Καινούργιου: ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΟ η ΣΧΕΣΗ της με τον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

Θα ξεκινήσουμε τη μίνι αφήγηση της καθημερινότητας μας με μία ανάγκη να…δικαιολογηθούμε: Για καμία, πόσο μάλλον για την Καινούργιου, δεν θα τρέχαμε να βγάλουμε φωτογραφίες από βίτσιο. Ούτε τον κόπο ούτε τα έξοδα θα κάναμε.

 

Το λέμε επειδή, αν δεν δηλώσεις τ’ αυτονόητα, κανείς δεν τα ..νοεί από μόνος τους και γιατί να το κάνει κιόλας;

Το ότι ασχολούμαστε με τη σχέση της Καινούργιου και το ότι εδώ και τρεις μέρες είναι πρώτο θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά γραφεία, οι φωτογραφίες που βγάλαμε την Παρασκευή με εκείνη να βγαίνει από το σπίτι του Φίλλιπου Τσαγκρίδη Παναγόπουλου είναι αρνητικά εντυπωσιακό.

ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΥ πΑΝΑΓΌΠΟΥΛΟς 2
Έξω από το σπίτι του Φίλλιπου Παναγόπουλου στην πιο κεντρική συνοικία της Αθήνας. Παρασκευή βράδυ. Εκείνος έχει προηγηθεί μερικά βήματα και περιμένει την Κατερίνα που βγαίνει πίσω του.

Είναι κάτι που μας κάνει να ντρεπόμαστε για τη δουλειά που κάνουμε και το “ισοφαρίζουμε” ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, σκεπτόμενοι, ότι απλά, πήγαμε μία ακόμα φορά για το μεροκάματο και όχι για την χάρη της.

Καταλαβαίνουμε,αλλά ποτέ δεν δικαιολογούσαμε το ότι βλέπαμε φωτογραφίες της σαν θέμα που ενδιαφέρει.

Έψησε τόσο κόσμο και κατάφερε να περάσειι από τόσες εκπομπές. Ν’απασχολεί ανθρώπους του τύπου, εξώφυλλα και να φτάνει στο σημείο-όχι φέτος-μόνο αλλά και με άλλους συντρόφους παλιότερα όταν ήταν – να σηκώνει το δάχτυλο και ν’ απαιτεί να σβήσεις τις φωτογραφίες που μόλις τράβηξες, Μπράβο της. Οφείλεται σε επιμονή για την οποία ανταμοίβεται.

Πως μπορεί και έχει την άνεση να μιλά για τον πατέρα της που θα στενοχωρηθεί αν δει τις φωτογραφίες της με τον εφοπλιστή, ενώ έχει η Κατερίνα έχει τόσες με τόσους άλλους στο παρελθόν δοσμένες από την ίδια;

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 1
Η Καινούργιου βλέπει φυσικά τον φωτογράφο…

Οι πατεράδες εκείνων που ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ κάθε μέρα στην εκπομπή της, δεν έχουν ψυχή; 

Απαιτεί και καταφέρνει το να μη δημοσιευτούν οι φωτογραφίες της σε περιοδικό, η Καινούργιου!!! 

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά αφού είναι ελάχιστη γι ν’ αντέξει το μεγαλείο μας!

Αν δεν ξέραμε μέχρι σήμερα, τι πανηγύρι έχει ανοίξει από κείνη την Παρασκευή το βράδυ θα ήταν καλύτερα.

Δεν θ’ απασχολούσαμε δευτερόλεπτο τον εγκέφαλο με άχρηστες πληροφορίες.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΌΠΟΥΛΟς 35

Όμως: Όλοι οι δημοσιογράφοι μιλούσαν με την Καινούργιου και η Καινούργιου με όλους. “Κάρφωνε” τον έναν στον άλλο, έστελνε screen shot τα sms και ταυτόχρονα τους ενημέρωνε για το ότι εξασφάλισε την υπόσχεση των άλλων πως δεν θα παίξει το θέμα.

Όλοι λένε ψέματα σε όλους και ο μόνος που είναι ειλικρινής είναι φυσικά κείνος που έχει κάνει τον κόπο για το θέμα. Ο έχων κάνει κόπο δεν έχει ανάγκη.

Από τη μία ντρεπόμαστε (ξαναλέμε)που τραβάμε φωτογραφίες τέτοιες τηλεπερσόνες. Είναι όμως κάτι που πάντα κάνουμε. Αν περιμέναμε να εκτιμήσουμε κάποιον ως ταλέντο, δεν θ’ αγοράζαμε φωτογραφική ποτέ. kainoyrgioy 5

Γράφουμε γι αυτό το περιστατικό, επειδή σεβόμαστε τον κόπο μας αλλά κυρίως, επειδή είναι ότι πιο αυθεντικό και “ζωντανό” μπορείτε να διαβάσετε. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν διαβάζετε το ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.kainoyrgioy 57

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.