Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Καταργούνται τα ΑΤΜ από τις τράπεζες! Το “πως” και τα ΓΙΑΤΙ! Η συρρίκνωση των τραπεζικών υποκαταστημάτων τα τελευταία χρόνια, αλλά και του προσωπικού τους, οδηγεί σε αλλαγές και στα ΑΤΜ που σηκώνουν το «βάρος» των συναλλαγών του κοινού, ειδικά εν μέσω πανδημίας. Τα συγκεκριμένα ΑΤΜs, εκτός από νέα μορφή, θα έχουν ως στόχο να μειώσουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2 κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μεγάλες αλλαγές έρχονται στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, καθώς αλλάζουν ριζικά από την μορφή που γνωρίζαμε.

Τα ATMs που χρησιμοποιούμε καθημερινά για τις συναλλαγές μας εκσυγχρονίζονται και αποκτούν νέα χαρακτηριστικά, που σίγουρα δεν περιμένατε.

Καταργούνται τα ΑΤΜ από τις τράπεζες! Το "πως" και τα ΓΙΑΤΙ!

Τα συγκεκριμένα ΑΤΜs, εκτός από νέα μορφή, θα έχουν ως στόχο να μειώσουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2 κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

επίδομα 360 ευρώ
επίδομα 360 ευρώ

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα ATM contactless (με ανέπαφη χρήση κάρτας δηλαδή), αλλά και αξιοποιώντας υπηρεσίες, όπως το ψηφιακό πορτοφόλι (Wallet) ή το Apple Pay, που είναι διαθέσιμες σε χρήστες οι οποίοι έχουν ψηφιοποιήσει τις κάρτες τους μέσω κινητού τηλεφώνου για εφαρμογές Android και Apple.

Η νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα λειτουργίας ATMs από τη Eurobank που είναι η πρώτη Τράπεζα στην Ελλάδα που φέρνει ό,τι πιο σύγχρονο προσφέρει σήμερα μία συναλλαγή μέσω ATM.

Με αυτό τον τρόπο, εξαλείφεται η πιθανότητα παρακράτησης της κάρτας, ενώ αποτρέπεται η αυτόματη διακοπή της λειτουργίας του ATM σε περίπτωση βλάβης του καρταναγνώστη.

Άνοιξε νέο επίδομα 360 ευρώ: Πώς θα το πάρετε σχεδόν όλοι! Όλα τα ΟΦΕΛΗ!
Άνοιξε νέο επίδομα 360 ευρώ: Πώς θα το πάρετε σχεδόν όλοι! Όλα τα ΟΦΕΛΗ!

Επίσης και η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε την ευρεία εγκατάσταση περισσότερων από 300 πολυλειτουργικών ATMs της σειράς DN της Diebold Nixdorf DN SeriesTM ATMs .

Τα συγκεκριμένα νέας μορφής ΑΤΜs συντηρούνται και υποστηρίζονται με την πρωτοποριακή μέθοδο της εταιρείας DN AllConnectSM Data Engine, με κεντρική ιδέα τη διασύνδεση και την παροχή ολοκληρωμένων εύχρηστων υπηρεσιών και τη βελτίωση της ασφάλειας.

επίδομα 360
επίδομα 360

Θα περιλαμβάνουν μέθοδο που θα δίνει τη δυνατότητα στην Τράπεζα, να υιοθετήσει την τεχνολογία Internet of Things (ΙοΤ) κατά την οποία παρέχονται και αξιολογούνται δεδομένα αισθητήρων από τα συνδεδεμένα συστήματα σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας cloud computing και μηχανική εκμάθηση, έτσι ώστε όταν αναφέρεται ένα περιστατικό να εντοπίζεται εξ αποστάσεως η ακριβή βασική αιτία και

Στόχος η συνολική αναβάθμιση μέχρι έως τα μέσα καλοκαιριού

Η εγκατάσταση της νέας πλατφόρμας έχει ξεκινήσει ήδη στα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει ότι, σταδιακά έως τα μέσα καλοκαιριού, θα έχει αναβαθμιστεί το σύνολο του δικτύου της τράπεζας.

Ποια είναι τα δύο «ξεχασμένα» επιδόματα με χιλιάδες δικαιούχους

Φέτος, στις διακοπές σας θα έχετε έναν πιο απλό τρόπο να βγάζετε χρήματα, να πραγματοποιείτε πληρωμές, αλλά και να αξιοποιείτε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει ένα ATM. Και δεν θα έχετε το άγχος να χάσετε την κάρτα σας ξεχνώντας την μέσα στο μηχάνημα!

Όμικρον 4-5: Το σύμπτωμα της 2ης μέρας που δείχνει ότι έχεις υψηλό ιικό φορτίο και νοσείς βαριά. Πως θα την ..γλυτώσεις

Για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο τραπεζικό σύστημα, είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΤΟΕ:

Το 2020 ο μέσος όρος στην Ευρωζώνη ήταν ένα τραπεζικό κατάστημα ανά 2.888 κατοίκους, στην Ελλάδα αντιστοιχούσε ένα κατάστημα ανά 6.298 κατοίκους.

Αλλά και στα ΑΤΜ, που διευκολύνουν

Ισπανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να δώσει μηνιαίο επίδομα στους νέους για να φύγουν από το πατρικό τουςτις συναλλαγές, είχαμε μείωση, αναλογικά με τον πληθυσμό, έναντι αύξησης στην Ευρωζώνη στο ίδιο διάστημα!

Το 2019 είχαμε στην Ελλάδα 63,4 ΑΤΜ ανά 100.000 κατοίκους, έναντι 90,17 στην Ιταλία, 98,29 στη Γαλλία, 119,93 στη Γερμανία, 171, 96 στην Αυστρία (πηγή συγκριτικών στοιχείων: Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή – ΕΒΑ).

Ποια είναι τα δύο «ξεχασμένα» επιδόματα με χιλιάδες δικαιούχους

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner