Κατερίνα Καινούργιου: ‘Εκεί φρίκαρα!’ Η εξομολόγηση της για την κακοποίηση που υπέστη από σύντροφό της
Κατερίνα Καινούργιου: ‘Εκεί φρίκαρα!’ Η εξομολόγηση της για την κακοποίηση που υπέστη από σύντροφό της Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα τη βίαιη συμπεριφορά που έχει δεχτεί από σύντροφό της στο παρελθόν.
Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το ΔΩΡΟ του στην Κατερίνα Καινούργιου
Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την κακοποίηση που υπέστη από σύντροφό της
Κατερίνα Καινούργιου βόλτα εγκυος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: ‘Σας αρέσω έτσι πιο casual;
’
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα τη βίαιη συμπεριφορά που έχει δεχτεί από σύντροφό της στο παρελθόν.
«Μου έχει συμπεριφερθεί βίαια πρώην σύντροφος μου. Εκεί φρίκαρα! Εκεί είπα ότι όχι αυτό δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου. Και δεν πρέπει να γίνεται. Δυστυχώς έδωσα κι άλλη ευκαιρία και είναι κάτι που έχω μετανιώσει. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα μετά από τότε. Γιατί όταν γίνει μια φορά μετά ξαναγίνεται. Κι αυτό είναι ένα τραγικό λάθος. Από τότε άρχισα να ζητάω βοήθεια ψυχολογική κυρίως. Κι αποφάσισα να μη το ξαναδεχτώ ποτέ. Και η λεκτική βία είναι το ίδιο.
Όταν είσαι ερωτευμένος και νιώθεις ότι αυτός είναι για σένα και έχεις μόνο αυτόν και είναι τα πάντα για σένα, εκείνη την στιγμή τον βλέπεις που μετανιώνει και κλαίει και λες «εντάξει, δεν το ήθελε» και το δέχεσαι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει, δεν θα το συγχωρήσω στον εαυτό μου ποτέ. Μείναμε μαζί αρκετό καιρό μετά, κανά χρόνο.
Κατερίνα Καινούργιου ΤΩΡΑ ΕΓΚΥΟΣ: Μετά τις ΛΥΓΟΥΡΕΣ, τις ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ηρθάν και τα … ΚΛΑΜΑΤΑ
Δεν ήταν σε σημείο να πάθω κάτι κακό στην υγεία μου, αλλά αυτό που θέλω να πω, ακόμα και η λεκτική βία, ακόμα και το χαστουκάκι δεν πρέπει να το δέχεσαι. Ένας άνθρωπος που σε σέβεται, αν θέλει να επιβάλει αυτό που θέλει να επιβάλει ή αν θέλει να πει κάτι με πιο έντονο ύφος, μπορεί να το πει» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.
Το σοκ της Φαίης Σκορδά από την κακοποίηση που δέχθηκε η Καινούργιου από πρώην σύντροφό της
Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά από την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι είχε δεχθεί βιαιοπραγία από πρώην σύντροφό της και είχε σχέση μαζί του ένα χρόνο.
Η Κατερίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και εκεί αναφέρθηκε στην πολύ άσχημη εμπειρία που είχε σε σχέση της όταν ο σύντροφός της, της φερόταν βίαια, αλλά παρόλα αυτά εκείνη έμεινε μαζί του για σχεδόν ένα χρόνο. Στο πρωινό αποκαλύφθηκε ότι η Κατερίνα το είπε στους γονείς της και πέρασε πολύ δύσκολα: «Εμένα μου κάνει εντύπωση που αποφάσισε να τα πει στην κάμερα. Μου είχε μιλήσει και εμένα σε συνέντευξη για την κακοποίηση. Την είδα πώς είχε συννεφιάσει, γιατί το ήξερε η οικογένειά της, ότι κακοποιήθηκε, κάποια στιγμή το μάθανε».
Η Φαίη Σκορδά σοκαρίστηκε και είπε: «Δεν πρέπει ποτέ να μένεις, είναι κάτι που επαναλαμβάνεται! Τέτοιοι άντρες, μην τους χαρακτηρίσω…»!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
