freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,Κατερίνα Γιατζόγλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Kατερίνα Γιατζόγλου είναι δημοσιογράφος. Κατερίνα Γιατζόγλου
Μετάβαση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση

Ημερομηνία Γέννησης: 1961

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει:

Σελίδα περιεχομένου Έτος Κανάλι
Steps 2011|2011 ΑΝΤ1
Δυο Ξένοι… 1997|1997 Mega
Εκείνες & Εγώ (1996) 1996|1996 ΑΝΤ1
Μόνη εξ αμελείας 2005|2005 ΝΕΤ
Νυχτερινό δελτίο 1998|1998 ΕΤ1
Οι μεν και οι δεν 1993|1993 ΑΝΤ1
Σχεδόν ποτέ 2003|2003 ΝΕΤ
Τα Καλύτερά μας Χρόνια 2020|2020 ΕΡΤ1
Τα Χρυσά Κορίτσια 2007|2007 ΕΤ1

Κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες έχει παίξει:

Σελίδα περιεχομένου Έτος
Success story 2017
Ευτυχία (2019) 2019
Η Λίζα και Όλοι οι Άλλοι 2003
Η Φούσκα 2002
Θηλυκή Εταιρεία 1999
Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο 2005
Μια νύχτα στην Αθήνα 2013
Πέντρο Νούλα 2016
Προστάτης Οικογένειας 1998

Η Κατερίνα Γιατζόγλου έχει στο παρελθόν φιλοξενηθεί στις σελίδες του Paris Match ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες. Παρατηρώντας το όμορφα διακοσμημένο σπίτι της στο Χαλάνδρι, διαπιστώνει κανείς πως το ιδιαίτερο γούστο της γίνεται αμέσως αισθητό σε κάθε γωνία. Το νέο της «παιδί», που την κάνει να χαμογελά, είναι ο Μακιαβέλι του Έρωτα, το νέο της μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη. Η Κατερίνα σιγοπίνει το πράσινο τσάι της και περιγράφει την υπόθεση του βιβλίου. «Ο ήρωας του βιβλίου μου είναι ένας άνθρωπος που κακοποιεί ψυχικά τη σύντροφό του. Όταν κάτι γίνεται σε καθημερινή βάση, προγραμματισμένα και με στρατηγική, έχει να κάνει με ψυχολογική κακοποίηση.

Ο Μακιαβέλι του έρωτα, που περιγράφω στο βιβλίο μου, ποτέ δεν δρα τυχαία. Είναι ένας άντρας με πάρα πολλά συμπλέγματα και ανασφάλειες, που δημιουργούν ένα λαβύρινθο και για τον ίδιο. Bλέπει τον έρωτα όπως είναι ο ίδιος» εξηγεί η Κατερίνα, συνεχίζοντας: «Το βιβλίο, λοιπόν, είναι σεμινάριο σχέσεων: ερωτικών, φιλικών, κοινωνικών και πολιτικών». Το βιβλίο της είναι έως ένα βαθμό βιωματικό; Χαμογελά. «Έχω συναντήσει τέτοιον έρωτα, όπως και όλες οι γυναίκες έχουν ζήσει ένα κομμάτι από όλα όσα περιγράφω. Κάθε πρωί που μιλάω με τους αναγνώστες διαβάζω τα ίδια. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ταυτιστεί με κάποιο κεφάλαιο.

Εγώ προσωπικά, για να τον διώξω, να απαλλαγώ από έναν τέτοιο έρωτα στο παρελθόν, του έδειξα έναν “καθρέφτη”. Καθρέφτη μεταφορικά. Έτσι μόνο μπορεί να εξαφανιστεί, γιατί τρομάζει ο ίδιος με αυτό που βλέπει, δηλαδή τον εαυτό του. Όταν τον παίρνεις είδηση, αυτόματα χάνει τη μισή του δύναμη, γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί πια να σε κακοποιήσει. Αποκαλύπτεται» λέει, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι κάτι που το έχει ζήσει έντονα και έχει παλέψει για να το νικήσει. «Ένας από τους πολλούς λόγους που έγραψα το βιβλίο είναι το ότι οι Μακιαβέλι είναι πλέον πολλοί και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Λόγω κρίσης έχουν εξαπλωθεί. Όταν δεν μπορείς να εξηγήσεις μια παράλογη συμπεριφορά με λογική, ψάξε τα θαμμένα κίνητρα» λέει.

Τι εννοεί λέγοντας πως οι Μακιαβέλι ευδοκιμούν στην κρίση; «Ο Μακιαβέλι ήταν ο πρώτος επικοινωνιολόγος στην ιστορία. Αυτονόητα οι Μακιαβέλι βρίσκονται όπου υπάρχει εξουσία και χρήμα. Όμως, δεν θέλουν να προβάλλονται. Είναι άνθρωποι του παρασκήνιου και της ίντριγκας. Η μακιαβελίστικη εξουσία έχει να κάνει με την ίντριγκα».

Ως γυναίκα στο χώρο των media (έχει δουλέψει επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση, σε έντυπα, αλλά και σε διαδικτυακά μέσα τον τελευταίο καιρό), έχει βιώσει την ίντριγκα; «Μέσα στα media, ως γυναίκα σε υψηλή θέση είναι δύσκολο να επιβιώσεις. Κάθε βράδυ που γυρνάω σπίτι μου νομίζω ότι θα πεθάνω από απορία γιατί μερικοί άνθρωποι λειτουργούν όπως λειτουργούν.

Ο κόσμος μπορεί να βλέπει το αποτέλεσμα, που είναι λαμπερό, αλλά έχει πολύ “από πίσω”. Μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας μου στο χώρο ξέρω καλά πως δεν υπάρχουν μόνο Μακιαβέλι-άντρες, υπάρχουν και γυναίκες. Απλά εγώ έγραψα την αντρική εκδοχή».

Ο Μακιαβέλι κυνηγά την εξουσία και το χρήμα. Ποια είναι η σχέση της Κατερίνας με το χρήμα. Το έχει κυνηγήσει; «Το χρήμα κανείς δεν το μίσησε. Είναι απαραίτητο. Όχι για να είσαι ευτυχής. Εγώ δουλεύω πολύ, γιατί μ’ αρέσει να έχω την ανεξαρτησία μου, η οποία είναι ανεκτίμητη. Θέλω την ελευθερία μου. Όταν έχεις χρήματα, περιορίζεις τους ηλίθιους γύρω σου. Αυτό κάνει το χρήμα κι εγώ το θέλω γι’ αυτό. Άλλοι το θέλουν για το ακριβό εστιατόριο, το θέλουν για το φαίνεσθαι».

Μπορεί να μην την απασχολεί το φαίνεσθαι, όμως είναι από τις γυναίκες που βρέθηκε πολλές φορές κάτω από τα φώτα των προβολέων και χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και εξαιτίας της έντονης ζωής της. «Πράγματι, πέρασα τη δημοσιότητα σε extreme μορφή. Αυτό είναι ένα παιχνίδι κι αν θες, θα το παίξεις. It takes two στα media, πάντα! Η προβολή της προσωπικής μου ζωής για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα είχε την ανοχή μου. Από ένα σημείο και μετά το έκοψα. Όταν πραγματικά δεν θέλεις, δεν θα γράψει κανείς για σένα και δεν θα ασχοληθούν. Αν το αντέχεις, κάν’ το» λέει. «Συνειδητοποίησα πως η ζωή μου είναι ένα παραμύθι. Το παραμύθι μου. Δεν μου αρέσει να το διαβάζει ο καθένας.

Ορισμένες φορές, όμως, είσαι σε θέση άμυνας. Εγώ, ας πούμε, είχα στο νου μου να προστατέψω τα παιδιά μου. Και στην Ελλάδα η σιωπή είναι ενοχή. Ορισμένες συνεντεύξεις που είχα δώσει, τις είχα δώσει για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, τα παιδιά και την οικογένειά μου. Όμως, ξύπνησα ένα πρωί και είπα “τέλος. Μπορεί να υπάρξεις με ένα γάμο, αλλά και με ένα διαζύγιο. Να σε συντηρώ εγώ, να είσαι στην επικαιρότητα, στη δημοσιότητα; Ε, όχι!”. Κι έτσι το τελείωσα» ομολογεί. Η αλήθεια είναι πως ο γάμος της με τον Βαγγέλη Μπέη έληξε το 2007, επεισοδιακά, ενώ ακολούθησαν δικαστικές διαμάχες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Η Κατερίνα δεν θέλει να αναφερθεί περισσότερο σε αυτό. «Κοίτα, η αλήθεια είναι πως ο κόσμος έχει δει τους γάμους μου στα πρωτοσέλιδα. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι οι γάμοι μου –αν εξαιρέσω τον πρώτο, που ήταν παιδικός έρωτας– ήταν μεγάλοι έρωτες. Ο δεύτερος δεν ήταν καν έρωτας.

Οι εμπειρίες χτίζονται από λάθη» ξεκαθαρίζει. Τώρα έχει βάλει στη ζωή της συγκεκριμένες προτεραιότητες. «Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητες που μου άφησε ένα “τρομοκρατικό χτύπημα”, τις οποίες έχω κλείσει κατά 80%. Πρόκειται για μία κατάσταση, που είχε διαστάσεις τρομοκρατικού χτυπήματος. Μια κατάσταση που έχει να κάνει με την ησυχία και την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Γιατί για την οικογένειά μου υπήρξα πάντα εγώ και ο μπαμπάς και η μαμά. Η δεύτερη προτεραιότητα είναι να περνάω καλά και τρίτο και τελευταίο είναι να πηγαίνω καλά στη δουλειά μου. Πάντα την ευτυχία την έβαζα πάνω από την επιτυχία» παραδέχεται.

Μαμά και γιαγιά
Η Κατερίνα Γιατζόγλου έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Φράνσις και τον Τόμι από το γάμο της με τον Στηβ Γιατζόγλου (του οποίου πήρε και το επίθετο, διατηρώντας το μέχρι σήμερα και απαρνούμενη το δικό της, που ήταν Αργυριάδη) και το 10χρονο Δημήτρη. Η κόρη της, Φράνσις Γιατζόγλου, 30, είναι δημοσιογράφος, αλλά και μαμά ενός κοριτσιού, καθιστώντας την Κατερίνα… γιαγιά! Η επιλογή της δημοσιογραφίας ως επάγγελμα από την κόρη της την προβλημάτισε στην αρχή, ενώ η εγγονή της την κάνει να… λιώνει. «Όταν η Φράνσις μού είπε ότι θα γίνει δημοσιογράφος, να σου πω τι της είπα; Της είπα ότι είναι η πιο σκατοδουλειά που υπάρχει στον κόσμο. Αυτή είναι η λέξη, δεν μου έρχεται άλλη.

https://www.youtube.com/watch?v=Uwvm9BT-Zio

Της είπα “θες να χάσεις το στομάχι σου, τα συκώτια σου;”. Από την άλλη, δεν είμαι η γιαγιά, είμαι η “Μάλα”. Το εφηύρε μόνη της η Ελένα μου! Το είπε πρώτη φορά όταν ήταν 8 μηνών. Μέχρι και σήμερα είμαι η “Μάλα”. Τώρα είναι 3,5 ετών. Δεν με τρομάζει η λέξη “γιαγιά”. Όταν βγαίνουμε με την Ελένα, όλοι νομίζουν ότι είναι η κόρη μου! Με ρωτάνε “Πότε το έκανες αυτό;”. Η μικρή πάλι εντυπωσιάζεται και μου λέει “Μάλα, πάλι μαμά θε είπαν” (δεν λέει το σίγμα). Οι άγνωστοι κρυφοσυζητάνε, λένε “έχει κι άλλο παιδί και το είχε κρύψει”. Πράγματι, είναι σαν το στερνοπαίδι μου» παραδέχεται. «Είμαι ανοιχτή στην αγάπη και το δόσιμο. Δεν με ενοχλεί. Εγώ είμαι γενικά της αγάπης. Δεν τσιγκουνεύομαι να δώσω αγάπη, αυτή είναι η δύναμή μου. Έτσι γεμίζω» λέει. Με το κάθε της παιδί έχει διαφορετικό δέσιμο. «Ο γιος μου, ο Τόμι, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Έχει κάνει τρομερές σπουδές, έχοντας πάρει δύο υποτροφίες και, για την ηλικία που είναι, έχει θέση 40άρη στελέχους στην Ευρώπη, ενώ είναι μόνο 27 ετών. Το έχω πάρει απόφαση ότι θα μείνει για πάντα εκεί» λέει η Κατερίνα για το μεγαλύτερο γιο της.

Έχοντας βιώσει παθιασμένους έρωτες και έντονες σχέσεις, σήμερα θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να επισημοποιήσει τη σχέση της με έναν τρίτο γάμο; «Όχι, δεν θα έκανα τρίτο γάμο, το έχω δει το έργο δύο φορές ήδη. Καλώς ή κακώς, η ζωή δεν έρχεται ποτέ με οδηγίες χρήσης. Αυτή είναι μια γνώση, την οποία απέκτησα μετά από πολλά λάθη στη ζωή μου. Καταρχήν, κατάλαβα πως το μεγάλο έρωτα δεν τον παντρεύεσαι ποτέ, γιατί έτσι τον πυροβολείς» λέει με τη σοφία που της χάρισαν οι εμπειρίες και τα χρόνια.

Τηλεταινίες στις οποίες έχει παίξει:

Βιντεοταινίες στις οποίες έχει παίξει:

Μαγνητοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει παίξει:

Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει παίξει:

Εκπομπές στις οποίες συμμετείχε ή τις οποίες παρουσίαζε:

Σελίδα περιεχομένου Έτος Κανάλι
Όλα καλά (2014) 2014 Μακεδονία TV
Με την Κατερίνα 1998 ΣΚΑΙ
Πυρ, γυνή και θάλασσα 1995 ΣΚΑΙ
Σικέ ιστορίες 1996 Κανάλι 5

Τηλεπαιχνίδια τα οποία παρουσίαζε ή στα οποία συμμετείχε:

Επεισόδια σειρών μυθοπλασίας & εκπομπών στα οποία συμμετείχε ή παρουσίαζε:

Σελίδα περιεχομένου Έτος Κανάλι
Τα Καλύτερά μας Χρόνια: Μια Βόλτα Στο Φεγγάρι 2005 ΕΡΤ1

Μεταγλωττισμένες παραγωγές στις οποίες συμμετείχε:

Έχει τραγουδήσει:

Βιογραφία:

Trivia: Το πραγματικό της όνομα είναι Κατερίνα Αργυριάδου. Πρώτος της σύζυγος ήταν ο καλαθοσφαιριστής Στιβ Γιατζόγλου. Όταν παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μπέη άλλαξε το όνομά της σε Κατερίνα Μπέη, το οποίο και χρησιμοποιεί έκτοτε.

 

 

ΕΛΠΙΖΕΙ: Όχι μόνο να αποκτήσει αυτό που θέλει, αλλά και να το θέλει,
αφού το αποκτήσει.

ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ: Αυτούς που δεν την αγαπούν!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑ: Τα κεραμίδια ­ και σοβαρολογεί.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ: Αρκετά, αλλά να ‘στε σίγουροι ότι θα τα
κάνει οπωσδήποτε.

ΕΝΑ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ ΟΝΕΙΡΟ: Από πού να αρχίσει.

ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ: Τη βιογραφία του Γιάννη Τσαρούχη από τον Αλέξη Σαββάκη.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ: Σάουντρακ.

ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΓΕΥΜΑ: Την καλύτερη παρέα.

«Πραγματικότατη» είναι η ημερομηνία γέννησης που αναγράφεται στο διαβατήριό
της Κατερίνας Γιατζόγλου και που ήταν η αιτία να ταλαιπωρηθεί στο αεροδρόμιο
του Ελληνικού, αλλά και να οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η ίδια θεωρεί πως ο
εξονυχιστικός έλεγχος οφείλεται στο… όνομά της και πιστεύει ότι «σε κανέναν
επιβάτη δεν εξετάζουν την ηλικία». Άλλωστε, όπως δηλώνει, το τελευταίο δίμηνο
έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό 12 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΕΡ.: Φεύγουν τα χρόνια, σαν χελιδόνια…

ΑΠ.: Ε, και;

ΕΡ.: Τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Πόσο χρόνων είστε ή πώς αισθάνεστε;

ΑΠ.: Γριά στο μυαλό, έφηβη στο σώμα και παιδί στην καρδιά.

ΕΡ.: Ποια περίοδος της ηλικίας σας νοσταλγείτε περισσότερο;

ΑΠ.: Νοσταλγώ συναισθήματα, καταστάσεις και τα πρόσωπα που μου τα ‘χουν προκαλέσει.

ΕΡ.: Συμβιβάζεστε κάθε φορά με την ηλικία σας;

ΑΠ.: Θα ‘πρεπε;

ΕΡ.: Τι είναι αυτό που σας φοβίζει;

ΑΠ.: Ξεχνάτε ότι είμαι καρδιά που δεν φοβάται!

ΕΡ.: Τα γενέθλιά σας τα θυμάστε κάθε φορά ή προσπαθείτε να τα ξεχνάτε;

ΑΠ.: Τα γιορτάζω πάντα, γιατί τρελαίνομαι για δώρα.

ΕΡ.: Την ημέρα εκείνη είστε χαρούμενη ή στεναχωρημένη;

ΑΠ.: Γιορτή και στεναχωρημένη γίνεται;

ΕΡ.: Όταν σας ρωτούν πόσο χρόνων είστε, τι απαντάτε;

ΑΠ.: Εξαρτάται ποιος ρωτάει και ιδιαίτερα πώς το ρωτάει.

ΕΡ.: Τελικά πόσο χρόνων είστε;

ΑΠ.: 100!!

ΕΡ.: Γιατί η ηλικία των γυναικών είναι πάντα ένα… μυστήριο;

ΑΠ.: Ελάτε τώρα! Καθόλου μυστήριο. Μετά τα 30 είναι ένα είδος δικτατορίας για
όλες μας ανεξαιρέτως.

ΕΡ.: Η ταλαιπωρία σας στο αεροδρόμιο οφείλεται…

ΑΠ.: Στο όνομά μου. Σε κανέναν επιβάτη δεν εξετάζουν εξονυχιστικά την ηλικία του.

ΕΡ.: Η ημερομηνία γέννησης που αναγράφεται στο διαβατήριο δεν ήταν η πραγματική;

ΑΠ.: Πραγματικότατη. Το τελευταίο δίμηνο έχω «πετάξει» 12 φορές. Ήταν όλοι
τόσο κακοί αστυνομικοί και βρέθηκε ξαφνικά ο αστυνόμος Σαΐνης;

ΕΡ.: Τι ήταν αυτό που σας ενόχλησε περισσότερο;

ΑΠ.: Ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της Αστυνομίας αντί για ντόμπερμαν, θυμίζει Ραν
Ταν Πλαν.

ΕΡ.: Η σχέση σας με τον καθρέπτη;

ΑΠ.: Άψογη.

ΕΡ.: Πόσες ώρες περνάτε μπροστά του;

ΑΠ.: Λίγα λεπτά το πρωί, γιατί στην προσωπική μου ζωή δεν βάφομαι ποτέ.

ΕΡ.: Αλλά και στο γυμναστήριο;

ΑΠ.: Ανάλογα με τα κέφια μου και το πρόγραμμα δουλειάς.

ΕΡ.: Γιατί απέχετε καιρό τώρα από την τηλεόραση;

ΑΠ.: Πέρυσι έκανα ταινία, συγχρόνως έπαιζα στο θέατρο και είχα εκπομπή στο
ραδιόφωνο κάθε πρωί. Θα ‘πρεπε να κάνω και τηλεόραση;

ΕΡ.: Τα σχέδιά σας για την TV;

ΑΠ.: Πρωταγωνιστώ στο «Νυχτερινό δελτίο» της ΕΤ1 και μου καλύπτει πλήρως τις
τηλεοπτικές μου ανησυχίες.

ΕΡ.: Τι άλλο σχεδιάζετε να κάνετε;

ΑΠ.: Πιστέψτε με… πολλά!!

ΕΡ.: Τι σημαίνει για σας φιλία;

ΑΠ.: Η ναυαρχίδα των ανθρώπινων σχέσεων.

ΕΡ.: Και τι σημαίνει ευτυχία;

ΑΠ.: Οι επιθυμίες να αδιαφορούν προκλητικά για τις δυνατότητες.

ΕΡ.: Αισθανθήκατε ποτέ προδομένη;

ΑΠ.: Ναι, βέβαια.

ΕΡ.: Και πώς αντιδράσατε;

ΑΠ.: Βάζοντας ένα Χ και γυρνώντας σελίδα.

ΕΡ.: Τι προσέχετε σε έναν άντρα;

ΑΠ.: Το βλέμμα του.

ΕΡ.: Ποιος είναι για σας ο ιδανικός άντρας;

ΑΠ.: Αυτός που δεν υπάρχει.

ΕΡ.: Η αχίλλειος πτέρνα σας είναι;

ΑΠ.: Πτέρνες έχω μόνο δύο, αχίλλειες όμως πολλές!!!

ΕΡ.: Σε ποιον θα λέγατε σήμερα ευχαριστώ;

ΑΠ.: Στον Νίκο Περάκη και στον Πάνο Κοκκινόπουλο.

ΕΡ.: Μια συμβουλή που κρατάτε πάντα ως κόρην οφθαλμού;

ΑΠ.: Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα, εκτός από τους πειρασμούς.

ΕΡ.: Γιατί δεν σας είδαμε κι εσάς σε κάποιο ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές;

ΑΠ.: Είμαι μικρή ακόμη. Μπορεί όταν μεγαλώσω.

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner