Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στο «Ευτυχείτε» μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στο «Ευτυχείτε» μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, 10:40

Μία περιπέτεια με την υγεία της είχε τα προηγούμενα 24ωρα η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας στο πόστο της και στην εκπομπή της , «Ευτυχείτε».

Να θυμίσουμε πως το βράδυ της Πέμπτης η παρουσιάστρια ένιωσε μία αδιαθεσία και δύσπνοια και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή της, μέχρι να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της.

«Ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή, συγγνώμη αν σας αναστάτωσα. Δύσπνοια, έντονοι πονοκέφαλοι. Ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα μέσα σε ένα τρίμηνο, οπότε έπρεπε να πάω να κάνω κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά και αυτό που είπα στο Instagram το εννοώ “Μην πιέζεστε, μην αγχώνεστε και το πιο σημαντικό να προσέχετε τους εαυτούς σας”. Ήμουν λίγο στο νοσοκομείο και έκανα ζάπινγκ και ήμουν λίγο μεταξύ ύπνου και ξύπνια γιατί πήγα να κάνω κάτι εξετάσεις και με είχαν σε καταστολή και ήσασταν ωραίοι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια δέχτηκε ένα δώρο έκπληξη από τους συνεργάτες της για την επάνοδό της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

freegossip.gr