ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και “απειλεί” ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ η Βάνα Μπάρμπα από την εκπομπή Σκορδά Λιάγκα!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και “απειλεί” ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ η Βάνα Μπάρμπα από την εκπομπή Σκορδά Λιάγκα! “Σε μένα δεν περνάνε αυτά” είπε μεταξύ άλλων! Απειλητική πολύ περισσότερο απ όσο τα λόγια της έδειχνα απέναντι στον μεγαλοεκδότη τον οποίο απειλεί το με..μεγάλο…μάθημα για την προδοσία που της έκανε και την οποία δεν θέλει να αποκαλύψει έως ότι είναι νομικά καλυμένη!

Γι αυτό το…χουνέρι που έπαθε η Βάνα Μπάρμπα είχε ζητήσει και την γνώμη της…Λίτσα Πατέρα! Είδες η αστρολογία; Η ηθοποιός στο τέλος της συνέντευξής της ζήτησε το λόγο από τους παρουσιαστές για να κάνει μια τοποθέτηση.

Αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό Σκορδά και Λιάγκα ή ίδια δήλωσε: «Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους. Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των Media. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως.

Η Βάνα Μπάρμπα μαζί με την κούκλα 20χρονη κόρη της, Φαίδρα

Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα.

»Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

[videopress AKFo1sft]

 

Η Βάνα Μπάρμπα “έσπασε” για τον θάνατο της αδελφής της

Διαβάστε ακόμα: “Μα είχε χιμήξει επάνω του. Θα το έκανα και σήμερα, αν μια γυναίκα ήταν τόσο υπέρμετρα ανόητη” δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.
Την Βάνα Μπάρμπα υποδέχθηκε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή Ανοιχτά στο Open. Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει με μία γυναίκα κι αναγκάστηκε να την χαστουκίσει.
«Έχω δώσει σε γυναίκα σφαλιάρα. Διασκεδάζαμε ένα βράδυ κι ήταν προσβλητική απέναντί μου. Όπως βγήκαμε και συνοδευόμουν από έναν άντρα με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη, με το που μπήκαμε άρχισε να πέφτει επάνω του και να τον παίρνει αγκαλιά. Άρχισε να με ενοχλεί έντονα» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.
«Γυρίζει το μάτι μου και της δίνω ένα χαστούκι. Της είπα αυτό για να μάθεις να ξεπερνάς το μέτρο. Σου αξίζει. Και βλέπω ότι χειροκροτούσαν από τα άλλα τραπέζια. Μου έφυγε η σελίδα. Μα τώρα από γυναίκα σε γυναίκα; Εγώ τις αγαπώ και τις υποστηρίζω τις γυναίκες, είμαστε ένα… Μα είχε χιμήξει επάνω του. Θα το έκανα και σήμερα, αν μια γυναίκα ήταν τόσο υπέρμετρα ανόητη» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!