Κατερίνα Ζαρίφη: Η μακροχρόνια ΣΧΕΣΗ, ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ και η ΔΙΑΙΤΑ

Κατερίνα Ζαρίφη: Η μακροχρόνια ΣΧΕΣΗ, ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ και η ΔΙΑΙΤΑ Σαν «βόμβα έσκασε» η είδηση ότι η Κατερίνα Ζαρίφη χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Η Κατερίνα και ο πρώην σύντροφος της, Γιάννης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real life, επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ: «ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι δυο τους χώρισαν «βελούδινα» δύο μήνες πριν, άφησαν το σπίτι που ζούσαν στην Ανθούσα και μετακόμισαν σε διαφορετικά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές.

Όσο για το λόγο που σε αυτή τη σχέση έπεσαν οι τίτλοι τέλους;

Ζήνα Κουτσελίνη για Ζαρίφη Μουτσινά: «Ηθελαν και οι δύο να βάλουν γκολ τραβώντας τα βυ@@α τους… Αποτέλεσμα; Μηδέν»

Όπως γράφει η εφημερίδα, άνθρωποι από το περιβάλλον τους θεωρούν πως έπαιξε ρόλο η καθημερινή τριβή λόγω των εννέα χρόνων που ήταν μαζί.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ποτέ δεν άφησε τη σχέση της να εκτεθεί τα φώτα της δημοσιότητας, πάντοτε το πρώην ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους με την ίδια να διατηρεί το χαμηλό προφίλ.

H Kατερίνα Ζαρίφη είναι άλλος άνθρωπος! Έχασε 18 κιλά και αποκάλυψε το μυστικό της!

Πώς κατάφερε να χάσει τόσο γρήγορα 18 κιλά;

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Κατερίνα Ζαρίφη ή θα αδυνατίσει ή θα αλλάξει τα αστεία με τα κιλά της!»

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στην κάμερα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου:

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος. Αυτήν τη στιγμή είμαι μείον 18 κιλά.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ,. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού»!

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ”ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ”

Και αποκάλυψε πως αιτία για να χάσει βάρος και να προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή της στάθηκε η περιπέτεια υγείας της με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό».

Δείτε παρακάτω πόσο έχει αλλάξει η Κατερίνα Ζαρίφη μετά την απώλεια των κιλών!