Κατερίνα Πλουμιδάκη: Βιογραφικό, ηλικία, οι 40 ενέσεις βλαστοκυττάρων τα 9 χειρουργεία μετά την αποτυχημένη πλαστική

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Βιογραφικό, ηλικία, οι 40 ενέσεις βλαστοκυττάρων τα 9 χειρουργεία μετά την αποτυχημένη πλαστική

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Βιογραφικό, ηλικία, οι 40 ενέσεις βλαστοκυττάρων τα 9 χειρουργεία μετά την αποτυχημένη πλαστική Η συγγραφέας, Κατερίνα Πλουμιδάκη, μίλησε για την επέμβαση που της κατέστρεψε το πρόσωπο και κόντρεψε να χάσει τη ζωή της.

Eδώ και δύο χρόνια η καθημερινότητά της έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς μετά από μια αποτυχημένη πλαστική χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών, από Έλληνα πλαστικό χειρουργό στην Φλόριντα, που της συστήθηκε ως ειδικός με εκατοντάδες πελάτες από όλη την Βόρειο και την Λατινική Αμερική, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Βιογραφικό, ηλικία, οι 40 ενέσεις βλαστοκυττάρων  τα 9 χειρουργεία μετά την αποτυχημένη πλαστική
Κατερίνα Πλουμιδάκη: Βιογραφικό, ηλικία, οι 40 ενέσεις βλαστοκυττάρων τα 9 χειρουργεία μετά την αποτυχημένη πλαστική 4

Μάλιστα, η Κατερίνα Πλουμιδάκη εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. «Αυτή η επέμβαση είναι από τις 19 Ιουλίου του 2021. Έχω πολύ δρόμο ακόμα καθώς μου είπαν πως από τη μία μεριά του προσώπου μου είπαν πως μου λείπει 30-40 % του ιστού, και των αιμοφόρων αγγείων.

Οπτικά δεν φαίνεται αλλά δεν μπορώ να εγχειριστώ τώρα γιατί θα νεκρωθεί το σημείο καθώς δεν έχω καλή αιμάτωση. Για δύο χρόνια δεν μπορώ να κάψω τίποτα», είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News για την επέμβαση.

Κατερίνα Πλουμιδάκη
Κατερίνα Πλουμιδάκη: Βιογραφικό, ηλικία, οι 40 ενέσεις βλαστοκυττάρων τα 9 χειρουργεία μετά την αποτυχημένη πλαστική 5

Μάλιστα, η Κατερίνα Πλουμιδάκη εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. «Αυτή η επέμβαση είναι από τις 19 Ιουλίου του 2021. Έχω πολύ δρόμο ακόμα καθώς μου είπαν πως από τη μία μεριά του προσώπου μου είπαν πως μου λείπει 30-40 % του ιστού, και των αιμοφόρων αγγείων. Οπτικά δεν φαίνεται αλλά δεν μπορώ να εγχειριστώ τώρα γιατί θα νεκρωθεί το σημείο καθώς δεν έχω καλή αιμάτωση. Για δύο χρόνια δεν μπορώ να κάψω τίποτα», είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News για την επέμβαση.

Σύντομο βιογραφικό

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια στο Λονδίνο. Τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα και σπούδασε Computer Science στο Πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα από τον χώρο της Πληροφορικής στο Λονδίνο, τη Γενεύη αλλά και στην Αθήνα, όπου και επέστρεψε μόνιμα. Παρουσίασε για τέσσερα χρόνια στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση το Δελτίο Ειδήσεων στα Αγγλικά. Εργάσθηκε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και έλαβε μέρος σε τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

x