Κατερίνα Καραβάτου: Οι δύσκολες ΜΕΡΕΣ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και το ΒΙΑΙΟ ΚΟΨΙΜΟ της ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Κατερίνα Καραβάτου: Οι δύσκολες ΜΕΡΕΣ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και το ΒΙΑΙΟ ΚΟΨΙΜΟ της ΕΚΠΟΜΠΗΣ Mετά από πολυήμερη απουσία της από τη “Φωλιά των Κου Κου λόγω προβλήματος υγείας, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή. Ωστόσο, αυτή τη φορά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΕΓΚΥΟΣ: “Ο ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ”

“Ναι, είμαι εδώ! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Δεν είναι ο Κρατερός Κατσούλης, όμως, εδώ σήμερα” είπε, καλημερίζοντας τους τηλεθεατές, προσθέτοντας:

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Μια περίοδος που ήταν αρκετά μοναχική, αλλά έχει ξεπεραστεί.

Κατερίνα Καραβάτου: Εμεινε …ΟΡΦΑΝΗ! Το ένα χτύπημα μετά το άλλο!

Είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω στον σταθμό που κατανόησε πάρα πολύ καλά αυτό που περνούσα… Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε εδώ και προσπαθούσε με διάφορα αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω… Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς….

Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο και δεν μου θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα. Τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί και είμαστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλιώτικη, το έχω σαν πρεμιέρα αυτό το πράγμα”

Στου ΧΑΡΟΥ τα ΔΟΝΤΙΑ η ΖΩΗ της Καραβάτου! Αφόρητοι ΠΟΝΟΙ στο ΧΕΙΡΟΥΡΕΙΟ! Όλα σε μια ΚΛΩΣΤΗ!

Αναφερόμενη στην απουσία του Κρατερού Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου είπε:

«Ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι εδώ. Τον ξεθεώσατε και του είπα να πάρει ένα ρεπό. Θα είναι και ο Κρατερός Κατσούλης, όλα καλά θα είναι…», τόνισε.

Εκτός αέρα θα βρεθούν και την Παρασκευή οι εκπομπές “Στη Φωλιά των ΚούΚου” και “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

ΣΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ! ΑΦΟΡΗΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΕΙΟ! ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ!

Ως γνωστόν κρούσμα κορονοϊού ανάμεσα στους εργαζόμενους του σταθμού έθεσε προληπτικά εκτός αέρα και τις δύο ζωντανές εκπομπές του STAR μέχρι όλοι οι συμμετέχοντες να υποβληθούν σε μοριακό τεστ και να διαπιστωθεί πως είναι καλά στην υγεία τους.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: “ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ…”

Στη θέση των εκπομπών της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αλλά και της Ζήνας Κουτσελίνη θα μεταδοθεί ελληνική ταινία. Μάλιστα, οι εκπομπές δεν θα μεταδοθούν ούτε την ερχόμενη Δευτέρα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: Η ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3.

Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ.