Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Καινούργιου: Στα ΔΩΣΑ ΟΛΑ κι ΕΜΕΙΝΑ στο…ΡΑΦΙ! Πως η Σπυροπούλου πέτυχε εκείνο που δεν πέτυχε η Κατερίνα! Δεν θα γνωρίζαμε το παραμικρό για την εντυπωσιακότατη παρουσιάστρια του open, αν η ίδια δεν μας πληροφορούσε για όλες τις προηγούμενες σχέσεις της από τότε που έγινε κεντρική παρουσιάστρια. Εκφραζόταν δημοσίως, δεν κρυβόταν και έδειχνε την ανάγκη να μοιράζεται μαζί μας τα αισθηματικά της.

Έτσι μάθαμε και για την σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πριν χρόνια.

Τώρα λοιπόν που στο προσκήνιο τους τελαυταίους μήνες έχει έρθει η σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μοιραία όσοι ασχολούνται με την συγκεκριμένη θεματολογία, κάνουν συνειρμούς και συγκρίσεις. Κυρίως για το πως εξελίχτηκε στα αισθηματικά του η ζωή και των δύο.

Η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου φροντίζει με τις δηλώσεις της συχνά πυκνά να θυμίζει την θέληση της να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια.

Περνά λες μηνύματα ταυτόχρονα προς τον νυν αγαπημένο τηςαλλά και κρατά και το ενδιαφέρον των θεατών – τουλάχιστον έτσι θα πιστεύουν κάποιοι αν όχι και η ίδια.

Στις κατά καιρούς δηλώσεις της έχει πει τόσα που θα πρέπει να συλλέγουμε καιρό και σεις να διαβάζετε ώρες για να τα προλάβετε.

Μέχρι και για λιγούρες και αδιαθεσίες ακούγαμε επί σειρά ημερών στην εκπομπή της, για να την ακούσουμε λίγο μετά πάλι από την ίδια θέση να κάνει παράπονα που κάποιοι βιάζονται να μιλήσουν για…εγκυμοσύνη!

Η Κατερίνα Καινούργιου όπου σταθεί και έχει κάμερα και την ρωτήσουν θα πει ακόμα και για την ηλικία της (36) που δεν της αφήνει περιθώρια να είναι ανύπαντρη!

αινούργιου: Στα ΔΩΣΑ ΟΛΑ κι ΕΜΕΙΝΑ στο...ΡΑΦΙ! Πως η Σπυροπούλου πέτυχε εκείνο που δεν πέτυχε η Κατερίνα!

Το θέμα είναι πως όσο και αν το εξωτερικεύει, το…άγχος της φαίνεται και προφανώς σπρώχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Μοιραία, αν παρατηρήσουμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα δούμε πως ποτέ δεν εξέφρασε άγχος για …γάμο και κυρίως δεν το εξέπεμπε. Να σου λοιπόν που εκείνη είναι σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας και η Κατερίνα ακόμα στο..περίμενε.

Διακωμωδόντας το μάλιστα στον αέρα της εκπομπής της εριέγραψε πως πηγαίνοντας διακοπές σε εξωτικό με΄ρος με τον καλό της και όταν του ζήτησε να παντρευτούν εκει γι αστείο, εκείνος έκανε “την πάπια” ειπε χαρακτηριστικά.

Μα όταν και για αστείο, τον γάμο σκέφτεσαι, πως να μην…τρομάξει ο άνθρωπος;

Τώρα, να γελάει στ’ αλήθεια, εκείνη γνωρίζει. Πάντως την προσπάθεια της την κάνει. Όχι μόνο να παντρευτεί, αλλά και να…διασκεδάσει τις εντυπώσεις!

Και το καταφέρνει μάλλον από την στιγμή που η ίδια, μας αποκαλύπτει προσωπικές στιγμές και μάλιστα στιγμές, που κανείς δεν θαμπορούσε να γνωρίζει παρά μόνο αν ήταν μαζί με το ζευγάρι στις Μαλδίβες!

Ω, ρε τι στιγμές ζει ο όμορφος Φίλλιπος Τσαγκρίδης! Να μην αναρωτηθούμε και μεις με την σειρά μας; Πώς και μπορέι και το βάζει στην άκρη το θέμα του γάμου το ζευγάρι από την στιγμή που …κυριαρχεί στο μυαλό της Κατερίνας;

Ενώ η πανέμορφη παρουσιάστρια διατυμπανίζει – εως και αυτοσαρκάζεται μέσα από την εκπομπή της – πως θέλει γάμο και οικογένεια, αυτό μάλλον “τρομάζει” τον αγαπημένο της και γοητευτικότατο εφοπλιστή Φίλλιπο Τσαγκρίδη, ο οποίος βλέπει αυτό που βλέπουμε όλοι μας αφού η παρουσιάστρια δεν το κρύβει: Πως η Κατερίνα Καινούργιου θέλει γάμο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ.

Όταν κάποιος δεν σου κρύβεται ή δεν θέλει ή δεν μπορεί να σου κρυφτεί πως έχει πρωταιραιότητες, αυτομάτως, εσύ γίνεσαι αρνητικός απέναντι τους.αινούργιου:

Κατερίνα Καινούργιου: ”Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο”

Οπότε λες: Αν σ’ αρέσει η ζωή μας, εδώ είμαι. Αν θέλεις κάτι άλλο, λυπάμαι, πρέπει να το θέλω και γω.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.

Μας τα λέει η ίδια η ζωή καθημερινά. Οπότε, βλέποντας τις εξελίξεις και όσα η Κατερίνα δηλώνει ξανά και ξανά, έχουμε άποψη για το “πως” και το “γιατί”.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Κατερίνας, ο Φίλλιπος Τσαγκρίδης της έκανε δώρο ένα σκυλάκι. Αυτό κι αν είναι συμβολικό λέμε εμείς. η παρουσιάστρια μάλιστα σχεδόν σοκάρει με την περιγραφή της γα το τι έγινε με το θέμα “γάμος” στις Μαλδίβες που πήγαν!

Του έλεγα να με πεντρευτεί εδώ για πλάκα, αφού εδώ ο γάμος δεν μετράει και ούτε για πλάκα δεν ήθελε…είπε η ίδια!

Καταγράφουμε λοιπόν τα νεότερα!

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ…ΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ.
Η Κατερίνα όμως δεν φαίνεται να έχει παράλληλη πορεία!

Διαβάστε ακόμα:
Mε αφορμή την ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το love story της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της προσωπική εξομολόγηση.

Η Αθηνά και ο Φίλιππος έχουν παντρευτεί τρεις φορές! Μια στις Μαλδίβες, όπου είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης, μία με πολιτικό γάμο στο Γύθειο και μία με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ! Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε πάει κι εκείνη στις Μαλδίβες με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη είπε: «Μόνο εγώ πήγα στις Μαλδίβες και δεν αντάλλαξα όρκους αγάπης;

Εγώ πήγα έβλεπα πηγαίναν τα ζευγάρια, είχαν πάρει φωτογράφους, αντάλλασσαν όρκους, του έλεγα τι ωραία αυτά, ναι ναι κοίταζε αλλού. Έκανε την πάπια.

Του λέω και να με παντρευτείς εδώ δεν ισχύει στην Ελλάδα, μην αγχώνεσαι δεν πιάνει».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :