Καραβάτου: Η πιο ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ, κατέληξε πιο ΣΥΜΠΑΘΗΣ από Σκορδά και Καινούργιου

Επειδή πριν δέκα χρόνια, μας έκανε εντύπωση το πόσο “φλατ” ήταν στην παρουσίαση. Χαρακτηριστικό της η έλλειψη στιλ. Φέτος όμως τα πράγματα άλλαξαν εκεί που έλεγες πως δεν αλλάζει ο Μανωλιός.

Η Κατερίνα Καραβάτου διεκδικεί το βραβείο…ΤΥΧΗΣ! Πρώτον την βοήθησε το GNTM! Δεύτερον, η ίδια εκτίθεται πολύ λιγότερο των άλλων. Τρίτον, την συμπαθείς λόγω της τραγικής …ανικανότητας των αντιπάλων της. Η Κατερίνα Καινούργου είναι τρανό παράδειγμα, πως την καριέρα που κάνουν οι περισσότερες, δεν την οφείλουν στο ταλέντο τους αλλά στη θέληση τους. Οι χαρισματικές στην επικοινωνία γυναίκες, δεν καταδέχονται να κάνουν τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τη Σκορδά.

Από τη στιγμή που το κανάλι την επέλεξε, την στηρίζει. Ένας σωρός παρατρεχάμενοι δίπλα της για να βγαίνει καθημερινά αυτό το πρότζεκτ. Τι βλέπει και η ίδια στον καθρέπτη μετά από τόσα χρόνια; Έναν γεννημένο τηλεηγέτη.

Σαν έναν τραγουδιστή χωρίς φωνή! Αν τον πάρεις από τη Θηβών και τον τοποθετήσεις στο πρώτο μαγαζί, θα το πιστέψει ο ίδιος πρώτα πως είναι μεγάλο ταλέντο!

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: