Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο 42χρονος σύζυγος της 37χρονης, η οποία επίσης είχε εντοπιστεί νεκρή έξω από το σπίτι της στην Αμφιθέα Εύβοιας. Έτσι ο αρι" />

Hit enter after type your search item

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Επτά τα θύματα της θεομηνίας – Ενας αγνοούμενος

/
/
img

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο 42χρονος σύζυγος της 37χρονης, η οποία επίσης είχε εντοπιστεί νεκρή έξω από το σπίτι της στην Αμφιθέα Εύβοιας. Έτσι ο αριθμός των νεκρών από την φονική θεομηνία ανέρχεται πλέον στους επτά.

Ο 42χρονος βρέθηκε μέσα στο σπίτι το οποίο είχε πλημμυρίσει. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του άνδρα που αγνοείται στο Μπούρτζι.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένα βρέφος μόλις 8 μηνών. Την είδηση του θανάτου του βρέφους, από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας “Θάλεια” επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς.

Όπως τόνισε, όλα όσα συμβαίνουν στην Εύβοια δεν μπορούν να αποτυπωθούν με λόγια. “Έχουν χαθεί ζωές, έχουν καταστραφεί περιουσίες” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΝΤ1

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :