«Ιστορίες από την Κρύπτη» Ελένη Μενεγάκη σε Ζήνα Κουτσελίνη: ”ΜΑΖΕΨΟΥ Ζήνα”

«Ιστορίες από την Κρύπτη» Ελένη Μενεγάκη σε Ζήνα Κουτσελίνη: ”ΜΑΖΕΨΟΥ Ζήνα” Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στο show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πως ΓΝΩΡΙΣΕ την ΖΉΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΊΝΗ…

‘Η Ζήνα ήταν η ΑΡΧΙΣΥΝΤΆΚΤΡΙΑ της Ελένης Μενεγάκη και καπού πήγαμε να καλύψουμε ένα θέμα με το περιοδικό που συνεργαζόμουν… Εκει ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ! Ερχεται η Ζήνα με ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ! Της έλεγε η Μενεγάκη:  “Κρύψτο λίγο παιδακι μου, μαζέψου λίγο Ζήνα πάμε στο χωριό”

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΔΡΑΜΑ: ‘ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!’

Εκτός των άλλων, προέβει και σε μια εξομολόγηση που ”πάγωσε” το κοινό αφού για πρώτη φορά μίλησε για τον πατέρα της και τον τρόπο που τον ”έχασε”:

Πήγαινα στο γραφείο και δεν ήθελα να μου μιλά κανένας, αλλά ούτε και να με αγγίζει κανείς. Ένιωθα απέχθεια. Είχα τεράστια θέματα επικοινωνίας. Τα χρόνια πέρασαν, τα βρήκα με τον εαυτό μου, πάτησα γερά στα πόδια μου, έρχεται η απώλεια του αδερφού μου πάλι από αλκοόλ, και αυτό έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Μπήκε μέσα για αποτοξίνωση, τον βρήκε λοίμωξη του αναπνευστικού και τελείωσε. Έπινε πριν τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά μετά το τερμάτισε.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη και η εξομολόγηση που σόκαρε

Το βίωσα σκληρά όλο αυτό! ” είπε και συμπλήρωσε πως ”δεν έχω πιει ποτέ αλκοόλ. Ούτε ο σύζυγός μου. Αυτό ήταν βασικό κριτήριο. Υπέφεραν δίπλα μου πολύ οι άνδρες! Ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη γιατί κατάλαβε ότι πίσω από τον σκληρό άνθρωπο που έβλεπε στα πλατό και στα κοντρόλ υπήρχε μια άλλη ψυχή. Βρεθήκαμε πολλά βράδια, μοιραστήκαμε πολύ σημαντικά κομμάτια και τότε κατάλαβε πολλά για μένα”.