Κατερίνα Πεφτίτση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Το ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, το ΥΨΟΣ, η ηλικία, τα κιλά


Κατερίνα Πεφτίτση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Το ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, το ΥΨΟΣ, η ηλικία, τα κιλά «Έχω πάει σε ψυχολόγο και έχω βοηθηθεί. Όταν έχεις υποστεί bullying και σε έχει επηρεάσει, πρέπει να μιλήσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να αγανακτώ με το να περιορίζω τον εαυτό μου, να μη φοράω ένα σορτσάκι, γιατί ένιωθα άσχημα» κατέληξε η Κατερίνα Πεφτίτση.

 

Η Κατερίνα Πεφτίτση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας και μίλησε για το body shaming που έχει υποστεί και το γεγονός ότι πρώην σύντροφός της την σχολίαζε αρνητικά για τα κιλά της.

«Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι αντί να κοιτάζουν τους εαυτούς τους ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, πρέπει να σταματήσει.

Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πριν αποδεχτώ τον εαυτό μου και τα παραπάνω κιλά.

Σε μια σχέση που είχα ένας σύντροφος είχε κάνει κάποιο σχόλιο και είχα βάλει στόχο να χάσω αυτά τα κιλά.

Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω επέμβαση. Προκαλούσα κακό στον εαυτό μου. Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν έβλεπε ότι έβαζα παραπάνω κιλά το σχολίαζε. είπε η Κατερίνα Πεφτίτση.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, είχε ζητήσει και τη βοήθεια ψυχολόγου, προκειμένου να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της και να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της.

«Έχω πάει σε ψυχολόγο και έχω βοηθηθεί.

 

Όταν έχεις υποστεί bullying και σε έχει επηρεάσει, πρέπει να μιλήσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να αγανακτώ με το να περιορίζω τον εαυτό μου να μη φοράει ούτε σορτσάκι, γιατί ένιωθα άσχημα», δήλωσε.

«Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, αντί να κοιτάζουν τους εαυτούς τους, πρέπει να σταματήσει.

Κατερίνα Πεφτίτση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!  Το ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, το ΥΨΟΣ, η ηλικία, τα κιλά
Κατερίνα Πεφτίτση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Το ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, το ΥΨΟΣ, η ηλικία, τα κιλά

Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πριν αποδεχτώ τον εαυτό μου και τα περιττά κιλά. Σε μία σχέση που είχα, ένας σύντροφος είχε κάνει ένα σχόλιο και είχα βάλει τότε στόχο να χάσω αυτά τα κιλά. Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω επέμβαση. Προκαλούσα κακό στον εαυτό μου, έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν έβλεπε ότι έβαζα παραπάνω κιλά, το σχολίαζε», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Πεφτίτση.