freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! “ΚΛΕΙΝΕΙ”ο λογαριασμός στο INSTAGRAM μετά τα όσα είπε για Δημήτρη Φιντιρίκο και Βασίλη Λεβέντη. Έχασε σε πρώτη φάση εκατό χιλιάδες ακόλουθους, αλλά του προτείνουμε να μην ανησυχεί για τους αριθμούς, καθόλου μα καθόλου!

Όπως θα ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος ως άνθρωπος που ασχολείται τόσο με τα σόσιαλ, μπορεί με λίγα ευρώ ν’ αγοράσει όσους ακόλουθπυς θέλει και έτσι να φτάσει ακόμα μεγαλύτερο νούμερο από το προηγούμενο! Δραματικές εξελίξεις στην …επαγγελματική ζωή του Αλέξανδρου Κοψιάλη. Αν δείτε τα βίντεο που ανεβάζει αλλά ακόμα και την…σύμμαχο του σε αυτόν τον…πόλεμο που του γίνεται, Δήμητρα Αλεξανδράκη θα καταλάβετε πόσο…έτσουξε η καταγραυγή που δέχτηκε και που σαν κύμα παρασσύρει προφανώς τις…εισπράξεις από τον τεράστιο λογαριασμό του στο instagram.

Διότι, ο ίδιος αναρετιέται προς τι τόσο μένος εναντίον του. Αλλά πάλι με…νεύρα το κάνει! Ξεχνά πως εκείνος επέλεξε να εκτίθεται δημόσια και μάλιστα καρδίζει απίστευτα χρήματα από την ενασχόληση του με το instagram!

Ξεχνά πως όσο μεγαλύτερη επιτυχία κάνεις, όσους περισσότερους ακόλουθους μαζέψεις για να κερδίζεις χρήματα, τόσο περισσότερο κράξιμο θ’ ακούσεις σε περίπτωση που κα΄τι δεν τους αρέσει.

Ξεχνά πως είναι παράλογο να γουστάρει τα θετικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του, ενώ όταν αυτά γίνονται επικριτικά, γεμάτα βρισιές και κατάρες να μην υπολογίζει πως από τους ίδιους ανθ΄ρωπους βγάζει χρήματα.

Ξεχνά πως άν δεν του αρέσει, μπορεί απλά να κλείσει τον λογαριασμό του!

 

Απλά; …Είπα “απλά”; Καλό, ε;

Θυμώνει μάλιστα με το κύμα των επιθέσων από τα σόσιαλ που δε΄χεται από την στιγμή που αποφάσισε να βγει και όχι απλά να υποστηρίξει, αλλά να..μαλώσει – έτσι από μόνος του, χωρίς κάποιος να τον προκαλέσει – όσους καταδίκαζαν χωρίς δίκη τους νεαρούς το όνομα των οποίων μπλέχτηκε στην υπόθεση του βιασμού της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα και τώρα, δεν έχει καταλάβει το λάθος του. Χρεοάζεται εξήγηση; Έχουμε όλοι απόλυτη ευθύνη για το τι εκφράζουμε και πως το εκφράζουμε δημόσια.

Δεν γίνεται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, να παίρνεις θέση αντίθετη με το ευρύ κοινό και να περιμένεις να μην δεις αντίδραση.

Αφού από μόνος σου αποαφασίζεις να τους μπεις στο μάτι. Να τους προκαλέσεις.

Όταν εκφράζεις μια άλλη άποψη από κέινη που θέλουν ν’ ακούσουν τους προκαλείς! Μόνο αυτό κάνεις. Οπότε να χεις το θάρρος να δεχτείς τις επιπτώσεις της επιλογής σου.

Προσοχή, δεν αναφέρομαι καθόλου στο τι έγινε, ποιος το έκανε ή ποιος δεν το έκανε στην περίπτωση του βιασμού της Θεσσαλονίκης.

Δεν αναφέρομαι καν στο αυτονόητο πως κανέναν δεν πρέπει να καταδικάζουμε εκ των προτέρων και έτσι ελαφρά την συνείδηση.

Αναφέρομαι στο τρόπο που βγήκε και έκανε υποδείξεις ο γνωστός Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο τρόπος τους δήλωνε το ακριβώς αντίθετο απ όσα τα λόγια του. Στην ουσία αποφάσισε εκ των προτέρων να δείξει την συμπαράσταση του. Άρα, εκείνος έχει προδικάσει και καταδικάσει την Γεωργία Μπίκα. Χωρίς θέση, δεν θα κινδύνευαν οι διαφημ΄σιεις, οι χορηγίες που παίρνει!

Θυμάστε τι έγινε και με τον Τάσο Ξιαρχό; Μόλις έκανε το λάθος να ειρωνευτεί κάποια κοπ΄λεα για τα κιλά της, έχασε όλους τους χορηγούς. Αποτέλεσμα, ν’ απειλήσει μέχρι και με αυτοκτονία!

μετά τη θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του, με αιτία τα stories που ανέβασε στο Instagram και εξέφραζε τη στήριξή του σε έναν επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Το #cancel_Kopsialis παραμένει στα κορυφαία hashtags του Twitter, με τον κόσμο να εναντιώνεται κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη και να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να υπερασπιστεί τους φίλους του για την υπόθεση βιασμού, με αφορμή και τις καταγγελίες του Ηλία Γκιώνη που αναφέρθηκε στον γνωστό influencer και σε υποθέσεις που φθείρουν την εικόνα του, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των ακόλουθών του.

Από τότε, ο λογαριασμός του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram μετρά 1,1 εκατομμύριο ακόλουθους ενώ μέχρι χθες ήταν στους 1,2 εκατομμύρια followers. Μάλιστα, ο κόσμος καλούσε και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να τερματίσουν τη συνεργασία τους και να μην εμπλέκεται το όνομά του στον διαγωνισμό (giveaway) που ξεκίνησαν με δώρο ένα σπίτι.

Όπερ και εγένετο, με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και τον ίδιο τον influencer να ανακοινώνουν ότι δεν θα συνεργάζονται στον διαγωνισμό για το σπίτι αξίας 100.000 ευρώ και τον κόσμο να αποθεώνει τον σπουδαίο αθλητή του NBA και τα αδέρφια του.

Το #cancel_Kopsialis παραμένει ενεργό και ο κόσμος συνεχίζει να ζητά τους ακόλουθους του influencer να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Αντετοκούνμπο και να μην ασχολούνται μαζί του.

Διαβάστε ακόμα τι έγινε με τον Τάσο Ξιαρχό…Με ένα βλέμμα που δήλωνε «είμαι instagrammer και influencer με χιλιάδες ακόλουθους» ο Τάσος Ξιαρχόπουλος αποφάσισε χθες να παραδώσει μαθήματα μόδας βάζοντας στόχο μια γυναίκα και τα κιλά της.

Η ατάκα του νεαρού χορογράφου για τις ρίγες και η βιντεοσκόπηση της νεαρής κοπέλας ήρθαν να καταδείξουν άλλη μια φορά ότι στα social media η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού.

Ο νεαρός χορογράφος που έχει δεχθεί και ο ίδιος bullying από τα παιδικά του χρόνια μεταμορφώθηκε από θύμα σε θύτη και το χειρότερο στη περίπτωσή του είναι ότι αντί να ζητήσει μια αντρίκεια συγνώμμη ακολούθησε την πεπατημένη όλων αυτών των ανθυποσελέμπριτι.

Παιδιά σαν τον Ξιαρχόπουλο -το πλήρες επίθετό του- που μέχρι χθες δεν τα ήξερε κανείς, χάρη σε ένα reality απέκτησαν θαυμαστές και followers στα social και νομίζουν ή πιστεύουν ότι είναι κάποιοι.

Σαφώς και είναι, όμως η απόσταση από την αποθέωση στην σκληρή κριτική σε αυτό τον κόσμο των κοινωνικών μέσων είναι πολύ μικρή και ο χορογράφος εισέπραξε την δεύτερη σε πολύ μεγάλη δόση.

Στην περίπτωσή του ηχεί τουλάχιστον ψεύτικο όλο αυτό που διατυμπάνιζε για το bullying που είχε δεχθεί, όταν έλεγε ότι όλοι μας θα πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι και να τους αφήσουμε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την όποια εικόνα τους.

Πόσο μάλιστα όταν μετά την βιντεοσκόπηση πήγε στην τουαλέτα για να συνεχίσει αυτό που ο ίδιος εξέλαβε ως κάτι που θα έκανε τους ακόλουθους του να γελάσουν.

Η συγνώμη του όταν άρχισαν τα όργανα άργησε πολύ και μέσα σε λίγες ώρες έχασε πάνω από 5.000 followers ενώ δεν βοήθησε καθόλου το ότι αποφάσισε να κάνει μια δημοσκόπηση ρωτώντας εάν έχουμε κοροϊδέψει κάποιον.

Σήμερα, ο γνωστός χορογράφος πρωταγωνίστησε σε μια νέα περιπέτεια, καθώς πήρε χάπια και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, την ώρα που η Αστυνομία τον αναζητούσε. Καθώς φαίνεται, ωστόσο, το… μετάνιωσε. Αργά το βράδυ ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου δήλωσε ότι πήρε 40 χάπια.

Ο πατέρας, ο αλκοολισμός και η βία

Κάποιοι τον θυμούνται ακόμη μικρό παιδάκι να μεγαλώνει στο Μενίδι πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, μέσα σε μια οικογένεια όπου ενέσκηψε η ενδοοικογενειακή βία.

Ο πατέρας του Τάσου ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση, αφού ο δικός του μπαμπάς ήταν εύπορος επιχειρηματίας και τα λεφτά δεν έλειπαν από την οικογένεια.

Έλειπε όμως η αγάπη στο μικρό τότε αγόρι που γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1992, αφού ο πατέρας του έπινε πολύ συχνά και γινόταν ένας άλλος άνθρωπος, αυτός που έσπαγε την μητέρα του στο ξύλο το βράδυ και το πρωί της ζητούσε συγνώμμη.
«Βίωσα πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια», είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Όταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είναι σκληρό. Από τους ξυλοδαρμούς έχω πολλές ιστορίες.

«Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ο μπαμπάς μου και να μας κυνηγάει με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει. Την επόμενη ημέρα μας ζητούσε συγγνώμη. Μόνο τη μητέρα μου χτυπούσε, για αυτό μεγάλωσα με αγάπη προς τις γυναίκες»
Στα έξι του χρόνια όπως δήλωσε βιάστηκε από ένα αγόρι, αλλά οι γονείς του δεν έκαναν τίποτε γι’ αυτό, ζώντας κλεισμένοι στο κέλυφος μιας κοινωνίας που πολύ συχνά δεν αντιδρούσε σε τέτοια γεγονότα.

Όταν το 2008 ανακάλυψε τον χορό, βρήκε την διέξοδο που αναζητούσε ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός όταν χορογράφησε την Μαρίνα Σάττι στο τραγούδι «Μάγισσα».

Αυτοί που τον ξέρουν θεωρούν ότι είναι ειλικρινής και έντιμος άνθρωπος, ένας νεαρός άντρας που δηλώνει ανοιχτά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και έχει άποψη.

Το κακό στην περίπτωσή του είναι ότι αυτό που έκανε με την νεαρή κοπέλα για τα like ενός post, το συνέχισε με νέα ανάρτηση στην τουαλέτα του μαγαζιού.

Από χθες το πληρώνει πολύ ακριβά αλλά δίκαια, ενώ βλέπει τους ακόλουθους να τον εγκαταλείπουν σωρηδόν και τους χρήστες του Tweeter να τον κράζουν ανελέητα.

Την καλύτερη όμως απάντηση στον Ξιαρχό έδωσε η ίδια η κοπέλα που σχολίασε και βιντεοσκόπησε ο χορογράφος που πίστευε ότι θα είναι στο απυρόβλητο: «Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Nα είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner