Kαλοκαιρινά γιουβαρλάκια κοκκινιστά! | freegossip.gr

Παραδοσιακή συνταγή για καλοκαιρινά γιουβαρλάκια!


freegossip.gr
30 Ιουνίου 2021
12:31
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά και αφράτα, με δεμένη σάλτσα ντομάτας. Μια πεντανόστιμη παραδοσιακή συνταγή με μικρασιατικές καταβολές.


Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε συνδυάσει  τα γιουβαρλάκια, με το χειμώνα, όμως αυτή η κοκκινιστή εκδοχή τους, θα σας κάνει με την πλούσια γεύση τους, να επανεκτιμήσετε το «ταπεινό» αυτό πιάτο.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε για τα παραδοσιακά καλοκαιρινά γιουβαρλάκια:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο1 αυγό1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο (ή πολύ ψιλοκομμένο)1 καρότο ψιλοτριμμένο¼ φλ. ελαιόλαδο¼ φλ. ρύζι καρολίνα ή γλασέ2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέριγια τη σάλτσα ντομάτας
¼ φλ. ελαιόλαδο1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 πατάτες κομμένες σε μέγεθος μπουκιάς2 φλ. τριμμένη ντομάτα2 φλ. νερόαλάτιπιπέρικοτσάνια από άνηθο και μαϊντανόΠηγή: pontosnews




https://freegossip.gr/