Κατερίνα Ζαρίφη: Ο σύντροφος και πώς ήταν σε ηλικία 17 ετών!

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο σύντροφος και πώς ήταν σε ηλικία 17 ετών!
Κατερίνα Ζαρίφη: Ο σύντροφος και πώς ήταν σε ηλικία 17 ετών!

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο σύντροφος και πώς ήταν σε ηλικία 17 ετών! Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Κατερίνα Ζαρίφη: Η ανάρτησή της για τo τέλος των Roomies

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εφηβική της ηλικία, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό των χρόνων που έχουν περάσει από την ηλικία των 17 ετών.Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εφηβική της ηλικία, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό των χρόνων που έχουν περάσει από την ηλικία των 17 ετών.

Κατερίνα Ζαρίφη σύντροφός: «Ο πρώην μου είναι ο άνθρωπος που θα πάρω στη δύσκολη στιγμή»

Κατερίνα Ζαρίφη σύντροφός: «Ο πρώην μου είναι ο άνθρωπος που θα πάρω στη δύσκολη στιγμή»

“Κατερίνα ετών 17… Η αιώνια μάχη μιας κατσαρομάλλας να στρώσει το κοκόρι στα μαλλί… Και πίσω στο κασετόφωνο πίσω-μπρος Cure και Boys don’t cry… Και όνειρα πολλά και φαντασίες για ταξίδια και για συναυλίες και παθιασμένους έρωτες… Και ξέρεις κάτι… Το μαλλί έστρωσε… Και η μούρη άλλαξε… Αλλά οι Cure, τα ταξίδια και οι παθιασμένοι έρωτες είναι ακόμα εδώ…
Γι’ αυτό λέω ακόμα 16 Κατινακι… Και προχωράμε…” , έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο σύντροφος και πώς ήταν σε ηλικία 17 ετών!

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στη σχέση της Κατερίνας Ζαρίφη και του επί εννέα χρόνια συντρόφου της, Γιάννη.

Ελένη Μενεγάκη: Τα πρόσωπα που θέλει στη νέα της εκπομπή – Η πρόταση στην Ζαρίφη και το αγκάθι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και του Βασίλη Μπουζιώτη, οι δυο τους χώρισαν «βελούδινα» δύο μήνες πριν, άφησαν το σπίτι που ζούσαν στην Ανθούσα και μετακόμισαν σε διαφορετικά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας. Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιάννης διατηρούν ωστόσο μια πάρα πολύ καλή σχέση και επικοινωνούν συχνά.

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν θα είναι στην Ελένη Μενεγάκη και αυτός είναι ο λόγος!

Τι τους οδήγησε όμως στην απόφαση να ρίξουν την αυλαία του έρωτά τους;

Όπως γράφει η εφημερίδα, άνθρωποι από το περιβάλλον τους θεωρούν πως έπαιξε ρόλο η καθημερινή τριβή λόγω των εννέα χρόνων που ήταν μαζί.

Κατερίνα Ζαρίφη βιογραφικό: Η ηλικία, η καταγωγή, το ύψος και η χρόνια μάχη με τα κιλά

Ο έρωτας της Κατερίνας και του Γιάννη, ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων στο επάγγελμα, «ξεθώριασε» και πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να τραβήξουν ο καθένας τον δικό του δρόμο, κρατώντας το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.