Κατερίνα Καινούργιου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με ΕΣΩΡΟΥΧΑ ως …. ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ!

Κατερίνα Καινούργιου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με ΕΣΩΡΟΥΧΑ ως .... ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ!

Κατερίνα Καινούργιου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με ΕΣΩΡΟΥΧΑ ως …. ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ! Το περιοδικό DownTown γιορτάζει τον έρωτα με ένα ακαταμάχητα όμορφο κορίτσι της τηλεόρασης! Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει σούπερ σέξι εσώρουχα, και δηλώνει πως έπειτα από πολύ καιρό μένει μόνη! Δεν έχει πει, όμως, ακόμα την τελευταία της λέξη…

Διάβασε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη:

Σε τι φάση βρίσκεσαι σήμερα προσωπικά;

Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, μένω ξανά μόνη μου. Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω. Θέλω να περιποιούμαι τον σύντροφό μου και να κοιμόμαστε τα βράδια αγκαλιά. Δηλώνω «σχεσάκιας». Όλον αυτό τον καιρό που είμαι μόνη μου πήρα ένα μάθημα, να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή και την ιδιωτικότητά μου. Ζορίζομαι λίγο, αλλά είναι για καλό: να βρω ξανά τον εαυτό μου και τις ισορροπίες μου. Εξέθεσα τα προσωπικά μου χωρίς να φταίω, αλλά συγχρόνως δίνοντας εγώ το δικαίωμα κι αυτό έκανε κακό στη σχέση μου. Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη (σ.σ.: αναφέρεται στον Β. Σταθοκωστόπουλο). Βιάστηκα να δηλώσω ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου», παρουσίασα την εικόνα μιας γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις.

Ο μισθός που παίρνει η Κατερίνα Καινούργιου- Το «καρφί» που την εξόργισε

Και οι κοινές σας φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα;

Ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που κρατούσα το DownTown στο αεροδρόμιο και δίπλα μου καθόταν ο Βασίλης. Ουσιαστικά τη φωτογραφία αυτή τράβηξε συνεπιβάτης μου στο αεροπλάνο που ταξίδευα. Μπορεί πράγματι να θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου. Αυτό όμως αφορά μόνο εμένα. Θα ήταν πολύ κουτό να βγω να πω «δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Βασίλη», γιατί μπορεί όλο αυτό να στραβώσει ξαφνικά. Αν βγω πάλι και πω ότι «δεν ισχύει ότι προσπαθούμε να είμαστε ξανά μαζί» το θεωρώ εξίσου κουτό, γιατί μας έχουν δει δημόσια με αυτό τον άνθρωπο. Προτιμώ λοιπόν στην παρούσα φάση της ζωής μου να μη μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα μέχρι να έχω να ανακοινώσω επίσημα κάτι. Προφανώς και αυτή η «δεύτερη ευκαιρία» υφίσταται, αφού μας είδατε μαζί.

Ποιο ήταν το πιο πικρόχολο σχόλιο που άκουσες τότε;

Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα που έχει αλλάξει πράγματα στην εξωτερική της εμφάνιση. Ίσως όμως είμαι από τις λίγες που το παραδέχονται. Και άλλες διάσημες Ελληνίδες έχουν κάνει διορθωτικές επεμβάσεις, αλλά το κρατούν κρυφό. Προσωπικά προσέχω πολύ, ακόμη και μέσα από την εκπομπή μου, πώς θα εκφραστώ για μια γυναίκα που έχει αλλάξει την εμφάνισή της και έχει μπει στη διαδικασία να κάνει κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις. Έχω υποστεί τον κανιβαλισμό γυναικών της τηλεόρασης που έχουν διορθώσει πάρα πολλά πράγματα πάνω τους και αυτό είναι κάτι που το θεωρώ χυδαίο και πρόστυχο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ: Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

Πιστεύεις ότι ντύνεσαι/ βάφεσαι υπερβολικά;

Δεν θεωρώ ότι βγαίνω ακραία σέξι ούτε στη ζωή μου ούτε στην εκπομπή. Έχω μια αρκετά προσεγμένη εμφάνιση και αν κάτι έχω καταφέρει στη μικρή αυτή καριέρα μου είναι να με αγαπήσουν οι γυναίκες. Η αυθεντικότητά μου δεν κρύβεται πίσω από κανένα πλατινέ μαλλί και κανένα υπερβολικό μακιγιάζ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση που ντύνονται και βάφονται πολύ πιο απλά από μένα και όμως είναι πολύ πιο ψεύτικα. Δουλεύω από το πρωί έως το βράδυ για την εκπομπή και όχι για να βάφομαι, να χτενίζομαι και να βγαίνω ωραία.

Κατερίνα Καινούργιου: ΑΒΑΦΗ και ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ με ΑΦΌΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ στον ΓΙΑΤΡΟ!

Ισχύει ότι σου έγινε πρόταση να παρουσιάσεις του χρόνου το Πρωινό του Mega;

Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για τέτοιες συζητήσεις. Στην παρούσα φάση έχω άψογη συνεργασία με τον Alpha και σε κάθε επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα έχει προτεραιότητα ο σταθμός στον οποίο εργάζομαι. Όσο υπάρχει το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά δεν θα τολμούσα να παρουσιάσω μόνη μου πρωινή εκπομπή. Θα επέλεγα ίσως μια δυνατή ομάδα ή ένα ντουέτο με κάποιον ισχυρό παρουσιαστή, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος ή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Είναι δύο άνθρωποι που θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί τους στην τηλεόραση.Κατερίνα Καινούργιου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με ΕΣΩΡΟΥΧΑ ως .... ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ!

Κατερίνα Καινούργιου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με ΕΣΩΡΟΥΧΑ ως .... ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ!

Κατερίνα Καινούργιου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με ΕΣΩΡΟΥΧΑ ως .... ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ!

Γράψτε ένα σχόλιο