Μήνυση κατά 49χρονης γυναίκας, η οποία εξαπατούσε ηθοποιούς με το πρόσχημα ότι θα τους βρει δουλειά, χρησιμοποιώντας το όνομα της, κατέθεσε η ηθοπο" />

Hit enter after type your search item

Κάρμεν Ρουγγέρη: 49χρονη έστησε απάτη χρησιμοποιώντας το όνομα της ηθοποιού

/
/
img

Μήνυση κατά 49χρονης γυναίκας, η οποία εξαπατούσε ηθοποιούς με το πρόσχημα ότι θα τους βρει δουλειά, χρησιμοποιώντας το όνομα της, κατέθεσε η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη.

Συγκεκριμένα, η 49χρονη έστησε την απάτη προκειμένου να αποσπάσει χρήματα. Η ίδια δημοσίευσε μια αγγελία, σύμφωνα με την οποία μπορούσε να βρει δουλειά σε νέους ηθοποιούς σε παράσταση που υποτίθεται σκηνοθετούσε η Κάρμεν Ρουγγέρη

Οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να καταβάλλουν το ποσό των 70 ευρώ, προκειμένου να συμμετέχουν σε ανύπαρκτες ακροάσεις. Τη 49χρονη κατήγγειλε μια νεαρή ηθοποιός από την Πολωνία, η οποία έπεσε θύμα της απάτης και της μπήκαν υποψίες. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και η εν λόγω γυναίκα συνελήφθη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το περιστατικό λέγοντας πως “χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Με ρώτησαν αν ετοιμάζω κάποιο έργο, “η ωραία κοιμωμένη” και αν ψάχνω για ηθοποιούς; Τους απάντησα πως όχι. “Υπάρχει μια αγγελία και μας το έχουν καταγγείλει αυτή τη στιγμή και μάλιστα παίρνουν και χρήματα από αυτούς που κάνουν ακρόαση”, μου είπαν”.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :