Κατερίνα Καινούργιου ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΑ: Ξεσπά για το σκάνδαλο κοκαΐνης με έδρα το Κολωνάκι (βίντεο)

Κατερίνα Καινούργιου ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΑ: Ξεσπά για το σκάνδαλο κοκαΐνης με έδρα το Κολωνάκι (βίντεο)Την δυσαρέσκειά της για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που την ενέπλεξε στο κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα το Κολωνάκι εξέφρασε on air η Κατερίνα Καινούργιου, προχωρώντας, παράλληλα, σε διευκρινήσεις για τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μεταξύ των φωτογραφιών με τις οποίες συνόδευσε το άρθρο της η εφημερίδα Μακελειό ήταν και μία της παρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος επίσης δεν εμπλέκεται καθώς πρόκειται για συνωνυμία, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος με επιστολή του στα μέσα ενημέρωσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε: ‘Στην ΠΑΙΔΙΚΗ μου ΗΛΙΚΙΑ…’

«Εγώ κινήθηκα νομικά γιατί από το πουθενά, ξαφνικά, βλέπω τη φωτογραφία μου σε ένα εξώφυλλο τραγικό, κίτρινο απαράδεκτο. Βέβαια καμία εμπλοκή! Ούτε έγραψε το όνομα μου πουθενά!», είπε η Κατερίνα μετά το εξώδικο που απέστειλε και συνέχισε: «Τι δουλειά έχει να κρέμεται στα περίπτερα η φωτογραφία μου επειδή ήμουν με τον πρώην σύντροφο μου, ο οποίος ούτε και αυτός έχει καμία σχέση; Εγώ το θεωρώ πολύ άδικο και για τον πρώην σύντροφό μου».

ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ! ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ…ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ!!!

Και, σε έντονο ύφος, κατέληξε: «Τι λέτε παιδιά τώρα; Ρώτησε εμένα πως είναι πως είναι γονείς μου, που ξαφνικά μπορεί να μπήκαν στο Ίντερνετ; Τι σοκ έπαθα; Έκλαιγα όλο το Σαββατοκύριακο! Από το πουθενά! Προσέξτε πάρα πολύ… Να τα καταλαβαίνουμε μέχρι που είναι το ηθικό και πού είναι η δημοσιογραφική αλητεία. Μέχρι ενός σημείου όλα, σας παρακαλώ»!

Κατερίνα Καινούργιου: ‘Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει μεγαλώσει ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΣ Τσαλίκη’

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.