<

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος: Έτσι την ‘προσέγγισε’ ο σύντροφος της Comments Off on Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος: Έτσι την ‘προσέγγισε’ ο σύντροφος της

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος: Έτσι την ‘προσέγγισε’ ο σύντροφος της Comments Off on Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος: Έτσι την ‘προσέγγισε’ ο σύντροφος της

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος: Έτσι την ‘προσέγγισε’ ο σύντροφος της ΗΚατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΛΥΓΙΣΕ: «ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ…ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ”

Το νεαρό ζευγάρι μετράει περίπου 2 χρόνια σχέσης, και μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης του να κρατούσαν τον ερωτά τους μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας, πλέον όμως δεν τον κρύβουν.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές όπου η Κατερίνα Καινούργιου έχει μοιραστεί πολλές από τις προσωπικές τους στιγμές τόσο μέσα από τα social media όσο και από τον αέρα της εκπομπής της.

Κατερίνα Καινούργιου SURVIVOR: … Γουστάρείς και θέλεις τον Αλέξη Παππά

Έτσι λοιπόν έκανε και πριν από λίγες ώρες, όπου με αφορμή ένα απόσπασμα που παίχτηκε στην εκπομπή της, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου ο αγαπημένος της την είδε, του άρεσε και τους γνώρισε ένας κοινός γνωστός τους.

Κατερίνα Καινούργιου ΑΒΑΦΗ: Δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα

 

Previous ArticleNext Article

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Κατερίνα Καινούργιου! ”Ο Φίλιππος δεν με παντρεύεται” Comments Off on ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Κατερίνα Καινούργιου! ”Ο Φίλιππος δεν με παντρεύεται”

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Κατερίνα Καινούργιου! ''Ο Φίλιππος δεν με παντρεύεται''

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Κατερίνα Καινούργιου! ”Ο Φίλιππος δεν με παντρεύεται” Κατά τη διάρκεια του μουσικού show, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να ρίξει και το «καρφί» της σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι μακροχρόνιες σχέσεις, οι σπουδές και η καταγωγή

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα ρώτησε την Super Κική για τη σχέση της: «Ο Βίκτωρας θα σε παντρευτεί πιστεύεις;», με την youtuber να απαντάει: «Από εβδομάδες γιατί έχω κάτι δουλειές τώρα αλλά ναι το πιστεύω».

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Εμένα ο Φίλιππος όχι».

Αυτή την ατάκα φυσικά δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ο καλός της φίλος και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είπε: «Θα σε παντρευτεί και θα σε παντρέψω εγώ. Βασικά όποιον και να πάρεις εγώ θα σε

Κατερίνα Καινούργιου: Έκτακτως στο J2US

παντρέψω», με την παρουσιάστρια να λέει: «Νίκο μου να σου πω κάτι; Δεν ήρθα εδώ για να ζητήσω να με παντρευτούν αλλά αν μου το έχεις ετοιμάσει για έκπληξη…».

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το νυφικό αλλά όχι τον… γαμπρό

 

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Κατερίνα Καινούργιου! ''Ο Φίλιππος δεν με παντρεύεται''