Καυτό ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ! “ΚΟΛΑΣΗ” με τη ΣΧΕΣΗ που ΚΡΥΒΕΙ η Ιωάννα Μαλέσκου!

Καυτό ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ! “ΚΟΛΑΣΗ” με τη ΣΧΕΣΗ που ΚΡΥΒΕΙ η Ιωάννα Μαλέσκου! Η ίδια είναι διακριτική, αποφεύγει να μην απαντήση, αποφεύεγι όμως και το να εκτεθεί στις συνεντεύξεις της. Κι ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου  “σφυρίζει” αδιάφορα για τον μεγάλο έρωτα της, στα δημοσιογραφικά γραφεία, στήνονται πηγαδάκια με κύριο θέμα συζήτησης, τη σχε΄ση της με… Έλα ντε; Μαντέψτε με ποιον! Όχι, μην το αφήσετε να περάσει έτσι. Μπορείτε να κάνετε υποθέσεις! Θα χει …fan!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: ΒΙΝΤΕΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΕΜΑΤΟ “ΑΜΑΡΤΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΠΟΥ…

Δεν είναι να πέφτεις από τα σύννεφα. Κάπου, κάποιος γνωρίζει κάποια και το ανάποδο. Κάπως βρίσκεται και η αφορμή για να καλλιεργηθεί μια σχέση. όμως αυτή η σχέση της εντυπωσιακής Ιωάννας, θα συζητηθεί. Η είδηση, δεν είναι ωρών, είναι εβδομάδων. Κάνει τον κύκλο της στα πηγαδάκια τα δημσοιογραφικά και κυρίως εκείνα του Σκάι! Όταν ανακοινωθεί – αν ποτέ ανακοινωθεί – θα γίνει αββούρα μεγάλη. Μέχρι τότε όμως, σιγή ιχθύος. Η πανέμορφη παρουσιάστρια με το σμιλεμένο κορμί, έχει κάψει καρδιές, αλλά η μία είναι εκείνη που ακούμπησε τη δική της. Το ειδύλιο μετρά μήνες και δεν αφορά στον νεαρό από τ ην κρήτη. Οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες, αφορούν σε παρελθόντα χρόνο.

Παπαράτσι Ιωάννα Μαλέσκου: Καινούργιο αυτοκίνητο! Ίδια μάρκα με Φαίη Σκορδά! Από suv “μικράκι”

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αλλού το μυαλό της πια. Χρονολογικά, τοποθετείται η σχέση αυτή πριν την άφιξη της στην Αθήνα! Πριν ξεκινήσει τηνν  εκπομπή στον Σκάι!

Το αν θα γίνει γνωστή η σχέση αυτή, εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες!

…συνεχίζεται!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: