Δημοφιλή

Καινούργιου: Τη ΧΩΡΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ο εφοπλιστής Φίλλιπος Τσαγκρίδης;

Εκεί που εκείνη ήθελε να το πάνε για γάμο, εκεί που έκανε ανακοινώσεις πως δεν θα ξαναμιλήσει για τη προσωπική της ζωή, μπερδεύτηκε λίγο:

Η Κατερίνα Καινούργιου φερόταν όχι σαν την παρουσιάστρια που δεν θέλει να ξαναμιλήσει, αλλά σαν την παρουσιάστρια που δεν είχε μιλήσει ΠΟΤΕ για την προσωπική της ζωή. Ξέχασε πως έδινε ραντεβού (δεν ξέρουμε αν το γνώριζε μάλιστα ο πρώην της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος) για να φωτογραφηθεί με μαγιό. Αφού έκανε άνω – κάτω τους υπεύθυνους των περιοδικών, δεν …ευτύχησε να μη δει τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, κάπου δημοσιευμένες.

Δηλαδή, αν όπως έλεγε, οι γονείς του συντρόφου της δεν ήθελαν καθόλου δημοσιότητα, κατάφερε με τη συμπεριφορά της να έχουν τη δημοσιότητα μιας από τις πρώτες Κυριακάτικες εφημερίδες!

Από τότε, έτυχε, να μη βρίσκονται τόσο συχνά με τον γοητευτικό εφοπλιστή. Πολλά ταξίδια έχει ο άνθρωπος και μάλιστα Σαββατοκύριακα.

….συνεχίζεται

Διαβάστε τι γράφαμε τότε με τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες δεν δίνουν μόνο μία είδηση. Δίνουν από τρέσα μέχρι ..τακούνι. Το ύψος φαίνεται είτε μας αρέσει είτε όχι, όπως φαίνεται και πως νοιώθουμε…

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια χαρά με ίσια και είτε φορά αθλητικό, είτε 20ποντο, μια χαρά είναι το ύψος της. Ίσια – ίσα που συμφωνούμε καθόλου με τις επιλογές της να…υπερβάζει βλεφαρίδες, τρέσες, τακούνι. Όλα φαίνονται…

Δεν μένουμε μόνο στην αποκάλυψη μιας είδησης που δεν μας αφορούσε αλλά μαζί της ασχοληθήκαμε για λόγους που γράψαμε σε άλλες αναρτήσεις.

Μένουμε και στο ντύσιμο της εκείνο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Προσέξαμε αφού τη φωτογραφήσαμε με τον Φίλλιπο Παναγόπουλο, τις μπότες της – αφού βγάζουν μάτι, δεν γινόταν αλλιώς –

Πως βρίσκετε εσείς αυτή την επιλογή της;

Παρακάτω, μπορείτε να θυμηθείτε τι γράψαμε και για τις  συγκεκριμένες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι Κατερίνα Καινούργιου και Φίλλιπος Παναγόπουλος ΣΥΖΟΥΝ!…

Η Κατερίνα λατρεύει τα ψηλά τακούνια. Υπάρχουν όμως στιγμές που η επιλογή τους δεν είναι η καλύτερη. Συμφωνείτε;

 

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

    1. Μέρα που βρήκαν κι αυτές να ανακοινώνουν στόν αέρα. Επίτηδες το έκαναν. Σοβαρά τώρα , χωρίς να είναι κάτι σίγουρο , δημοσιεύσει πράγματα.Δεν ξέρω ίσως τι κάνει για τη δουλειά της.Η άλλη βρήκε μέχρι και την κουμπάρα , και μετά δημοσιοποίησε.

  1. Το κρίσιμο σημείο μιας σχέσης.Η ώρα που ζητά εκκλησία ή γυναίκα.Τους το ρίχνει απότομα και φεύγουν αυτοί.?Το εγγόνι του Περικλη είναι ο υπ αριθμ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close