Hit enter after type your search item

Ιστορίες paparazzi: “ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ” Μενεγάκη – Παντζόπουλος και την πλήρωσε ο paparazzo (φωτό)

/
/
img
Δεν έχουμε καμία αρνητική τάση για το Μάκη. Ούτε για την Ελένη. Όλοι μας, κάνουμε τη δουλειά μας και την καταθέτουμε όπως την αντιλαμβανόμαστε!

Και μεις και η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος, επιλέξαμε να εκτεθούμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εκείνοι πολύ, εγώ ελάχιστα, αλλά και γε το έκανα. Τίποτα οιπόν δεν επιδιώκει από το να μην παέι χαμένη η κάθε εργατοώρα μου αν είναι δυνατόν. Αν είναι δυνατόν, να πιάσουν όλες τόπο.

Μία απ΄αυτές τις ιστορίες είναι και η μέρα, που ενώ είχα μαζί μου γυναίκα και παιδί – αφού δεν πήγα για πόλεμο αλλά για φωτογραφίες που μάλιστα δεν θα τραβούσα και πρώτη φορά – δεν θα το πιστέψεις, αλλά από το βουνό κατέβηκαν δυο μηχανόβιοι με τις στολές τους φυσικά – τους τράβηξα φωτό και τους έχω δημοσιεύσει κιόλας – και αφού κατέβηκαν , απίστευτο, ε; μέχρι και τα σκαλάκια της εκκλησίας που βρίσκεται στην άκρη της παραλίας και πάνω από το σημείο όπου λιάζονταν Μενεγάκη και Παντζοπουλος, τι έκαναν λέτε; Πέρασαν με τρομερή ταχύτητα και εκτοξεύοντας με δύναμη άμμο και χαλίκια και πέτρες με τις ρόδες που σπίνιαραν. Που τις εκτόξευσαν; Μα στη μεριά που καθόταν η γυναίκα μου με το παιδί μου αγκαλιά. Η οποία φυσικά καικατάλαβε εγκαίρως τις προθέσεις τους και το γύρισε προς την αντίθετη κατεύθυνση για να το προφυλάξει….

Τη συνέχεια θα σας την πω σε άλλη ανάρτηση, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που περιγράφω αυτή την ιστορία. Έχει και αρκετά συμπεράσματα: Οι διάσημοι δεν σημαίνιε πως βλέπουν και φέρονατι με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Πολλοί και με πολλούς τρόπους τους δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως τα πάντα γυρίζουν γύρω τους και μόνο εκείνοι είναι σημαντικοί.

Περίσσότερη ψυχολογία, σε λίγο!

Τι είχε συμβεί λίγες μέρες νωρίτερα; Μεγάλος καβγάς μπροστά στο φακό μας μάλιστα! Διαβάστε:

ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΑΧΛΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΠΙΚΙΝΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΙΚΙΝΙ.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε για την εικόνα της και γι αυτό ήθελε τους παπαράτσι στην Άνδρο. Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα!

Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Της έκανε νόημα αυστηρά, να πάει προς το μέρος του. Τον υπάκουσε αμέσως! Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Εκείνος όρθιος με σταυρωμένα χέρια με σηκωμένους ώμους της μιλούσε χωρίς να γύρει προς το μέρος της.

Περίμενε με το σώμα του να μαρτυρά τα νεύρα του, μέχρι η Ελένη να ντυθεί. Εκείνη ξέρονατς πως ο φακός είναι στα λίγα μέτρα και φωτογραφίζει, προσπαθούσε να τον καρμάρει, παρά όμως και την αγκαλιά που του έκανε καθαρά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, εκείνος δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει στάση. Μεσ στα νεύρα την πήρε από το χέρι και χάθηκαν στα ενδότερα…

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Μα γιατί ασχολείστε ρε παιδιά με τη γαϊδούρομπεμπέκα έλεος πια, κουραστήκαμε τόσα χρόνια, δεν θέλουμε άλλο, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η Μενεγάκη, μην παίζεται το παιχνίδι που στήνει κ μας βομβαρδίζεται με δημοσιεύματα ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα ασχοληθείτε με αυτά…

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :