Hit enter after type your search item

Καλοκαιρινη Bolognese για ατελείωτη απόλαυση

/
/
img

Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες al dente και κρατάμε ½ φλ. του τσαγιού από το νερό. Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Τα κρατάμε ζεστά.

Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεσαία κατσαρόλα και σοτάρουμε τον κιμά με το σκόρδο κομμένο σε λεπτές φετούλες για περίπου 5 λεπτά να πάρει χρώμα.

Προσθέτουμε τις νιφάδες τσίλι, το θυμάρι, τον πελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ακόμη.

Ρίχνουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί ανακατεύοντας για 2 λεπτά.

Βράζουμε για περίπου 15-20 λεπτά, προσθέτουμε τις ντομάτες σε κύβους και βράζουμε για 2 λεπτά.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι, το ξίδι, τις ελιές, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά.

Μεταφέρουμε σε πιατέλα, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και παρμεζάνα και σερβίρουμε στα πιάτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού

freegossip.gr

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :