Hit enter after type your search item

Κατερίνα Σαβράνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Κατερίνα Σαβράνη γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Έχει καταγωγή από την Κρήτη, με μπαμπά από το Ηράκλειο και μαμά από τα Χανιά όπου και μετακόμισε σε ηλικία 11 ετών με όλη την οικογένειά της. Η Κατερίνα Σαβράνη είναι Ελληνίδα ηθοποιός
Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1975
Είναι 47 ετών

Κατερίνα Σαβράνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Κατερίνα Σαβράνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Κατερίνα Σαβράνη ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ
Γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής και μεγάλωσε στο Κερατσίνι
Η Κατερίνα Σαβράνη έχει καταγωγή από την Κρήτη, με μπαμπά από το Ηράκλειο και μαμά από τα Χανιά όπου και μετακόμισε σε ηλικία 11 ετών με όλη την οικογένειά της

Παράδεισος των κυριών: Έρχεται στον Alpha

Ασχολείται με το θέατρο από τα 14 της και έχει συμμετάχει σε πολλές παραγωγές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές πέραν του θεάτρου. Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στη Γαλλία προκειμένου να σπουδάσει θέατρο, δούλεψε αρκετά εκεί και μετά επέστρεψε και συνέχισε την καριέρα της στην Ελλάδα.

Κατέρρευσε η Κατερίνα Σαβράνη: «Είναι φρικαλέο να το σκέφτεσαι»

Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Κατερίνα Σαβράνη την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα!

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Σαβράνη το πρωινό της Πέμπτης όπου και μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Όταν αναφέρθηκε, όμως, στην πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού, η δημοφιλής ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση.

Η νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha

«Έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτή την υπόθεση! Είναι ένα πράγμα το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου» αναφώνησε η Κατερίνα Σαβράνη έχοντας ξεσπάσει, ήδη, σε λυγμούς. «Είναι φρικαλέο να σκέφτεσαι ότι ένα παιδί περνάει τέτοια πράγματα».

Κατερίνα Σαβράνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Συγγνώμη» πρόσθεσε, λιτά, η γνωστή ηθοποιός για να επανέλθει στη συνέχεια και να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τον γάμο με τον συνάδελφο της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. «Όλες οι σχέσεις περνάνε διακυμάνσεις για να εξομαλυνθούν οι αιχμές. Τα πράγματα που μας ενώνουν έχουν την ίδια πηγή, το φως και το φως είναι και στους δυο μας. Είναι αυτό που αγάπησα σε εκείνον»

Ο ΠΑΡΑΔΕΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ! Επόμενα επεισόδια Δευτέρα 3 έως και την Πέμπτη 6/10

Παράλληλα, η Κατερίνα Σαβράνη μίλησε για το σίριαλ «Παράδεισος των κυριών» και όλα όσα έρχονται προσεχώς για την Πιπίτσα της.

Η ηθοποιός Κατερίνα Σαβράνη είναι παντρεμένη από το 2011 με τον επίσης ηθοποιό, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε σε ένα casting για ένα σίριαλ στο οποίο τελικά εκείνη έπαιξε, ωστόσο σ’ αυτήν την πρώτη γνωριμία εκεί, δεν έγινε κάτι παραπάνω. Στη συνέχεια ξαναβρεθήκαμε λίγο καιρό αργότερα, σ’ ένα πάρτι του Ant1, στο οποίο μάλιστα ήταν αμφίβολο αν θα πήγαινα. Την είδα και εντυπωσιάστηκα, μ’ ένα υπέροχο φόρεμα, ήταν πανέμορφη. Καθώς μιλάγαμε λοιπόν και λέγαμε τα νέα μας, την προσκάλεσα στην παράσταση που έπαιζα τότε στο θέατρο κι εκείνη μου απάντησε πολύ ζεστά και άνετα, ότι βεβαίως θα έρθει κι αν ήθελα μετά το θέατρο να πηγαίναμε και για ποτό.

Κατερίνα Σαβράνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Όμως τελικά αυτό δεν πρόλαβε να γίνει, καθώς βρεθήκαμε πάλι τυχαία σε ένα πάρτι εγκαινίων ενός χώρου κι εκεί πια, τρίτωσε το πράγμα και μιλάγαμε όλη τη νύχτα. Καταλήξαμε τα ξημερώματα στη Βαρβάκειο για φαγητό με πολύ γέλιο και πολλή κουβέντα. Κάπως έτσι μπήκε το νερό στο αυλάκι… Ήτανε να γίνει», έχει πει ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν για την σύζυγό του.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :