Κατερίνα Καινούργιου – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην ίδια παρέα διασκέδασαν οι δύο παρουσιάστριες!

0

Μπορεί να εργάζονται σε αντίπαλα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν παρέα! Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν μαζί και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζονται ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama.

Οι δυο γνωστές παρουσιάστριες συνδύασαν τις παρέες τους, ώστε να περάσουν όλοι ακόμη καλύτερα, με τις τεράστιες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή και του δυναμικού συγκροτήματος. Μαζί στην παρέα της Ντορέττας και της Κατερίνας ήταν ο κολλητός της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, Σπύρος Σαμοΐλης, ο Χάρης Σιανίδης αλλά και η Χριστίνα Στεφανίδη, η οποία κάνει στενή παρέα με την οικοδέσποινα του «Φτιάξε Καφέ να στα πω»!

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τις βραδινές εξόδους, ειδικά σε νυχτερινά κέντρα και όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις μαζεύει τους φίλους της και τα “σπάει” στα μπουζούκια! Από την άλλη η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να διασκεδάσει με την παρέα της και να χαλαρώσει, ειδικά μετά από μία απαιτητική εβδομάδα, καθώς η νέα εκπομπή ΕΔΩ που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ προβάλλεται έξι μέρες την εβδομάδα. Άλλωστε οι Onirama είναι από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα μέλη του συγκροτήματος!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com