Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Κατερίνα Παναγοπούλου! ΛΑΜΠΑΔΑ ΙΣΑ με το ΜΠΟΙ της ο Ντέμης Νικολαίδης! ΣΠΑΣΑΝΕ τ’ ΑΒΓΑ με την Βανδή! Μαζί περνούν το Πάσχα τους. Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Η σχέση που έγινε γνωστή πριν ένα περίπου μήνα, στην πραγματικότητα κράτά πολύ περισσότερο και έβαλε φωτιά στα…μπατζάκια του Ντέμη Νικολαίδη που ήλπιζε μάταια ν΄απολαμβάνει τον έρωτα με την γοητευτική άνκοργουμαν, χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι..

Νικολαίδης – Παναγοπούλου: ΝΤΡΟΠΗ και “ΕΚΔΙΚΗΣΗ”! Το ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ που ΚΑΙΕΙ τον Ντέμη

Όμως ήρθαν οι φωτογραφίες κι όταν βιάστηκε να τις διαψεύσει ήρθε και η δέυτερη έκδοση του περιοδικού Ciao! Όσα έδειχνε, όχι μόνο δεν άφηναν καμία αμφιβολία για το Πναγοπούλου και Νικολαίδης είναι μαζί και φουλ ερωτευμένοι, αλλά οι φωτογραφίες εξέθεσαν και τον Ντέμη που είχε βιαστεί στο μεσοδιάστημα, να δώσει συνέντευξη και να πει πως “όλα αυτά είναι αστειότητες”.

Δεν είναι και μεγάλο προσόν να διαψεύδεις έτσι φωτογραφίες..

Η Κατερίνα Παναγοπούλου που κράτησε πολύ πιο έξυπνη τακτική παρά το ότι είναι δεκαετίες λιγότερο στην δημοσιότητα απ ότι ο Ντέμης, είναι διπλά κερδισμένη. Και δεν εκτίθεται αφού δεν μιλάει και απολαμβάνει δημοσιότητα που ναι μεν της άξιζε λόγο εμφάνισης και ταλέντου, αλλά δεν την είχε πριν γίνει γνωστή η σχέση της με τον π΄ρωην διεθνή ποδοσφαιριστή.

Δέσποινα Βανδή 2
Δέσποινα Βανδή 2

Ο Ντέμης από την άλλη δεν περνά το πρώτο του Πάσχα μακριά από την Δέσποινα Βανδή και το πρώην σπίτι τους, αφού η σχέση τους είχε “τσακίσει” πολλά χρόνια πριν!

Μπορούμε να σας πούμε εμπειρικά μιλώντας – μιας και ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ – πως οι κλυδωνισμοί στην σχέση Νικολαίδη Βανδή, υπήρχαν εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Πολύ καλά ακούσατε, εδώ και πάνω από 15 χρόνια το πρώην ζευγάρι, ήθελε να είναι μαζί, αλλά ταυτόχρονα ζοριζότανε πολύ!…Φυσικά και έχουμε δει πράγματα που δεν…γράφονται και αυτό μπορείτε να υποθέσετε, πως το λέμε για τις εντυπώσεις, αλλά…μπορεί και όχι. Εσείς αν μας γνωρίζετε, μας κρίνετε με την σειρά σας!

Σίγουρα πάντως, τα τελευταία 7-8 χρόνια γράφαμε και επμέναμε, πως δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά! Η Δέσποινα Βανδή με τον τρόπο της φρόντιζε να μας διαψεύδει.

Πολύ καλά έκανε βέβαια, αφού όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος! Ακόμα και αν επιμένει ο κόσμος, πως γνωρίζει… Εκτός αυτού όμως, η Δέσποινα, είχε και πλεονέκτημα! Γράφονται τόσα πολλά για τους διάσημους, από τόσους πολλούς που καθιστούν ανυπόστατα ακόμα και τα αληθινά δημοσιεύματα.

Από την άλλη, οι διάσημοι, που κοιμούνται και ξυπνούν ελπίζοντας πως τα μ.μ.ε. θ’ ασχοληθούν ακόμα μία μέρα μαζί τους, την…καταβρίσκουν προσποιούμενοι πως δεν θέλουν να διαβάζουν για κείνους τίποτα. Εν’ω το έχουν απόλυτη ανάγκη, κάνουν πως ενοχλούνται. Δεν θέλουν να διαβάζουν τίποτα άλλο, παρά μόνο ύμνους για το ταλέντο τους.

Όμως αυτό, είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει το κοινό. Συμφωνείτε;  Οι δημοσιογράφοι (συνήθως) δεν πληρώνονται από κείνους για να λειτουργούν σαν γραφείο τύπου δικό τους.

Εξάλλου, όλη η αλήθεια βρίσκετα σ’ ένα πολύ απλό ερώτημα: Ποιος από σας θέλει να διαβάσει για το καινούργιο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή ή την νέα εκπομπή της;

ΧΑΛΑΣΜΟΣ! Νικολαίδης Παναγοπούλου με ΠΡΟΞΕΝΙΟ τα ΦΤΙΑΞΑΝΕ!

Το ξέρει και η ίδια πάρα πολύ καλά! Το ξέρουν όλοι! Το πόσο συχνά διαβάζουν πράγματα για κείνους, δείχνει το πόσο περνά η …μπογιά τους!

Το αν υπάρχουν δημοσιογράφοι που γράφουν αρλούμπες, είναι κι αυτό, κάτι που το χρεώνονται, απόλυτα!

Δέσποινα Βανδή 1
Δέσποινα Βανδή 1

Υπάρχει λοιπόν σύμφωνα με δική μας εκτίμηση τώρα και όχι σύμφωνα με την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Παναγοπούλου για τηνοποία γράφουν τα περιοδικά και φυσικά δεν υιοθετούμε, μια πολύ προσωπική εκτίμηση:

Δεν γίνεται να βλέπει ο Ντέμης την μέρα των γενεθλίων της κόρης του, να δημοσιέυται στο ίνσταγκραμ φωτοργαφία της να κρατά σφιχτά αγκαλιά τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ποιος τράβηξε την φωτογραφία αυτή; Γιατί δεν ήταν εκείνη την στιγμή και ο Ντέμης εκεί;

ΧΑΛΑΣΜΟΣ! Νικολαίδης Παναγοπούλου με ΠΡΟΞΕΝΙΟ τα ΦΤΙΑΞΑΝΕ!

Γιατί να κάνουμε όλες αυτές τις σκέψεις βλέποντας κάτι τέτοιο και βασικά, γιατί φρίντισαν όλοι, να μας προκαλέσουν τις σκέψεις αυτές; Μόνοι τους γούσταραν να κοινοποιήσουν μια κατάσταση με΄σα από το σπίτι τους!

Μια κατάσταση που κανείς μας δεν θα γνώριζε και κανείς μας δεν θα σκέφτονταν τι…σπάσιμο κάνουν στον Ντέμη και κατά πόσο ευθύνεται και κείνος γι αυτό.

Βρίσκουμε απαράδεκτο το ότι μόνοι τους κοινοποιούν έτσι την ζωή τους!

Θεωρούμε πως “επιτίθονται” με την δύναμη των σόσιαλ στον Ντέμη Νικολαίδη. Αν βλέπουμε φαντάσματα μπορείτε να το κρίνετε. Εδώ είμαστε!..Καλή Ανάσταση με αγάπη και ευτυχία. Να πατάξουμε κάθε τι κακό!…

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο … Μυστικός δείπνος

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner