Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα σέξι φωτογράφιση για εβδομαδιαίο περιοδικό!

1

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ζει μία έντονη καθημερινότητα τα τελευταία πέντε χρόνια. Η ζωή της άλλαξε μετά τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και τον ερχομό του γιου τους Μάξιμου. Εκείνο που σίγουρα δεν άλλαξε είναι το πάθος με το οποίο αφοσιώνεται στη δουλειά της. Η όμορδη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Παραμύθι… αλλιώς» και μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Για τις πρώτες χρειάστηκε να βρεθεί πρόσφατα στο σντούντιο φωτογραφίας του ταλαντούχου Κοσμά Κουμιανού όπου πόζαρε στον φωτογραφικό του φακό για το Down Town. Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα βρίσκεται στο επόμενο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού και θα την δούμε στην πιο σέξι εκδοχή της!

Φυσικά, μαζί της είχε τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Σταματίου ο οποίος ανέλαβε τα μαλλιά και το make up της. Ο γνωστός beauty expert μας εξασφάλισε και backstage υλικό από τη φωτογράφιση.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο