Δημοφιλή

ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ! Βασίλης Λεβέντης για 24χρονη Γεωργία Μπίκα!

ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ! Βασίλης Λεβέντης για 24χρονη Γεωργία Μπίκα! Κόλαση με την κατάθεση του 27χρονου! Μία άλλη εκδοχή όσων διαδραματίστηκαν στην σουίτα του ξενοδοχείου την παραμονή Πρωτοχρονιάς έδωσε στην κατάθεσή του ο νεαρός που συνελήφθη μετά την καταγγελία της 24χρονης, ο οποίος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

24χρονη INSTAGRAM, 24χρονη FACEBOOK! Γεωργία Μπίκα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Ηλικία! Οι θάνατοι που την ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΑΝ!

Ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι κάλεσε την 24χρονη στις 4 τα ξημερώματα και σύμφωνα σε όσα καταθέτει, όλα έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.

«Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί.

Γεωργία Μπίκα! Η ιατροδικαστική και η τοξικολογική εξέταση για τον βιασμό της

Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση» είπε στις αρχές ο 27χρονος για την συνεύρεση με την 24χρονη.

ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ! Βασίλης Λεβέντης για 24χρονη Γεωργία Μπίκα!
ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ! Βασίλης Λεβέντης για 24χρονη Γεωργία Μπίκα!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, τα θύματα βιασμού θα πρέπει να προσέρχονται όσο πιο έγκαιρα γίνεται στον ιατροδικαστή.

24χρονη INSTAGRAM, 24χρονη FACEBOOK! Γεωργία Μπίκα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Ηλικία! Οι θάνατοι που την ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΑΝ!

Η διαδικασία έχει ως εξής: το θύμα θα πρέπει πρώτα να περάσει υποχρεωτικά από το πλησιέστερο τμήμα, να κάνει την καταγγελία και μετά να λάβει ένα έγγραφο που λέγεται εντολή ιατροδικαστικής εξέτασης. Με αυτό το έγγραφο το θύμα προσέρχεται στη δημόσια ιατροδικαστική δομή που έχει ορίσει η αστυνομία.

«Υπάρχουν τρεις εμπλεκόμενοι: ο ένας είναι η αστυνομία, ο άλλος ο ιατροδικαστής και το θύμα. Αν κάποιος από αυτούς καθυστερήσει σε κάποια από τις διαδικασίες προφανώς και θα έχουμε μία καθυστέρηση. όσο πιο γρήγορα γίνει η διαδικασία, τόσες λιγότερες πιθανότητες έχουμε να χάσουμε πολύτιμα στοιχεία», δήλωσε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ”ζητώ συγνώμη” απο την Γεωργία Μπίκα

Τα σημάδια στο σώμα θα φαίνονταν μετά από αρκετές ημέρες, με τον ιατροδικαστή αν τονίσει πως εκείνο που τους αγχώνει περισσότερο είναι να βρουν γενετικά στοιχεία που να ταυτοποιούν το δράστη με γενετική ανάλυση.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις, τα ούρα και το αίμα του θύματος, μπορούν να μας δώσουν ακριβώς τις συνθήκες που βρισκόταν το θύμα εκείνη την ώρα».

Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν τι ναρκωτικό χάπι έλαβε η 24χρονη.

«Είναι μία σειρά ουσιών που έχουν διαφορετικούς χρόνους ανίχνευσης, όμως εάν ισχύει όντως ένα χρονικό διάστημα έως 72 ώρες, τότε είναι μεγάλες οι πιθανότητες να βρεθεί η ουσία που έχει χορηγηθεί. Ουσιαστικά, τη βία πότε την ασκούμε; Την ασκούμε όταν το θύμα αντιστέκεται. Όταν κάμψουμε την αντίσταση του θύματος με χρήση ουσιών, προφανώς δεν υπάρχει λόγος να ασκήσουμε υπερβολική βία», κατέληξε.

«Όταν δεν υπάρχει συναίνεση μιλάμε για βιασμό»

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη instagram και Μένιος Φουρθιώτης instagram! Μαζί με την Γεωργία Μπίκα

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά τόνισε πως όταν δεν υπάρχει συναίνεση στη σεξουαλική πράξη τότε μιλάμε για βιασμό.

«Ο βιασμός είναι ένα αδίκημα που τελείται με δόλο. Θα πρέπει να υπάρχει η γνώση του δράστη ότι το θύμα έχει αντίθετη βούληση, πρέπει να διατυπώνεται η βούληση. Εάν έχει εξουδετερωθεί το θύμα, δεν μπορεί να διατυπώση τη βούλησή του», τόνισε η κ. Βαρελά και πρόσθεσε:

«Αν υπάρχουν συναυτουργοί θα εξεταστεί και το αδίκημα του ομαδικού βιασμού. Ο ομαδικός βιασμός είναι η απόλυτη ταπείνωση του θύματος, διότι μετατρέπεται σε δοχείο ηδονής κι αυτό τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη».

«Πολύ πτωχή η κατάθεση του 27χρονου»

Η Ανθούλα Νάσογλου, δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων, δήλωσε πως έχει λάβει κάποιες καταγγελίες, όμως κρατάει στάση σιωπής γιατί η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

«Η έρευνα θα ξεκινήσει απ’ όσα άτομα ήταν στο πάρτι. Δεν μπορεί η ανάκριση να αφήσει άτομο έξω χωρίς να πάρει κατάθεση. Βουίζει ο τόπος και γίνεται έρευνα, γιατί υπάρχουν κι άλλα πάρτι. Εδώ στη Θεσσαλονίκη βρήκαν ένα τρόπο άνθρωποι να κάνουν πάρτι», είπε και συμπλήρωσε πως βρήξε πολύ πτωχή την κατάθεση του 27χρονου.

Related Articles

Back to top button