Καρρά – Πιττάτζης: Χα! ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑΝ!!!

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια γάμου!

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στο znews.gr, ο οποίος αναφέρει πως το πρώην ζευγάρι δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την κρίση που υπήρχε στον γάμο του, τους τελευταίους μήνες.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στον γάμο τους. Μάλιστα, πριν από κάποιες ημέρες η Νικολέττα Καρρά έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να έχουν επικοινωνία και οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Να σας θυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό YOU, η Νικολέττα Καρρά είχε αναφέρει:

Τι είναι ο Φώτος για σένα;

«Εκτός από σύζυγος, όπως σου είπα και πριν, είναι λίγο μπαμπάς, λίγο φίλος και λίγο συμβουλάτορας! Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο μυαλό και στην αντίληψή του και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τον θαυμάζω και για τον οποίο τον παντρεύτηκα. Ο Φώτος αυτήν τη στιγμή είναι όλος μου ο κόσμος, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο!»

Δεν έχεις αισθανθεί ποτέ να περνάτε κρίση;

«Κρίση με την έννοια ότι μπορεί να χωρίσουμε, όχι δεν το έχω αισθανθεί, αλλά έχω νιώσει ότι υπάρχουν περίοδοι που ξαφνικά η επικοινωνία μας λίγο χαλάει και δεν είναι όπως συνήθως».
Δεν ζηλεύεις όταν λείπει;

Στην αρχή ζήλευα πάρα πολύ, κι αυτός επίσης. Άλλωστε, είμαστε και οι δύο ζηλιάρηδες. Από ένα σημείο και μετά εκλογίκευσα λίγο τα πράγματα και είδα ότι πραγματικά έκανα κακό στον εαυτό μου και ότι πρέπει να το πάρω απόφαση .Ή υπάρχει εμπιστοσύνη ή δεν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς είναι μακριά μου, αν θέλει να κάνει κάτι, θα το κάνει. Το να κάθομαι εγώ να βασανίζομαι και να κάνω οχτάρια με το μυαλό μου είναι κάτι που ταλαιπωρεί μόνο εμένα! Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι το έχει σκεφτεί και ο Φώτος».

Με το γάμο ο καθένας… έδεσε το γάιδαρο του;

«Κάθε άλλο. Γενικά για μένα ο γάμος δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το παιδί είναι πιο σημαντικό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους».

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: