Κατερίνα Καινούργιου , Ζήνα Κουτσελίνη , Νίκος Παρτσώλης

Κατερίνα Καινούργιου – Ζήνα Κουτσελίνη – Νίκος Παρτσώλης

Κατερίνα Καινούργιου – Ζήνα Κουτσελίνη – Νίκος Παρτσώλης ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της αφού τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο νιώθει ολοκληρωμένη! Περνάει τα βράδια της με τον συντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και εξόδους με καλούς της φίλους, ενώ τα πρωινά προετοιμάζεται για τα νέα τηλεοπτικά της σχέδια στον Alpha.

Μάλιστα, ένα από τα προηγούμενα βράδια βρέθηκε στα γενέθλια του καλού της φίλου και συνεργάτη Νίκου Παρτσώλη, στον οποίο μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχηθεί και μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στα social.


Στα ίδια γενέθλια ήταν και η Ζήνα Κουτσελίνη

Τα τηλεοπτικά δρώμενα του 2012


Η Κατερίνα Καινούργιου, πάντα ευθύς και ειλικρινής στις απαντήσεις της, πριν λίγες μέρες πήρε θέση για να την Μαίρη Συνατσάκη και την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στον Αντ1, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha «Καλοκαίρι παντού».

Στα μπουζούκια! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΜΑΖΙ με την Ζήνα Κουτσελίνη

«Παιδιά, εγώ δεν θυμάμαι να είχε ακουστεί κάτι παλιότερα για τη συνεργασία της με την Φαίη και τον Γιώργο. Εγώ θα σας πω τι πιστεύω. Όταν μια κοπέλα, καλή ώρα όπως εγώ, κάνει ένα συμβόλαιο με ένα κανάλι για ένα ή δύο χρόνια και είσαι σε μια εκπομπή κεντρική παρουσιάστρια ή μέλος των παρουσιαστών είναι όλα ωραία», τόνισε.

Ζήνα Κουτσελίνη οικογένεια! ”Στην μάνα μου την κυρα-Λένη”


Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όταν σου έχουν πει, όμως, στο συμβόλαιό σου ότι θα έχεις δική σου εκπομπή ή θα είσαι μέλος της παρουσίασης και τελικά θα είσαι σε μια εκπομπή που παρουσιαστές είναι η Φαίη και ο Γιώργος- γιατί αυτά είναι τα brand names της εκπομπής και η εκπομπή είναι δική τους- και θα είσαι για είκοσι λεπτά κάθε μέρα στο πάνελ, ίσως η ψυχολογία σου δεν είναι η καλύτερη.

Εφόσον έχει συμβόλαιο με τον σταθμό, όμως, οφείλει να το σεβαστεί και να κάνει το καλύτερο δυνατό. Και να σας πω και κάτι; Μπορεί μες στη χρονιά να κάνει και μια εκπομπή ακόμα».

Κατερίνα Καινούργιου , Ζήνα Κουτσελίνη , Νίκος Παρτσώλης
Κατερίνα Καινούργιου – Ζήνα Κουτσελίνη – Νίκος Παρτσώλης 3
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!