Hit enter after type your search item

Καταγγέλλει γνωστό φωτογράφο για σεξουαλική παρενόχληση

/
/
img

H Emily Ratajkowski περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε το 2012 από γνωστό φωτογράφο.
H Emily Ratajkowski έγραψε ένα εκτενές άρθρο για το New York Magazine, στο οποίο περιγράφει αναλυτικά την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον φωτογράφο Jonathan Leder.Συγκεκριμένα, το 29χρονο μοντέλο αναφέρει πως το 2012 ατζέντης με τον οποίο συνεργαζόταν πριν οκτώ χρόνια της είχε κλείσει μια δουλειά άνευ αμοιβής για ένα περιοδικό ονόματι Darius, που περιλάμβανε τη διανυκτέρευσή της στον χώρο της φωτογράφισης.Εκεί, ο Jonathan Leder την περίμενε στο σπίτι όπου της αποκάλυψε ότι η φωτογράφιση είναι με εσώρουχα ενώ της πρόσφερε κόκκινο κρασί. «Έχω διδαχθεί ότι είναι σημαντικό να χτίσεις μια φήμη ως δουλευταρού και συνεργάσιμη. “Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο επόμενος φωτογράφος που θα συνεργαστείς!” μου υπενθύμιζε ο ατζέντης μου», αναφέρει στο άρθρο.Μετά το τέλος της φωτογράφισης ο Leder της είπε «Και τώρα ας γδυθούμε». «Αμέσως μόλις έβγαλα τα ρούχα μου, ένα κομμάτι μου αποσυνδέθηκε από όσα συνέβαιναν. Άρχισα να αιωρούμαι έξω από τον εαυτό μου, βλέποντάς με να σκαρφαλώνω στο κρεβάτι. Λύγισα τη μέση μου και σούφρωσα τα χείλη μου, σκεπτόμενη πώς μπορεί να έδειχνα μέσα από τον φακό. Το φλας ήταν τόσο έντονο και είχα πιει τόσο κρασί που μπροστά στα μάτια μου εμφανίζονταν γιγάντιοι μαύροι κύκλοι», τονίζει στη συνέχεια.Έπειτα, βρέθηκαν στον καναπέ τυλιγμένοι με μια κουβέρτα. «Μου είπε ότι του άρεσε αυτό που έκανα με τα πόδια μου. Θυμάμαι αυτή τη στιγμή πιο καθαρά από κάθε άλλη. Το σιχαίνομαι που ο Jonathan σχόλιασε κάτι που κάνω σε όλη μου τη ζωή για να αισθανθώ άνετα και ασφαλής. Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν».«Δεν θυμάμαι να τον φιλάω, αλλά θυμάμαι πως τα δάχτυλά του ήταν ξαφνικά μέσα μου. Πίεζαν όλο και πιο σκληρά, όπως δεν με είχε αγγίξει ποτέ κανείς πριν από τότε αλλά ούτε και μετά. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα μου και τις πτυχώσεις και πονούσα πάρα πολύ. Ενστικτωδώς, έφερα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι», συμπληρώνει, ενώ την επόμενη μέρα το γνωστό μοντέλο πήρε το τρένο και επέστρεψε στο σπίτι της.Παρόλα αυτά, μέσω του The Cut, ο Jonathan Leder έδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό και έκανε λόγο για παιδιάστικους και φθηνούς ισχυρισμούς.«Ξέρετε για ποια μιλάμε, σωστά; Μιλάμε για την κοπέλα που πόζαρε γυμνή στο περιοδικό Treats! και χοροπηδούσε γυμνή στο βίντεο του Robin Thicke την ίδια περίοδο. Στα αλήθεια θέλετε να πιστέψει κάποιος ότι ήταν θύμα;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :