Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Λίγες ημέρες πριν είχε γίνει γνωστό ποια θα είναι η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού. Σπούδασε Functional Training Specialist στο North Academy Of Fitness Αθήνα

Σπούδασε Pilates Exercise Specialist στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Studies Master’s Degree at ΔΠΜΣ Άσκηση, Εργοσπειρομετρία και Αποκατάσταση
Δεκέμβριος 2015 – Σήμερα

Σπούδασε τη Χειροκίνητη Μυϊκή Δοκιμή στο Performance 22 Lab

Σπούδασε Πτυχίο στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ DPESS UTH

Σπούδασε στο ERC – European Resuscitation Council Και το όνομα αυτής, Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη η νεαρή αθλήτρια –βέρα Πατρινιά– έκλεψε τις εντυπώσεις στην τελετή έναρξης, δηλώνοντας ότι:

Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Κάθε χρόνο συμμετείχα στο Πατρινό Καρναβάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θέλω να εκπροσωπήσω την πόλη μου στο Πατρινό Καρναβάλι 2023, μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά και να διασκεδάσουν με πολύ κέφι και χορό». Αθλήτρια στίβου της Παχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, απόφοιτη της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής στο πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη έχει κερδίσει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες.

Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έχει συμμετάσχει επίσης σε αρκετές καμπάνιες δημοφιλών αθλητικών εταιρειών ένδυσης, αναλαμβάνοντας ρόλο μοντέλου, καθώς και σε εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα υγείας, όπως ο καρκίνος του μαστού.

”Πρώτη επίσημη παρουσίαση του Kangoo Jumps στο ΣΕΦΑΑ Τρικάλων•
Πριν μερικές μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω το πρόγραμμα Kangoo Jumps στους φοιτητές της ειδικότητας «Άσκηση στα γυμναστήρια» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, στο ΣΕΦΑΑ Τρικάλων.

Οι φοιτητές ενθουσιάστηκαν με την ειδική λειτουργία που έχουν οι μπότες, KJ Rebound Shoes, και συγκεκριμένα με το σύστημα IPS (Impact Protection System), στο οποίο και βασίζεται όλη η φιλοσοφία του προγράμματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τους υπεύθυνους καθηγητές της ειδικότητας, κ. Νάντια Καρατράντου και κ. Βασίλη Γεροδήμο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά και για την ευκαιρία να κάνω μία υποδειγματική διδασκαλία στους μελλοντικούς μου συναδέλφους, σε ένα τόσο καινοτόμο και ταυτόχρονα ασφαλές πρόγραμμα στον χώρο του Fitness, το Kangoo Jumps. ⚡️”

Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

”Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού!

Πρόληψη, Ζωή….
Με αυτές τις λέξεις δεν παίζουμε!

Ο Μαστός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας φύσης και το σύμβολο της μητρότητας!
Αποτελεί χρέος κάθε γυναίκας, να κάνει προληπτικό έλεγχο σε ειδικό γιατρό για κλινική εξέταση των μαστών, υπέρηχο και ετήσια μαστογραφία.

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει λέγοντας “Δεν έχω παρουσιάσει κάτι μέχρι τώρα και θα αφήσω τις εξετάσεις για τον επόμενο χρόνο”.
Η ζωή είναι απρόβλεπτη κι όταν φτάσει η στιγμή να έχετε κάποια συμπτώματα, ίσως είναι αργά και δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω…

Μένουμε Μαζί…Νικάμε την Ζωή! @almazoispatras

Αφιερωμένο, Για”σένα εκεί ψηλά Άγγελε μου……..💫”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :