Hit enter after type your search item
img

Κατερίνα Καινούργιου ΕΓΚΥΟΣ: ΖΑΛΑΔΕΣ ΛΙΓΟΥΡΕΣ και ΡΙΖΑ!!

/
/
/
video

Κατερίνα Καινούργιου ΕΓΚΥΟΣ: ΖΑΛΑΔΕΣ ΛΙΓΟΥΡΕΣ και ΡΙΖΑ!! Η γλυκιά παρουσιάστρια θα γίνει σε λίγο γλυκιά μανούλα. Το αστέρι του open σήμερα και για όσους δεν κατάλαβαν, αποφάσισε να πει τα δέοντα ώστε και μεις να μην ζούμε με την αγωνία! Μαζί της σύσσωμο το πάνε της εκπομπής με αρχηγό τον Γκουντάρα. Υπήρξε και ολόκληρη στοχομυθία μεταξύ τους την ώρα που έκαναν live, συμβούλιο, για το τι και πόσα πρέπει ν’α ανακαλύψουν σήμερα και πόσα τις επόμενες μέρες. Βέβαια τι θ’ άλλαζε αυτό από το νόημα;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: ‘ΕΧΩ ΤΙΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ’

Η κατερίνα Καινούργιου έχει λιγούρες, έχει ζαλάδες και όλα τα συμτώματα της εγκυμοσύνης. Παίρνει τις βιταμίνες της και κυοφορεί. Αξίζει λοιπόν να δούμε πως …ανανκονώνει η εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούργιου την εγκυμοσύνη της!!!

Διαβάστε και δείτε στο βίντεο τι έγινε στον αέρα:
Κατερίνα Καινούργιου: ‘Εχω τις ζαλάδες μου, πρέπει να παίρνω και τις βιταμίνες μου και τα λοιπά’ Η πρασόπιτα που τρέλανε την παρουσιάστρια στον αέρα και το σχόλιο που «άναψε» φωτιέςΦουντώνουν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούριου!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: «Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που έχει καθήσει στον «θρόνο» της πρωινής ζώνης όπως καταγράφουν τα μηχανάκια της τηλεθέασης, διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Ζώντας τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη, εγγονό του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, η Κατερίνα Καινούριου είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η πρόσφατη λιποθυμία της στο πλατό της εκπομπής και οι ζαλάδες που αναφέρει συνεχώς ότι έχει, έχουν πυροδοτίσει σενάρια για πιθανή εγκυμοσύνη, κάτι το οποίο μοιάζει να συμπληρώνει την ευτυχία της Κατερίνας, μετά το επαγγελματική και την προσωπική ολοκλήρωση.

«Έχω τις ζαλάδες μου»
Μάλιστα, ο συνάδερφός της Γρηγόρης Γκουντάρας, με αφορμή τις λιγούρες της Κατερίνας για την πρασόπιτα που ετοιμαζόταν στην κουζίνα του πλατό, πέταξε την σπόντα του η οποία φυσικά προκάλεσε μια ευχάριστη αμηχανία στην ατμόσφαιρα.

«Η πρασόπιτα μου έχει φάει τη μύτη τόση ώρα. Ανυπομονώ να κάνω βουτιά πάνω της. Δεν έχω φάει ακόμη πρωινό και έχω τις ζαλάδες μου, πρέπει να παίρνω και τις βιταμίνες μου και τα λοιπά»

σχολίασε η Κατερίνα και ο Γρηγόρης της απάντησε:

«Μην βιάζεσαι να πεις ακόμη για τις ζαλάδες. Είναι νωρίς»…

9 Comments

  1. Αμάν με αυτό σουργελο το πουλημένοι βαρεθήκαμε. Έγκυος, παντρεύεται ο πατέρας τη;ς η μάνα της, άσε εκείνο τον μπιπ τον Φιλιππα κάθε μέρα κάτι θα πει. Αντε ρε Μουτσινα σταματά τα γελοία βίντεο με αυτήν.
    Αν είναι ας το κάνει όπως η Οικονομ Μπόμπα κ. α έλεος όμως μην δουλεύεις ολουε τους ηλιθιος πια

    • Αφτη ΓΙΝΕΚΑ πόλι ΠΣΕΜΑΤΑ ΛΕΙ, ΦΕΝΕΤΕ όταν ΜΙΛΑΙ, κατή αιδισ ΛΕΙ, τι νιαζι μένα δικοτυ μαμά, μπαμπά, γιαγιά, αφτα λέγετε στα τελεοραση, το εκμπομπι, τι νασ ΠΟ, διαλιμα ΙΝΕ ΠΡΟΤΙ.δεν εχι να πι και εξιπνο στο κόσμο, να ματυμε κάτι, όλα βλακιες, τι να σκολιαζι αφτι

  2. μην στραβωσει μονο αν δει την εικονα της αλλοιωμενη απο την εγκυμοσυνη και την πιασουν τα νευρα

  3. Μια χαρά, θα γεννηθεί καλοκαίρι και μόλις σαραντίσει θα βγει στην εκπομπή οπότε ούτε αντικαταστάτες ούτε ζημιά. Όλα με τον σωστό τρόπο, τελειομανής

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :