Hit enter after type your search item

Κατερίνα Παναγοπούλου βιογραφικο! ”Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή.” «Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι προσωπική», λέει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική της ζωή, την οποία κρατάει… προσωπική.

«Δε θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια για δημοσίευμα που αφορά την προσωπική μου ζωή. Εντάξει, έγραψε κάτι κάποιος, είναι η άποψή του. Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι προσωπική. Δε μου αρέσει να τη μοιράζομαι δημόσια», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω και τη δουλειά των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ. Αυτό που με έχει προβληματίσει και δεν καταλαβαίνω είναι το να είσαι κάπου και να σηκώσει κάποιος το κινητό του να σε βγάλει μια φωτογραφία. Και οκ να σε βγάλει και να τη δείξει σε έναν φίλο του αλλά το να πάει να την πουλήσει σε ένα περιοδικό αυτό πραγματικά με ξεπερνάει».

Κατερίνα Παναγοπούλου: Βραδινή έξοδος στην παράσταση του Γιώργου Νινιού

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε: «Θα προσέξω το που θα πάω και πως θα κινηθώ για να μην έχω τέτοια. Αν πάω στην Ψαρρού στη Μύκονο και πω ότι με πειράζει εντάξει, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Θα προσέξω και το πως θα συμπεριφερθώ δημόσια και το πόσο διαχυτική θα είμαι. Δε το ελέγχεις πάντα γιατί άνθρωπος είσαι αλλά θα αυτοπεριοριστώ».

Κατερίνα Παναγοπούλου βιογραφικο! ''Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή.''
Κατερίνα Παναγοπούλου βιογραφικο! ”Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή.”

Κατερίνα Παναγοπούλου δημοσιογραφος βιογραφικο με Κοντομηνά, ΗΛΙΚΙΑ, wikipedia, ΥΨΟΣ Από παιδάκι, επίσης, έκανε ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική και τένις
Στο σχολείο η Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν άριστη μαθήτρια
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μ.Μ.Ε του Παντείου Πανεπιστημίου
Πρώτη της δουλειά ήταν στον ραδιοφωνικό FLASH 96 όπου έκατσε για 10 ολόκληρα χρόνια
Εκεί έκανε εκπομπές, παρουσίαζε δελτία ειδήσεων, κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εργασίας, παρουσίαζε εκπομπή με τον Μίμη Ανδρουλάκη και παράλληλα έγραφε σε εφημερίδες και περιοδικά
Όταν έκλεισε ο σταθμός η Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε στην Athens Voice
Μέχρι τον Αύγουστο του 2020 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του STAR Channel κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ πριν κάλυπτε το οικονομικό και πολιτικό ρεπορτάζ

Πλέον η Κατερίνα Παναγοπούλου βρίσκεται στο MEGA όπου επίσης παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Κατερίνα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τo Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star Channel. Πλέον η γοητευτική παρουσιάστρια βρίσκεται στο MEGA, ενισχύοντας με την παρουσία της το ειδησεογραφικό τμήμα του Μεγάλου Καναλιού.

Από μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. Από την 6η δημοτικού που θυμάται τον εαυτό της, όπως έχει δηλώσει και σε προγενέστερη συνέντευξη στο Triaction, ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Βλέποντας τους δικούς της ,την οικογένειά της να βρίσκονται με μια εφημερίδα στο χέρι, η δημοσιογραφία όπως έδειξαν τα πράγματα ήταν μονόδρομος για την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, έδωσε εξετάσεις πέρασε στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας του Πάντειου Πανεπιστημίου από όπου πήρε και το πτυχίο της. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και συγκεκριμένα στο τρίτο έτος, της έγινε πρόταση και άρχισε την πρακτική της στο ραδιόφωνο του FLASH όπου εργάστηκε εκεί για 10 χρόνια. Μάλιστα είχε αναλάβει ως ρεπόρτερ το Υπουργείο Εργασίας. Αργότερα ανέλαβε την εκφώνηση δελτίου ειδήσεων και την παρουσίαση εκπομπής στον ίδιο σταθμό.

Αργότερα όταν έκλεισε ο ραδιοφωνικός σταθμός, η Κατερίνα βρέθηκε στην Athens Voice και αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Star όπου εργάζονταν αρχικά ως ρεπόρτερ στο οικονομικό και εργασιακό ρεπορτάζ. Η Μάρα Ζαχαρέα ήταν εκείνη που την ξεχώρισε από νωρίς και δείχνοντάς της εμπιστοσύνη της πρότεινε να κάνει ένα δοκιμαστικό για το δελτίο Ειδήσεων. Με το ταλέντο και τον επαγγελματισμό της ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο κανάλι της Κηφισιάς.

Κατερίνα Παναγοπούλου δημοσιογραφος βιογραφικο με Κοντομηνά, ΗΛΙΚΙΑ, wikipedia, ΥΨΟΣ

Αποφασισμένη και ταγμένη στην μαχητική και έγκυρη δημοσιογραφία έτυχε της εμπιστοσύνης για να παρουσιάσει και να συντονίσει σειρά από σημαντικές εκδηλώσεις, όπως η κεντρική εκδήλωση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στους Στύλους Ολυμπίου Διός, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργικού ζεύγους και πλήθους επισήμων.

Κατερίνα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πλέον θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μega από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, συνεχίζοντας εκεί την επιτυχημένη της πορεία.

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το κορίτσι μπροστά και πίσω από την είδηση – «Δεν με φοβίζει να λέω την άποψή μου»

Μικρή η Κατερίνα Παναγοπούλου έκανε ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική και τένις. Η ευειδής και ευθυτενής σιλουέτα της σήμερα είναι ο αδιάψευστος μάρτυς πως το σώμα θυμάται. Είχε όμως και μια ακόμα συνήθεια, μάλλον ασυνήθιστη για παιδί. Παρακολουθούσε με αταίριαστη για την ηλικία της ευλάβεια δελτία ειδήσεων. «Από το δημοτικό σχολείο ήθελα να γίνω ανκοργούμαν», λέει. «Το είχα σκεφτεί, χωρίς να συνειδητοποιώ τι είναι εκείνο που με εξιτάρει περισσότερο.

Μάλλον επειδή οι γονείς μου έβλεπαν πάντα δελτία ειδήσεων και παρατηρούσα με πόση προσοχή τα παρακολουθούσαν ήθελα να το κάνω». Τη φετινή σεζόν μάλιστα η παρουσιάστρια θα συνομιλεί στον τηλεοπτικό αέρα με έναν δημοσιογράφο που απο νεαρή εκτιμούσε απεριόριστα, τον Γιάννη Πρετεντέρη.

hqdefault 689

«Φέτος έχουμε και μια πολύ σημαντική προσθήκη στο δελτίο του MEGA, τον Γιάννη Πρετεντέρη στο ρόλο του βασικού σχολιαστή και εντεταλμένου συμβούλου. Πρέπει να σου πω ότι είναι κάτι που με έχει έχει ευχαριστήσει πολύ. Είναι ένα βαρύ όνομα, με τεράστια γνώση και εμπειρία που ό,τι και να πει, όποια άποψη κι αν εκφράσει σ’ αρέσει δε σ’ αρέσει, σε ενδιαφέρει να την ακούσεις. Είμαστε τυχεροί που επέστρεψε στο MEGA».

Η άποψη είναι μια λέξη που επανέρχεται πολλές φορές στη διάρκεια της κουβέντας μας. Κι αυτό είναι προφανώς η προίκα της Παναγοπούλου από την πορεία της στον έντυπο Τύπο και το ραδιόφωνο. Μπορεί και η ίδια να αναγνωρίζει ότι στην τηλεοπτική καριέρα της τα πράγματα εξελίχθηκαν μάλλον με κεκτημένη ταχύτητα, όμως τα θεμέλια ήταν βαθιά και γερά. «Το πρώτο δελτίο μου ήταν το 2017, την ημέρα των πλημμυρών στη Μάνδρα. Είχα κάνει μόνο δύο δοκιμαστικά. Πρέπει να πω ότι ήταν πολύ αγχωτικό και πολύ βαρύ το κλίμα. Μετά είπα ένα μεσημεριανό δελτίο σαββατοκύριακου και μετά ανέλαβα το κεντρικό δελτίο και πάλι το σαββατοκύριακο.

Έγιναν γρήγορα τα πράγματα, ομολογώ, όμως είχαν διανυθεί πολλά χιλιόμετρα προηγουμένως», αφηγείται. Από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου σπούδασε Επικοινωνία & ΜΜΕ, φοιτήτρια ακόμα τότε βρέθηκε να μαθητεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Και πάλι η συνήθεια των γονιών της να ενημερώνονται από τη συγκεκριμένη συχνότητα έπαιξε το ρόλο της. Όπως και η κοντινή απόσταση των εγκαταστάσεων από το σπίτι της. Ξεκίνησε την πρακτική της και έμεινε στο σταθμό για δέκα χρόνια. Θήτευσε σε διάφορα πόστα. «Εκανα το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εργασίας, του Υπουργείου Οικονομικών, πολιτικό ρεπορτάζ, εκπομπή, δελτία, όλα με μικρά και πολύ σταθερά βήματα».

Αν μάλιστα κάτι θυμάται από την εποχή που εργάστηκε ως οικονομική συντάκτρια είναι η περίοδος των μνημονίων. «Δε θα ξεχάσω την εποχή του Χίλτον, τότε με την Τρόικα. Ήμασταν καθημερινά σε αναμονή από τις 6 το απόγευμα ως τις 6 το πρωί, δώδεκα ώρες στο λόμπι του ξενοδοχείου να βλέπουμε υπουργούς να μπαινοβγαίνουν και να ανακοινώνουν ότι κόβονται συντάξεις και μισθοί. Είχαμε μία πρωτογενή πληροφορία που άλλαζε τις ζωές των ανθρώπων. Είναι πολύ παράξενο, αν το σκεφτείς. Και έπρεπε να το διαχειριστείς με έναν τρόπο που δε θα λαϊκίσεις και δε θα τρομοκρατήσεις αλλά και δε θα ωραιοποιήσεις».

Η Κατερίνα Παναγοπούλου δε θέλει να είναι μια ατσαλάκωτη παρουσιάστρια, ούτε να παίζει την Πυθία. Κοντολογίς δε φοβάται να έχει γωνίες. Αντιθέτως, είναι κάτι που θεωρεί χρέος της. «Αν προσπαθείς να πείσεις ότι είσαι σοβαρός επειδή λόγου χάρη ντύνεσαι σοβαρά, πάει να πει ότι δεν είσαι σοβαρός. Πέρασε η εποχή της σοβαροφάνειας. Κι είμαι απόλυτη σε αυτό. Ούτε πρέπει να καταπιέζεσαι να μην πεις κάτι επειδή είσαι παρουσιαστής δελτίου. Υπάρχει σε κάποιους η λογική ότι ο παρουσιαστής είναι αγγελιαφόρος ειδήσεων, ότι δεν έχει άποψη και θέση.

maxresdefault 1041

Διαφωνώ κάθετα. Το θεωρώ πιο έντιμο να πεις “η άποψή μου είναι αυτή και αυτές είναι οι ειδήσεις”, αρκεί να μην επηρεάζει η άποψή σου τη μετάδοση των γεγονότων. Είναι υποκριτικό και ύποπτο να παριστάνεις ότι δεν έχεις άποψη. Όχι, λοιπόν, δε με φοβίζει να λέω την άποψή μου. Το θεωρώ έντιμο και επιβεβλημένο». Γι’ αυτό και παρότι η δουλειά της στο κεντρικό δελτίο είναι πολύωρη και απαιτητική επιμένει ακόμα να αρθρογραφεί. «Θέλω να γράφω. Γιατί από τότε που έγινα δημοσιογράφος είχα μια ακατανίκητη επιθυμία να λέω τα πράγματα που εγώ θεωρώ ότι είναι σωστά. Θέλω να λέω τη γνώμη μου.

Ο δημοσιογράφος έχει μια ψευδαίσθηση ότι μπορεί να επηρεάσει προς την κατεύθυνση που θεωρεί σωστή. Νιώθεις ότι είναι το χρέος σου. Πολλές φορές με ρωτάνε αν μπορείς να είσαι παρουσιαστής δελτίου και ταυτόχρονα να λες κάτι αντιδημοφιλές. Θεωρώ ότι μπορείς. Πολλές φορές το κάνω. Και στα δύσκολα, στα πέτρινα χρόνια του μνημονίου “έπεφτε ξύλο”. Αλλά συνεχίζω και το κάνω συνειδητά. Δε θα άφηνα ποτέ το γραπτό. Όπως ο ηθοποιός έχει το σανίδι, έτσι ο δημοσιογράφος έχει την εφημερίδα», καταλήγει.

Ντέμης Νικολαίδης! ΚΑΥΤΟ ΕΙΔΥΛΙΟ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ Κατερίνα Παναγοπούλου!
Ντέμης Νικολαίδης! ΚΑΥΤΟ ΕΙΔΥΛΙΟ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ Κατερίνα Παναγοπούλου!

Όσο κι αν περιμένεις να ακούσεις ένα κλισέ ή μια στρογγυλεμένη άποψη από την νεαρή ανκοργούμαν δε σου κάνει το χατίρι. Πάρτε για παράδειγμα τη θέση της σχετικά με την καχυποψία που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο χώρο εργασίας τους, ειδικά στα μέσα ενημέρωσης. «Για να είμαι ειλικρινής, η όποια δυσπιστία ως προς τη γυναίκα έγκειται στο να της αναθέσουν ένα ρεπορτάζ. Υπάρχει η αίσθηση ότι για παράδειγμα μια γυναίκα δε θα αντέξει ένα δωδεκάωρο στο πόδι. Κακώς υπάρχει, αλλά υπάρχει. Αν όμως στο αναθέσουν και δουν ότι το φέρνεις σε πέρας, παύει η όποια δυσπιστία. Δε μου αρέσει η θυματοποίηση. Πάντα το μέσο θέλει να έχεις την είδηση.

Αν την έχεις, μετά είναι περιττή η πληροφορία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει καχυποψία αναφορικά με το γιατί σε επιλέγουν για μια θέση. Και καμιά φορά μπορεί να μην υπάρχει από τον κόσμο έξω αλλά μέσα στο χώρο που ούτως ή άλλως είναι πολύ ανταγωνιστικός. Ξαναλέω όμως ότι θεωρώ πως τη στιγμή που θα κάνεις σωστά τη δουλειά σου, θα φέρεις μια καλή τηλεθέαση, θα μιλήσεις σωστά ελληνικά, πράγμα πολύ σημαντικό για το ρόλο ενός παρουσιαστή που πολλές φορές το ξεχνάμε, που δουν ότι έχεις μια μόρφωση και μια κατάρτιση η καχυποψία σβήνει. Και το πιστεύω βαθιά αυτό.

Τώρα αν ένα τρολ στο διαδίκτυο κάνει κάποιο σχόλιο, μπορεί πια να μην το πάρω χαμπάρι», λέει. Ίσως τελικά το μόνο αναμενόμενο – αλλά στο κάτω κάτω της γραφής αυτονόητο- στην περίπτωση της Παναγοπούλου είναι πως εφόσον κάνει τηλεόραση ενδιαφέρεται για τα νούμερα τηλεθέασης. «Ναι, θα δω τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις ξυπνήσω. Είναι όμως το δεύτερο», λέει γελώντας.

Κατερίνα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά

«Με το που ανοίγω τα μάτια μου το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πάρω το κινητό μου και να ρίξω μια γρήγορη ματιά στο Twitter, να δω τι έχει γίνει στον κόσμο. Η δεύτερη κίνηση είναι να κοιτάξω τα νούμερα τηλεθέασης. Με νοιάζουν στο βαθμό που θέλει κανείς να έχει ανταπόκριση αυτό που κάνει. Πολλές φορές όμως συνειδητά θα κάνουμε κάτι που ξέρουμε ότι δε θα έχει νούμερα, αλλά δημοσιογραφικά οφείλουμε. Καμιά φορά πρέπει να κλείνεις το μάτι στον τηλεθεατή και να του λες “δες και αυτό”. Κακά τα ψέματα πάντως. Τα νούμερα δείχνουν αν αυτό που κάνεις αφορά και κάποιους άλλους ή μόνο εσένα και την παρέα σου».

Τι και κυρίως πώς όμως «καταναλώνει» πια ο κόσμος ειδήσεις; Τι τον αφορά; Η δημοσιογράφος και πάλι δε μηρυκάζει μισόλογα. «Ο τρόπος που παρακολουθεί ο κόσμος ειδήσεις δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που το έκανε πριν από 15 ή 20 χρόνια. Και σ’ αυτό έχουμε μεγάλη ευθύνη και οι δημοσιογράφοι, γιατί και λαϊκίσαμε και δεν είπαμε σκληρές αλήθειες, έχει όμως τεράστια ευθύνη και μερίδα του πολιτικού συστήματος που στοχοποίησε τον Τύπο.

Η Κατερίνα Καινούργιου και το ΝΕΟ ΔΩΡΟ του γόνου της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου!

Κι αυτό σε μια δημοκρατία είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί ο Τύπος έχει και θεσμικό ρόλο. Θεωρώ από ανεύθυνη έως φασιστική πρακτική την εμμονική στοχοποίηση του Τύπου. Πέρα όμως από την αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε τα δελτία, υπάρχει μια συνολικότερη αλλαγή. Αυτά τα δέκα χρόνια της κρίσης μας τσάκισαν ως κοινωνία. Μας πήγαν πολύ πίσω. Το βλέπουμε τώρα γύρω μας.

Υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται τα επιτεύγματα της επιστήμης. Αυτή η παράνοια στο δημόσιο διάλογο δυστυχώς υποδαυλίζεται και από δημόσια πρόσωπα αλλά και από πολιτικά κόμματα και από κορυφαίους πολιτικούς», επισημαίνει. Για τη σχέση μάλιστα των πολιτικών με τους δημοσιογράφους, όπως τουλάχιστον αυτή αποκρυσταλλώνεται στην τηλεοπτική εικόνα, έχει επίσης μια πολύ στέρεη και σαφή τοποθέτηση: «Για μένα το σημαντικό δεν είναι να βγει μάγκας ο δημοσιογράφος.

Κατερίνα Παναγοπούλου: Έξαλλη η παρουσιάστρια! «Δεν είπα κάτι όλο αυτό το διάστημα, αλλά τώρα…»

Πολλές φορές προσπαθεί ο δημοσιογράφος να αναδειχθεί μέσα από τη συζήτηση με έναν πολιτικό. Δε με ενδιέφερε ποτέ αυτό. Το μείζον είναι να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει. Όταν θα προσκαλέσω έναν υπουργό στο δελτίο δε με ενδιαφέρει να αντιπαρατεθώ μαζί του για να φανώ πολύ έξυπνη, πολύ μάγκας και πολύ ενάντια στο σύστημα. Το τηλεοπτικό σόου της αντιπαράθεσης με τους πολιτικούς το θεωρώ παρωχημένο. Δεν είναι η δουλειά μου να στριμώξω κάποιον απλά για να τον στριμώξω, αλλά να μάθω και να μεταδώσω τι συμβαίνει»

Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Φωτογραφίες από το δείπνο τους σε εστιατόριο του Ψυχικού

Τον Ιούλιο του 2021 ανακοινώθηκε στα μέσα ενημέρωσης πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 18 χρόνια γάμου.

Λίγους μήνες μετά έγινε γνωστό πως η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει προχωρήσει και βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον ότι είναι ζευγάρι και κάνουν συνεχώς κοινές εμφανίσεις μαζί.

Ntemis Katerina 1160x1536 1

Από την άλλη, ο Ντέμης Νικολαΐδης όλο αυτό το διάστημα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκανε πάντα και κρατάει την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους.

Μάλιστα, όπως ανακαλύψαμε σήμερα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού CIAO πέτυχε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στο Ψυχικό μαζί με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Οι δυο τους όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που φιλοξενεί το περιοδικό είναι χαλαροί και ευδιάθετοι.

katpanagopoulou 47582320 993937077458527 2732731952530361461 n

Μια ξεχωριστή βραδιά προς τιμήν του Δημήτρη Κοντομηνά και της Κατερίνας Παναγοπούλου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην μεγάλη αίθουσα της «Μεγάλης Βρετανίας». Ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς και η γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση Κατερίνα Παναγοπούλου βραβεύτηκαν από την οργάνωση American Hellenic Institute (AHI) και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :