Ισμήνη Καλέση: Με τα χρήματα που πήρα από τη φωτογράφηση για το Playboy…

1

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της τον λόγο για τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά αλλά και τι έκανε τα χρήματα που πήρε από γυμνή της φωτογράφηση για το περιοδικό playboy.

«Όταν δεν θες στα 17, δεν θες στα 27, δεν θες στα 37, δεν θες στα 47… δεν θα ήθελες ποτέ. Δεν έχω μεγάλη εκτίμηση στον άνθρωπο. Αν έκανα οτιδήποτε και μου έφερνε θλίψη, θα ήμουν πολύ δυστυχισμένη», δήλωσε η Ισμήνη Καλέση στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. Σήμερα ζει παρέα με τις 27 γάτες της. «Κι εγώ που το ακούω πολλές μου φαίνονται. Δε γίνεται να εξαφανίσουμε οτιδήποτε κυκλοφορεί στη Γη επειδή εμείς θέλουμε να είμαστε μόνοι μας στον κήπο μας. Επειδή όσο περνάει ο καιρός με τους ανθρώπους δύσκολα συμβιώνουμε, τα ζώα είναι μια καλή λύση». Κλείνοντας αναφέρθηκε στη γυμνή της φωτογράφηση και στα χρήματα που είχε πάρει. «Με τα χρήματα που πήρα από τη φωτογράφιση στο Playboy και μια διαφήμιση που ακολούθησε αγόρασα πρατήριο βενζίνης».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ΚΛΑΙΡΗ στο άρθρο

    στα περιοδικα της δεκαετιας του 80 ειχε μια σελιδα διαφημιση για μι κρεμα που ανορθωνει κ καλα το στηθος φυσικα ταχα την εβαζε η καλεση κ εγινε ο βυζος τουμπανο

tim