“Κάναμε μία προσπάθεια να μην ψηφίσουν την Ξένια να μείνει μέσα στο παιχνίδι!”

Κατά τη διάρκεια που η Ξένια των REC βρισκόταν στο Survivor 2018, την είδαμε πολλές φορές να ξεσπάει σε κλάματα και να τονίζει πως δυσκολεύεται στο reality. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως δεν άντεχε να μην επικοινωνεί με τα δικά της πρόσωπα.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι REC στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα, ο Άρης Λουμάκης αποκάλυψε πως συμπαίκτρια της Ξένιας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, του μετέφερε πως η συνεργάτιδα του δεν περνούσε καλά και ήθελε να αποχωρήσει. Έτσι, ξεκίνησε μια προσπάθεια να παρακινήσει τον κόσμο να μην την ψηφίζει.

«Κάναμε μία προσπάθεια να μην ψηφίσουν την Ξένια να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε πληροφορίες εκ των έσω από μία συμπαίκτριά της που βγήκε έξω, ότι η Ξένια δεν περνά καλά και ότι θέλει να την βοηθήσουμε να βγει… Και έτσι έλεγα σε όλους που μας ακολουθούν στα social media ότι δεν πρέπει να ψηφίσετε την Ξένια για να μείνει μέσα σε καμία περίπτωση…», τόνισε.

Τι άλλο δήλωσε η Ξένια;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.