Hit enter after type your search item

Κατερίνα Καινούργιου: Ο καινούργιος ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ο γάμος, η εγκυμοσύνη και τα…ΜΥΣΤΗΡΙΑ. Νιώθω ότι επαγγελματικά πατάω γερά στα πόδια μου, είναι μία πολύ δύσκολη επαγγελματική σεζόν γιατί ενώ παρουσιάζεις μία ψυχαγωγική εκπομπή έχεις να διαχειριστείς και δύσκολα θέματα της επικαιρότητας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ενώ πρόσθεσε για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό: Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια φήμη πως η Κατερίνα Καινούργιου λίγες μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη βρίσκεται και πάλι στην αρχή μιας νέας σχέσης, καθώς ορισμένοι την είδαν σε έξοδο της με γοητευτικό άνδρα.

Συγκεκριμένα, η Soula Gramorous μέσα από το προφίλ της στο Instagram μετέφερε την είδηση πως την είδαν για ποτό με κούκλο νεαρό. Ωστόσο, τι ισχύει τελικά;

Κατερίνα Καινούργιου ! Η εγκυμοσύνη, η κατάψυξη ωαρίων και η εξωσωματική

Η απάντηση της Καινούργιου στις φήμες πως έχει νέο σύντροφο
«Γιατί μόνο εγώ όταν με βλέπουν με έναν φίλο, μου το χρεώνουν; Και όλοι οι άλλοι είναι φίλοι; Με όποιον κάτσω μου το χρεώνουν για σχέση» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα.

Η στιγμή που η Καινούργιου παραδέχτηκε τον χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη
«Για εμένα μετράει η εξέλιξη και η προσπάθεια. Όσο προσπαθείς δουλεύεις και να εξελίσσεσαι θα φτάσεις σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Νιώθω ότι επαγγελματικά πατάω γερά στα πόδια μου, είναι μία πολύ δύσκολη επαγγελματική σεζόν γιατί ενώ παρουσιάζεις μία ψυχαγωγική εκπομπή έχεις να διαχειριστείς και δύσκολα θέματα της επικαιρότητας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ενώ πρόσθεσε για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό:

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ οι Νίκος Κοκλώνης και Πηγή Δεβετζή της Κατερίνας Καινούργιου

«Χαίρομαι που υπάρχει ανταγωνισμός γιατί υπάρχουν πολλές εκπομπές και υπάρχει δουλειά. Μοιράζεται η πίτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Τη Δανάη Μπάρκα την ξέρω πολλά χρόνια πίσω, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, και την αγαπώ και είναι φίλη μου, έχουμε ένα δέσιμο ιδιαίτερο, είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Με τους άλλους δεν έχω έρθει πολύ κοντά».

«Ξέρεις πόσες φορές έχω συζητήσει με τον Νίκο Κοκλώνη – γιατί ενώ είμαι άνθρωπος του Alpha αλλά κυρίως της Barking Well Media και το ότι ήρθα εδώ το χρωστάω στον Νίκο – και μου έχει προτείνει και άλλα πράγματα και για του χρόνου να κάνω παράλληλα. Δεν το σκέφτομαι στην παρούσα φάση γιατί θέλω να είμαι focus σε αυτό που κάνω.

Κατερίνα Καινούργιου: Το ΤΑΤΟΟ του ΠΡΩΗΝ και το νεο τατουάζ

Δεν μ΄αρέσει να κάνω πολλά, θέλω να κάνω κάτι και να είμαι εκεί συγκεντρωμένη με ποιότητα ακόμα κι αν μου προτείνουν πολλά χρήματα για κάτι άλλο παράλληλα.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω κάτι άλλο. Ξέρω ότι σε ένα τηλεπαιχνίδι θα ήμουν άθλια. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν σε ένα late night»: είπε για τον Νίκο Κοκλώνη και συνέχισε.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο καινούργιος ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ο γάμος, η εγκυμοσύνη και τα...ΜΥΣΤΗΡΙΑ
Κατερίνα Καινούργιου: Ο καινούργιος ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ο γάμος, η εγκυμοσύνη και τα…ΜΥΣΤΗΡΙΑ

«Εμένα ο Νίκος είναι ο καλύτερός μου φίλος και μου έχει σταθεί σε πολύ δύσκολες στιγμές. Για εμένα είναι και μέντοράς μου όταν μου πει “πάμε να κάνουμε αυτό” θα τον εμπιστευτώ και θα του πω πάμε να το κάνουμε. Κάποιος μελλοντικά δεν θα με προσεγγίσει τόσο εύκολα γιατί θα πρέπει πρώτα να προσεγγίσει τον Νίκο».

ΜΑΓΙΟ Κατερίνα Καινούργιου! Κατερίνα Καινούργιου ΜΑΓΙΟ!

Για τα social media, η Κατερίνα Καινολυργιου είπε: «Τα αγαπώ με έχουν βοηθήσει πολύ, έχω βγάλει χρήματα, έχω κάνει διαφημίσεις, έχω την επικοινωνία με τον κόσμο, όμως, δεν μπορώ την τοξικότητα και την κακία μέσα από ένα account. Είναι μερικές αρνητικές κριτικές πολύ εύστοχες αλλά όταν βλέπεις account με κατάρες – όταν μίλησα για το θέμα με τον Αλεξάνδρου – μου έλεγαν να πεθάνεις, εκεί φρικάρω».

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα αναφέρθηκε ακόμα στον Φίλιππο Τσαγκρίδη και είπε: «Δεν θα απαντήσω γιατί όταν δεν είμαι καλά αυτό φαίνεται, περνάω μια περίεργη φάση της ζωής μου, επανασυγκρότησης του εαυτού μου. Δεν θέλω να σου δώσω μία απάντηση γιατί μπορεί να ανατραπεί και δεν θέλω να δώσω συνέχεια για σχόλια.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο θάνατος του παππού της…

Φταίω πολύ, ίσως έπρεπε να προστατευτώ περισσότερο. Η φυσιολογικότητα ίσως να μου στοίχισε, αποφάσισα πια να κρατήσω χαμηλούς τόνους».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :