίδωρος Σταμούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Να χαλάσεις την κύρια σχέση, τον άνθρωπο που σε καταλαβαίνει και περνάς μαζί του καλά; Αν ενδίδαμε σε όλους, δε θα προλαβαίναμε, θα έπρεπε να είχαμε περάσει αυτόν με τις 4.000 γυναίκες – αναφέρομαι βέβαια σε παλαιότερες εποχές. Φταίνε οι γυναίκες με την πρόκληση που κάνουν στο αντίπαλο φύλο.

Προσφέρονται με τα μίνι τους τα ωραία, κοιτάς μια ωραία κοπέλα που έχει βγάλει έξω το βρακάκι της και σου λέει: «Τι κοιτάς ρε;». Τι κοιτάω… αυτό που έβγαλες κοιτάω! Βάφονται για να δείξουν διαθέσιμες, με χείλια κόκκινα, να δείξουν ότι είναι σε οίστρο, γιατί όταν συμβαίνει αυτό σε άντρες και γυναίκες, πρήζονται τα χείλη, τα στήθη», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ισίδωρος Σταμούλης: «Βγάζω το καπέλο στον Αλέξη Κούγια, φοβερός, ειδικά αν αθωώσει την Πισπιρίγκου»

“Πρωταγωνιστές της εμβέλειας του Κιμούλη και του Φιλιππίδη βομβαρδίζονται συνέχεια από γυναίκες, οι οποίες αυτές θέλουν να μπούνε στη ζωή τους. Δεν είχαν ανάγκη να παρακαλούν να βρούνε γυναίκα” ανέφερε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Ισίδωρος Σταμούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Την άποψή του ότι πρωταγωνιστές όπως είναι ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης βομβαρδίζονταν από γυναίκες που ήθελαν να μπουν στην ζωής τους και πως δεν παρακαλούσαν, εξέφρασε ο ηθοποιός Ισίδωρος Σταμούλης στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου. Στο πλατό επικράτησε παγωμάρα με όσα ακούγονταν. Στη συνέχεια εξήγησε το λόγο που βγάζει το καπέλο στον Αλέξη Κούγια ως δικηγόρο.

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Είχα κατηγορηθεί ότι ήμουν πολυγαμικός στις σχέσεις»

«Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη. Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, επειδή είχαμε τεράστια επιτυχία και περιοδεία, τον έζησα και στις πρόβες και στην περιοδεία. Ήταν αυστηρός αλλά όσο πρέπει. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δουλέψαμε κι ήταν ένας πάρα πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Χιούμορ με όλους και με όλες. Δεν είδα τίποτα από όλα αυτά που λέγονται.

Ισίδωρος Σταμούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ισίδωρος Σταμούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αυτό δεν θα πει ότι τα αμφισβητώ αλλά από την άλλη δεν θα ρίξω κατευθείαν την πέτρα να πω κρεμάστε τον αλήτη. Πρωταγωνιστές της εμβέλειας του Κιμούλη και του Φιλιππίδη βομβαρδίζονται συνέχεια από γυναίκες, οι οποίες αυτές θέλουν να μπούνε στη ζωή τους. Δεν είχαν ανάγκη να παρακαλούν να βρούνε γυναίκα. Είναι κρίμα να χαθεί ένας νέος άνθρωπος από το θέαμα» ανέφερε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε: «Ήταν περίεργο κάποιος που καταδικάστηκε, να βγει την πρώτη μέρα. Προφανώς είναι τεράστιος δικηγόρος ο κύριος Κούγιας. Του βγάζω το καπέλο, είναι φοβερός, ειδικά αν καταφέρει να αθωώσει τη νέα του πελάτισσα, την Πισπιρίγκου. Γιατί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν τόσο καλά το νόμο και τα παράθυρά του και τις πόρτες, που μπορούν και αθωώνουν» συμπλήρωσε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Αγγελική Δαλιάνη βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, τα παιδιά και η καταγωγή

Γεράσιμος Μιχελής βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :