Hit enter after type your search item
img

ΣΥΜΦΟΡΑ για Βανδή – Νικολαίδη: Πως τους ΒΟΥΤΗΞΑΝ τρελλά λεφτά!

/
/

ΣΥΜΦΟΡΑ για Βανδή – Νικολαίδη: Πως τους ΒΟΥΤΗΞΑΝ τρελλά λεφτά! Είναι από τις υποθέσεις, τις ιστορίες που τις ακούς και λες: Συμβαίνουν αυτά; Μπορεί κάποιος να πέσει θύμα σε κάτι τέτοιο; Όμως το πλήγμα ήταν τεράστιο όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά απ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τότε που οΝτέμης Νικολαίδης…

…”συνεργάστηκε” με κάποιον που του “δάνειζε” με το αζημίωτο. Μόνο που το “κύκλωμα τοκογλυφίας” πιάστηκε και τα με΄σα έκανα  βούκινο ακόμα και διαλόγους του Ντέμη με τον “φίλο” που τον δάνειζε.Ο Ντέμης εξάλλου ασχολήθηκε πολύ με δραστηριότητες που πάλι είχαν αν κάνουν με δημοσιότητα. Άρα, την επιζητούσε. Όπως το να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ ή να διοργανώνει συναυλίες στην Ελλάδα με ξένα τεράστια ονόματα.

ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΒΓΑΣ μεταξύ Δέσποινας Βανδή και Έφη Σαρρή! Κόλλαση στα παρασκήνια

Θα θυμάστε αυτό που απλά θα σας θυμήσουμε: Προβλήματα που αντιμετώπισε με τοκογλύφους και αυτά βγήκαν στην δημοσιότητα. Από τότε καμία επαγγελματική του δραστηριότητα δεν έγινε γνωστή.

Ας θυμηθούμε μόνο ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε εκείνη την εποχή που έκανε τρομερό θόρυβο!

Τότε με την είδηση έγιεν χαμός: Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων των τοκογλύφων – εκβιαστών που συγκλονίζει όλη τη χώρα, έρχονται στο φως απίστευτες υποθέσεις με θύματα γνωστές προσωπικότητες.

Μετά την αποκάλυψε ότι και ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης είχε δεχθεί «χτύπημα» από τους εκβιαστές, τώρα έρχεται να προστεθεί και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη.

Δέσποινα Βανδή: Στην Κρήτη όπου πέρασε την Τσικνοπέμπτη 2013 πίνοντας ρακές.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα  στο…

…«ΕΘΝΟΣ, ο Ντέμης Νικολαϊδης δανείστηκε τον Αύγουστο του 2010 από τον Μελέτη το ποσό των 350.000 ευρώ. Για την αποπληρωμή του χρέους ο πρώην διεθνής άσσος έδινε 51.800 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου.
Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο ήταν 10%. Λόγω της συνέπειας του Ντέμη Νικολαΐδη το επιτόκιο έπεσε στο 6,5%. Ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε 620.000, δανείστηκε δηλαδή με επιτόκιο 120% το χρόνο!

Κι άλλα στα φως!

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον τρόπο που “πιάστηκε” ο Ντέμης Νικολαϊδης στα πλοκάμια της Μαφίας της Θεσσαλονίκη στον κυριακάτικο τύπο. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ φαίνεται πως αναγκάστηκε να δανειστεί με δυσθεόρατο επιτόκιο χρήματα προκειμένου να ορθοποδήσει στη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα με την εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών Eleven. Μάλιστα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 350.000 ευρώ, τα οποία πλήρωσε πίσω διπλά, δίνοντας ένα ποσό της τάξεως των 620.000.

Έτσι λοιπόν…

..Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Πρώτο Θέμα το λαμπερό ζευγάρι είδε τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά του να μειώνονται δραματικά, συγκρινόμενα με τις παλιότερες χρυσές εποχές. Την περίοδο δηλαδή όπου ο Ντέμης αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αμοιβόταν με υψηλές αποδοχές, αλλά και όταν η Δέσποινα Βανδή εμφανιζόταν 4-5 ημέρες σε νυχτερινά κέντρα με φυσικά ιδιαίτερα υψηλό cache. Έκτοτε ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη, όντας πρόεδρος της ΑΕΚ και η αγαπητή τραγουδίστρια να εμφανίζεται λιγότερες ημέρες. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά περιγράφει το άρθρο του “Θέματος” η περσινή σεζόν πέρασε χωρίς η Δέσποινα Βανδή να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

2 Comments

  1. ΜΗΤΣΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΩΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :