ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μελέτης Ηλίας κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τη" />

Hit enter after type your search item

Κατερίνα Παπουτσάκη: Με τον άνδρα μου κάνουμε μαζί ψυχοθεραπεία | life

/
/
img

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και μίλησαν για όλους και για όλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μελέτης Ηλίας κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την ηθοποιό, τη ρώτησε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στον χαρακτήρα της, με την Κατερίνα Παπουτσάκη να απαντάει: «Δεν ξέρω να οριοθετούμαι και αυτό είναι κάτι που δουλεύω πάρα πολύ με την ψυχοθεραπεύτριά μου. Και γενικά με βοηθάει πάρα πολύ αυτό στην οριοθέτηση, μακάρι να είχα ξεκινήσει αυτή τη δουλίτσα πριν δέκα χρόνια, θα βοηθούσε πάρα πολύ. Με τον άνδρα μου κάνουμε μαζί ψυχοθεραπεία», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στα παιδιά της και στην ημερομηνία γέννησής του και κάπου εκεί τα μπέρδεψε λίγο για τον Μάξιμο και των Κίμωνα, χαρίζοντας ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο: «Ο γιος μου ο μικρός είναι 3 Μαρτίου, 4 Μαρτίου συγγνώμη, είναι 3 Μαΐου ο άλλος. Λοιπόν είναι 4 Μαρτίου το μικρό και 3 Μαΐου ο μεγάλος. Ε, τι να κάνω που είναι κοντά και έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε», είπε γελώντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη:

Η αμηχανία της όταν διαπίστωσε ότι δεν θυμάται την ημερομηνία γέννησης των παιδιών της…

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :